ArteLibre Καρόβιδα Inox DIN 603 με Διάμετρο M6 και Μήκος 40mm
Βίδες

ArteLibre Καρόβιδα Inox DIN 603 με Διάμετρο M6 και Μήκος 40mmΚωδικός: 41185220

Καρόβιδα με διάμετρο 6mm και μήκος 40mm. Τοποθετείται στη θέση της χτυπώντας την κεφαλή έτσι ώστε το τμήμα με την τετράγωνη διατομή να εισχωρήσει στο υλικό. Στη συνέχεια, η βίδα σφίγγεται καλά και δεν περιστρέφεται κατά το σφίξιμο του παξιμαδιού. Η στρογγυλεμένη κεφαλή όχι μόνο προσφέρει στη βίδα καλαίσθητη εμφάνιση, αλλά αυξάνει και την ασφάλεια καθώς η...
Δες όλη την περιγραφή

  • Διάμετρος: 6mm
  • Μήκος: 40mm
  • Din: 603
7,39
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 7,39 €

Περιγραφή

Καρόβιδα με διάμετρο 6mm και μήκος 40mm. Τοποθετείται στη θέση της χτυπώντας την κεφαλή έτσι ώστε το τμήμα με την τετράγωνη διατομή να εισχωρήσει στο υλικό. Στη συνέχεια, η βίδα σφίγγεται καλά και δεν περιστρέφεται κατά το σφίξιμο του παξιμαδιού. Η στρογγυλεμένη κεφαλή όχι μόνο προσφέρει στη βίδα καλαίσθητη εμφάνιση, αλλά αυξάνει και την ασφάλεια καθώς η βίδα δεν μπορεί να ξεβιδωθεί από το εξωτερικό, κάτι που την κάνει ιδανική λύση για τη στερέωση πόρτας ή πόρτας γκαράζ. Είναι ιδανική για χρήση σε εξωτερικούς χώρους ή σε περιβάλλοντα με υγρασία, καθώς είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι.

  • Διάμετρος: 6mm
  • Μήκος: 40mm
  • Din: 603

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
04010793

Χαρακτηριστικά

Είδος
Καρόβιδα
Υλικό
Inox
Αυτοδιάτρητη
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ
Κασετίνα
Όχι
Din
603

Διαστάσεις

Μήκος
40 mm
Διάμετρος
6 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη