Smartwatches

Huawei Watch Ultimate Ceramic Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο) Κωδικός: 41189243

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 14 μέρες
  • NFC, GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
799,00
ΠαράδοσηΠέμ, 25 Ιουλ - Τετ, 31 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 799,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 799,00 €

  2. 910,46 €

  3. 684,99 €

Περιγραφή

Το Huawei Watch Ultimate κατασκευάστηκε για να σας συνοδεύει σε όλες σας τις περιπέτειες, ένα αριστουργηματικό έξυπνο ρολόι τόσο δυναμικό όσο και ανθεκτικό. 

Κατακτήστε νέα ύψη, καταδυθείτε σε νέα βάθη και εξερευνήστε το βαθύ άγνωστο με σύμμαχο αυτό το ρολόι.

Το νέο Huawei Watch Ultimate απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα προηγμένο smartwatch με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης.

Είναι κατάλληλο για αθλητές που επιθυμούν ακριβείς μετρήσεις των καρδιακών παλμών, των βημάτων, της κατανάλωσης θερμίδων και άλλων παραμέτρων στη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους.

Επιπλέον, το Huawei Watch Ultimate διαθέτει πλούσια λειτουργικότητα, όπως προβολή ειδοποιήσεων, παρακολούθηση του ύπνου και άλλες προηγμένες λειτουργίες όπως ανθεκτικότητα στο νερό, ενσωματωμένο GPS και πολύμορφα watch faces.

Συνεπώς προορίζεται σε όσους αναζητούν ένα προηγμένο smartwatch για αθλητικές και καθημερινές δραστηριότητες, με μια κομψή σχεδίαση και εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας.


Expedition​ black

Το Huawei Watch Ultimate expedition black είναι φτιαγμένο για όσους τολμούν να ονειρεύονται, με την εμβληματική κόκκινη-μαύρη κεραμική στεφάνη, την πολυπλοκότητα της νανοτεχνολογίας και το ταχύμετρο, σας δίνει την δύναμη και το πάθος να προχωρήσετε πέρα από τα όρια!


Κατασκευασμένο με άποψη

Το σώμα του Huawei Watch Ultimate από κράμα υγρού μετάλλου από ζιρκόνιο, το πρώτο που χρησιμοποιείται σε ένα έξυπνο ρολόι, είναι ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό στη φθορά και τη διάβρωση. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τις σκληρότητες ακόμη και του πιο απαιτητικού εδάφους, από αμμόλοφους της ερήμου μέχρι μεγαλοπρεπή βουνά.

Όλες οι πληροφορίες με μια ματιά

Η οθόνη LTPO AMOLED 1.5 ιντσών εφαρμόζει άνετα κάτω από το κρύσταλλο από ζαφείρι και παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες με μια ματιά, έτσι ώστε κάθε κατάδυση και κάθε ανάβαση να εκτελείται με απόλυτη σιγουριά.

Δείξτε το στυλ σας

Δημιουργήστε μια πρόσοψη ρολογιού από μια εικόνα στην συλλογή σας ή επιλέξτε από τις πολλές προσόψεις ρολογιού που μπορείτε να κατεβάσετε, και βρείτε την εμφάνιση που σας ταιριάζει.

Καταδυθείτε σε νέα βάθη

Αντοχή στο νερό που ξεχωρίζει

Το Huawei Watch Ultimate σάς δίνει την ελευθερία να κάνετε πιο απαιτητικές καταδύσεις, χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό 16 δομών και το αδιάβροχο φίλτρο σε επίπεδο micron.

Αντοχή στο νερό έως 100 μέτρα για τις καταδύσεις

ISO 22810
10 ATM Water Resistance Standard

EN 13319 Πιστοποίηση
Πρότυπο κατάδυσης με παγκόσμια αναγνώριση για καταδυτικά αξεσουάρ.

​Μία θάλασσα δυνατοτήτων​

Οι διαφορετικοί τρόποι κατάδυσης, όπως η ψυχαγωγική κατάδυση, η τεχνική κατάδυση, η κατάδυση με λειτουργίες μετρήσεων και η ελεύθερη κατάδυση, οι ευέλικτες ρυθμίσεις και τα δεδομένα υψηλού επιπέδου κάνουν το HUAWEI WATCH Ultimate τον καλύτερο φίλο του δύτη.

Φτιαγμένο για τους τολμηρούς

Το Huawei Watch Ultimate είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι που προσφέρει λειτουργία αυτόνομης κατάδυσης 100 μέτρων, με μια σειρά από αλγόριθμους κατάδυσης επαγγελματικού επιπέδου και καθοδήγηση κατάδυσης. Διαθέτει επίσης μετρήσεις υψηλού επιπέδου, όπως το CEIL, για να είστε απόλυτα ήρεμοι καθώς εξερευνείτε τα βάθη του ωκεανού.


Εξερευνήστε χωρίς όρια

Η ολοκαίνουργια Expedition λειτουργία του HUAWEI WATCH Ultimate υποστηρίζεται από GNSS πενταπλού συστήματος διπλής ζώνης για να διασφαλιστεί η ακριβέστερη τοποθέτηση. Η ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία dim καθιστά εύκολη την ανάγνωση σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό, είτε πρόκειται για νύχτα δίπλα στη φωτιά είτε για πεζοπορία κάτω από τα αστέρια.



Προσέχει την υγεία σας

Το Huawei Watch Ultimate καταγράφει δυναμικούς καρδιακούς παλμούς και άλλους δείκτες υγείας με αξιοσημείωτη ακρίβεια, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί σημαντικά δεδομένα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, όπως το SpO2 και τον πραγματικό καρδιακό ρυθμό. Θα στέλνει ακόμη και έγκαιρες ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανιχνεύει κάτι μη φυσιολογικό, όπως χαμηλό επίπεδο οξυγόνου ή υψηλό καρδιακό ρυθμό.

​100+ προγράμματα προπόνησης​

Με 20+ επαγγελματικές και 100+ βασικές λειτουργίες φυσικής κατάστασης, αυτό το ρολόι καλύπτει τις υπαίθριες δραστηριότητες των ονείρων σας, από πεζοπορία και τρέξιμο μέχρι ορειβασία. Η παρακολούθηση ακριβείας σάς δίνει πρόσβαση σε πληθώρα δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των θερμίδων, της απόστασης, της διαδρομής και άλλα, με πολλές συμβουλές στην πορεία για μία απολαυστική εμπειρία.

​Έξυπνη διαχείριση ενέργειας σε εξωτερικές δραστηριότητες​

Όταν ενεργοποιείτε μια λειτουργία εξωτερικού χώρου όπως το περπάτημα, η πεζοπορία ή το τρέξιμο σε μονοπάτι, μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη του ρολογιού για να λαμβάνετε μόνο τις πιο βασικές πληροφορίες με μια ματιά και να επωφεληθείτε από τις έξυπνες λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας, οι οποίες λαμβάνουν υπόψη τις άμεσες και μακροπρόθεσμες ανάγκες σας.

Διάρκεια μπαταρίας έως 14 ημέρες

Το Huawei Watch Ultimate προσφέρει απίστευτα γρήγορη ασύρματη φόρτιση και μόλις φορτιστεί πλήρως, μπορεί να διαρκέσει για 14 ημέρες, καθιστώντας το έναν αξιόπιστο σύντροφο στις υπαίθριες περιπέτειες σας.

14 ημέρες

  • Διάρκεια Μπαταρίας έως 14 ημέρες με τυπική χρήση

8 ημέρες

  • Διάρκεια Μπαταρίας έως 8 ημέρες με απαιτητική χρήση

Πλήρης φόρτιση σε

  • 60 λεπτά με ασύρματη γρήγορη φόρτιση

Χτυπήστε σαν πρωταθλητής

Το ρολόι καταγράφει πάρα πολλά δεδομένα χτυπημάτων γκολφ, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας και του ρυθμού χτυπήματος, του χρόνου επαναφοράς κλπ. 

Η λειτουργία εμβέλειας ακολουθεί την ταλάντευση σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, με χρήσιμα παραδείγματα και συμβουλές για να ανεβάσετε τον πήχη στο παιχνίδι σας.

Aνίχνευση αρτηριακής δυσκαμψίας

Οι αισθητήρες ECG και PPG υψηλής ακρίβειας ανιχνεύουν την αρτηριακή ακαμψία, που είναι δείκτης αρτηριοσκλήρωσης, παράλληλα, οι επιστημονικές συμβουλές σας βοηθούν στην ενίσχυση της καρδιαγγειακής σας υγείας.

Πιστοποιημένο ηλεκτροκαδιογράφημα ακριβείας (ECG) 

Η νέα και βελτιωμένη τεχνολογία ηλεκτροδίων έχει κάνει τη συλλογή σημάτων ΗΚΓ πιο ακριβή και ανταποκρινόμενη. Απλώς αγγίξτε το ηλεκτρόδιο στο πλάι για 30 δευτερόλεπτα για να λάβετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο που μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε για κοινές καρδιακές παθήσεις με την πρώτη ευκαιρία.


Ολοήμερη διαχείριση υγείας

Ο αλγόριθμος παρακολούθησης ύπνου Huawei TruSleep 3.0 αναγνωρίζει βασικές καταστάσεις ύπνου, βαθμολογεί την ποιότητα ύπνου και προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς να έχετε την καλύτερη δυνατή νυχτερινή ανάπαυση.

Η τεχνολογία Huawei TruSeen 5.0+ ενισχύει την ακρίβεια των μετρήσεων του καρδιακού ρυθμού κατά τη διάρκεια επίπονων προπονήσεων, αξιοποιώντας οκτώ φωτοηλεκτρικούς αισθητήρες, δύο ομάδες πηγών φωτός, έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο AI και κυρτό γυάλινο φακό.

Με τις μετρήσεις SpO2 που γίνονται δυνατές από την τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακών παλμών Huawei TruSeen 5.014, μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι όταν πρόκειται για το Huawei Watch Ultimate, η φροντίδα κυλάει στο αίμα.

Κλήση μέσω Bluetooth

Απαντήστε ή απορρίψτε τις εισερχόμενες κλήσεις, στείλτε προσαρμοσμένες γρήγορες απαντήσεις και δείτε τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, για να παραμείνετε συνδεδεμένοι ακόμα και όταν κάνετε check out.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Huawei Watch Ultimate
  • Βάση φόρτισης (συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου φόρτισης)
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
  • Πληροφορίες ασφάλειας
  • Κάρτα εγγύησης

Κατασκευαστής

Huawei

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,5 "
Ανάλυση Οθόνης
466x466 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, HarmonyOS 2, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Ceramic

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Λειτουργίες
SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα, GPS, Ηλεκτροκαρδιογράφημα
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
530 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
14 ημέρες

Διαστάσεις

Βάρος
76 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+18Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Dean Manou
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Μετά από τέσσερα χρόνια με το GT2, ήθελα μια αλλαγή. Το GT2 με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
    Το χρησιμοποιώ με το S23U. Κανένα πρόβλημα όσο αφορά την συνδεσιμότητα.
    Προφανώς μιλάμε για ένα ρολόι υπερβολή. Το παίρνεις και για τον σχεδιασμό του, σαν κόσμημα πέρα από το έξυπνο της υπόθεσης. Δεν θα σταθώ σε αυτά, τα έχουν πει πολλοί. Προφανώς κάνει τα πάντα εκτός από πληρωμές.
    Το επέλεξα καθαρά λόγο σχεδιασμού και προτίθεμαι να μείνω με αυτό, όσα χρόνια αντέξει. Γι' αυτό και θα επιλέξεις το συγκεκριμένο ρολόι.
    Είναι μεγάλο όμως οπότε θέλει να το συνηθίσεις. Ένας λόγος παραπάνω για να βάλω κιλά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis/techitnews
    4
    9 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Καλησπέρααα σε όλους τους πιθανούς αγοραστές του συγκεκριμένου ρολογιού , έχουμε ετοιμάσει ενα αναλυτικό review και τα λέμε όλα Non biased και not sponsored για ένα ρολόι με αρκετά θετικά αλλά και κάποια αρνητικά που για καποιους θα είναι deal breaker .

    Αν θέλετε να το παρακολουθήσετε πατήστε εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=Z5_nUDADhKs

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ferlemisg
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο από θέμα κατασκευής, μπαταρίας και εμφάνισης! Σύνδεση με s24 σε κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις άψογο.Πλοήγηση μέσω petal maps είναι οκ, μετρήσεις πολύ καλές. Με λουράκι fabric band γίνεται πολύ άνετο στο χέρι. Αν μπορούσες να πληρώσεις κιόλας θα ήταν το πιο ολοκληρωμένο smartwatch!
    01/04/24 Επιτέλους μπήκε το harmony os 4!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zogmar
    5
    21 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν. Ποιότητα κατασκευής είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή σε smartwatch. Πανέμορφο, μπαταρία με 3 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο και 1 ψαροντουφεκο κρατάει 8-9 μέρες και μένει με 10%. Αν δεν έκανα ψαροντουφεκο άνετα 2 βδομαδες, πατάει και σκοτώνει οποιοδήποτε άλλο smartwatch εκεί έξω. Μετρήσεις με χειρουργική ακρίβεια, ίσως ένα ελλατωμα είναι ότι δεν έχει gpay, και γενικά υστερεί σε σχέση με το apple Watch σε features περισσότερο όσο αναφορά εφαρμογές και χειρισμό smartphone κλπ.. Παιδιά εγώ πάντα είχα δύο ρολόγια, ένα freediving Watch για το ψαροντουφεκο να μετράει βάθος απνοιες κλπ και ένα smartwatch για καθημερινή χρήση περπάτημα γυμναστήριο κλπ... Το ότι έχει βάλει diving modes και είναι ένα κανονικότατος υπολογιστής κατάδυσης το εκτοξεύει αλλού το ρολόι πραγματικά απίστευτο και λειτουργεί άψογα.. Είναι το τελικό εργαλείο για κάποιον που κάνει καταδύσεις ψαροντουφεκο, ορειβασίες, γυμναστική, και είναι και πανέμορφο στο χέρι.. Απίστευτο πραγματικά μπράβο στη huawei.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorel
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω το smartwatch τρείς μήνες. Από που να ξεκινήσω; Η μπαταρία ειναι το κάτι άλλο. Αν δεν ασκουμαι (με συνεχόμενο έλεγχο παλμών, υπνου και οξυγόνου) ξεχνάω να το φορτίσω (πάνω από 2 εβδομάδες. Αν ασκουμαι (5 ημέρες την εβδομαδα 10 χλμ την ημέρα) η μπαταρία κρατάει εύκολα μια εβδομάδα. Απο αντοχή, δε νομίζω να υπάρχει πιο ανθεκτικό στην αγορά. Η χρήση του πανευκολη, η συνδεσιμότητα του άμεση και σταθερή, ποιότητα υλικών κορυφαία, φόρτιση ταχύτατη (περίπου μισή ωρα πλήρη φόρτιση). Με διαφορά η καλύτερη αγορά ρολογιου που έχω κάνει (smartwatch και μη).

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • papalou7
    4
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το ρολόι αντικατέστησε το GT2. Πολύ όμορφο στο χέρι και η οθόνη ασυναγώνιστη. Η μπαταρία διαρκεί με όλες τις μετρήσεις ανοικτές περίπου 7+ ημέρες χωρίς συνεχή σύνδεση με το κινητό και με ημερήσια άθληση.
    Οι μετρήσεις πολύ ποιό ακριβείς από προηγούμενες εκδόσεις.
    αν μετρούσε Πίεση και λειτουργούσε το NFC θα ήταν αχτύπητο.
    Θάλασσα δεν έχει μπει ακόμα οπότε θα επανέλθω με 2η κριτική..
    Επειδή δοκίμασα στο ενδιάμεσο το Samsung 4pro, αν και οι εφαρμογές του είναι ανώτερες, θα μπορούσα να αντέξω με τις λιγότερο ακριβείς μετρήσεις του, αλλά η μικρή διάρκεια της μπαταρίας είναι αγχωτική και ενοχλητική...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panosmoschonas
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στη κατηγορία του Smart Watch!
    Έπειτα από προσωπική εμπειρία χρήσης μπορώ πλέον να πω ότι κατασκευαστικά είναι πολύ ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση και σε χτυπήματα.
    Η μπαταρία του με φουλ χρήση κρατάει περίπου 10 μέρες.
    Απόλυτη συμβατότητα με το κινητό μου (vivo x80 pro), μετρήσεις, ειδοποιήσεις, χωρίς διακοπές συνδεσιμότητας με το κινητό.
    Αυτό που θα ήθελα να έχει είναι η σύνδεση με WiFi καθώς και η δυνατότητα πληρωμής μέσω NFC.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giorgioalter
    4
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Το συγκεκριμένο ρολόι το έχω στην κατοχή μου περίπου 8 μήνες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και καλύπτει τις ανάγκες μου . Η ανθεκτικότητα του είναι απερίγραπτη, το έχω ταλαιπωρήσει τόσο πολύ και δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά στη οθόνη κρύσταλλο αλλά ούτε στην κεραμική του στεφάνη. Η μπαταρία του κρατάει με χαλαρή χρήση σχεδόν δύο βδομάδες και όλοι οι υπόλοιποι αισθητήρες δουλεύουν άψογα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές με NFC γιατί δεν υποστηρίζει το Google Wallet λογω του γνωστού εμπάργκο στη Huawei.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ili_kar399
    1
    28 στους 82 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Το συγκεκριμένο ρολόι Το αγόρασα στις 8/8 το ρολόι ήταν όμορφοτο πήρα στις διακοπές μου και δυστυχώς στις διακοπές σταμάτησε να λειτουργεί το πρόβλημά του ήταν ότι δεν μπορούσε να μετρήσει τους σφυγμούς καρδιάς τίποτα είχε σταματήσει ο αισθητήρας καταμέτρησης ήμουν σε διακοπές δεν πήρα τηλέφωνο την Huawei όπως λέει ότι σε 14 μέρες μπορεί να γίνει αντικατάσταση ερχόμαστε Huawei στο service το service βέβαια θα το επισκευάσουμε περνάει μία εβδομάδα μπήκαμε Στη δεύτερη εβδομάδα περιμένουμε το ανταλλακτικό από την Κίνα τελικά το κινητό ρολόι δεν ήταν τόσο αξιόλογο όσο περίμενα ενώ σε Samsung ρολόγια προηγούμενων αγορών κανένα πρόβλημα μεταβήκαμε στη Huawei και δυστυχώς και η εταιρεία δεν μας αντικατέστησε το προϊόν εφόσον ήταν μέσα σε 15 με 20 μέρες η ζημιά και Ακόμα περιμένουμε να γίνει επισκευή οπότε μπορεί να είναι κορυφαίο το Huawei αλλά δεν το βλέπω πάντως ρολόι που το αγόρασα και μέσα σε 10 μέρες χάλασε δεν το θεωρώ και πολύ αξιόπιστο για αυτό Προσέξτε στην αγορά σας

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Δύσκολος συγχρονισμός
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios__
    5
    10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Αυτο το ρολοι δικαιολογειται μονο αν θες ενα υβριδικο ρολοι , κοσμημα στο χερι σου.
    Το εχουν πετυχει 100% αυτο.
    Ναι ειναι sartwatch αλλα η αισθητικη του ρολογιου και η ποιοτητα των υλικων δεν υπαρχει ακομα σε ανταγωνισμο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NIKOS_MICHALINAKOS
    4
    57 στους 60 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η Huawei έκανε ένα κατασκευαστικό θαύμα σε επίπεδο υλικών. Αν εξαιρέσεις τις καταδυτικές μετρήσεις, την λειτουργία expedition και κάποιες μικρές λεπτομέρειες όπως πχ να ανάβει η οθόνη όταν έρχεται μια ειδοποίηση τότε κατά τα άλλα έχεις ένα Huawei watch gt 3 pro, αν αξίζει λοιπόν να το έχετε στο χέρι σας και να δώσετε αυτά τα χρήματα εξαρτάται από εσάς και μόνο. Είναι όντως ένα κόσμημα αλλά απλά ένα κόσμημα, τα συμπεράσματα δικά σας, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, καλή δύναμη σε όλους και καλό καλοκαίρι.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Margaritis_Kamitsios

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • tzakal_sk

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Dimitris_Spanos1370

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • 5
    15 στους 38 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Οτι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση

Ερωτήσεις

67 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
kad_x

Οποιοδήποτε λουράκι είναι σε διάμετρο 22΄΄΄ ( αν δεν κάνω λάθος) ταιριάζει. . Απλά κοίτα την διάμετρο .

vassilissx

Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις σε αλλο χρώμα το μπρασελέ σιλικόνης?

kad_x

Κοίτα την διάμετρο από το λουράκι σιλικόνης και οποιοδήποτε έχει την ίδια διάμετρο είτε σιλικόνης είτε μεταλλικό, ταιριάζει. Φυσικά να έχει και ο ίδιο σύστημα τοποθέτησης/αλλαγής. Υπάρχουν χιλιάδες.

NIKOS_MICHALINAKOS

Όχι δεν έχει και αν το θέλετε με μπρασελε δώστε 100 ευρώ παραπάνω γιατί χωριά σαν αξεσουάρ έχει πολλά παραπάνω χρήματα

aris_salonika

καλησπέρα έχω πάρει εδώ και μια εβδομάδα το ultimate watch το diving μοντέλο και δεν με κρατάει μπαταρία πάνω από 4 μέρες. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι με τις ρυθμίσεις?

Δες όλες τις ερωτήσεις (11)

Παρόμοια προϊόντα

Huawei Watch Ultimate Ceramic Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch Ultimate Ceramic Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch 4 Pro Stainless Steel 48mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Titanium)Huawei Watch 4 Pro Stainless Steel 48mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Titanium)Huawei Watch 4 Pro Stainless Steel 48mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Dark Brown)Huawei Watch 4 Pro Stainless Steel 48mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Dark Brown)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Green Composite Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Green Composite Strap)
από 799,00 €από 205,00 €από 529,85 €από 431,17 €από 249,89 €
ΚατασκευαστήςHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuawei
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, ΠυξίδαGPS, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, ΠυξίδαΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες