Σχολική ψυχολογία

Σχολική ψυχολογίαΚωδικός: 414819

Η "Σχολική ψυχολογία" είναι ένας κλάδος της επιστήμης της ψυχολογίας που τις τελευταίες δεκαετίες σημειώνει ιδιαίτερη ανάπτυξη σε πολλές χώρες του κόσμου. Αποτελεί έναν από τους κατ' εξοχήν...

Δες όλη την περιγραφή

Η "Σχολική ψυχολογία" είναι ένας κλάδος της επιστήμης της ψυχολογίας που τις τελευταίες δεκαετίες σημειώνει ιδιαίτερη ανάπτυξη σε πολλές χώρες του κόσμου. Αποτελεί έναν από τους κατ' εξοχήν εφαρμοσμένους κλάδους της ψυχολογίας και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την καθημερινή σχολική πραγματικότητα. Αφορά την παροχή υπηρεσιών σε μαθητές κάθε ηλικίας...

Δες όλη την περιγραφή
72,00
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Χρυσή Γ. Χατζηχρήστου

από 71,66 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 72,00 €

  2. 71,66 €

  3. 71,66 €

  4. 89,58 €

Περιγραφή

Η "Σχολική ψυχολογία" είναι ένας κλάδος της επιστήμης της ψυχολογίας που τις τελευταίες δεκαετίες σημειώνει ιδιαίτερη ανάπτυξη σε πολλές χώρες του κόσμου. Αποτελεί έναν από τους κατ' εξοχήν εφαρμοσμένους κλάδους της ψυχολογίας και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την καθημερινή σχολική πραγματικότητα. Αφορά την παροχή υπηρεσιών σε μαθητές κάθε ηλικίας (προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), σε συστήματα και φορείς που εμπλέκονται στη μάθηση τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, σε οικογένειες που ζητούν βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων σχολικής επίδοσης και προσαρμογής των παιδιών στο σπίτι και το σχολείο, σε εκπαιδευτικούς, γονείς και άλλους ενηλίκους με σκοπό την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους για την ανάπτυξη ποιοτικών σχέσεων και τη δημιουργία θετικού κλίματος που προάγει την ανάπτυξη και τη μάθηση, καθώς και σε φορείς και οργανισμούς με σκοπό αφενός την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της υγείας των παιδιών και αφετέρου την ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο εισαγωγικό εγχειρίδιο στο αντικείμενο της σχολικής ψυχολογίας και αποσκοπεί να καλύψει μέρος του μεγάλου κενού που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία. Φιλοδοξεί επίσης να συμβάλει στην προσπάθεια ανάπτυξης του κλάδου και στις μελλοντικές κατευθύνσεις για διεύρυνση των παρεχόμενων ψυχολογικών υπηρεσιών στα ελληνικά σχολεία, με ιδιαίτερο στόχο την ψυχολογική διαλεκτική συμβουλευτική, τα παρεμβατικά προγράμματα πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης και τις οργανωτικές αλλαγές σε επίπεδο συστήματος.

Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σχολικούς ψυχολόγους, επιστήμονες και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς και όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για τη διευκόλυνση της μάθησης και την προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών, καθώς και την πρόληψη στη σχολική κοινότητα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βιβλία Διαπαιδαγώγησης
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
807
Έτος έκδοσης
2011
Διαστάσεις
26x20 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • sasaparaskeva
    1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αδυνατώ να θυμηθώ αν έχω διαβάσει χειρότερο σύγγραμμα... Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Θα έπρεπε σε όγκο να είναι το εν τρίτο. Συνεχείς επαναλήψεις αυτολεξεί, παίρνει την ίδια ακριβώς παράγραφο και την κάνει copy-paste σε διάφορα σημεία του βιβλίου και αυτό γίνεται συνεχώς, συνεχώς, συνεχώς... Πλατιάζει και επαναλαμβάνεται χωρίς κανένα λόγο και ουσία. Είναι απαράδεκτο να δίνονται τέτοια συγγράμματα στους φοιτητές. Ήθελα να πάρω ηρεμιστικά για να το διαβάσω αλήθεια. Δεν είναι όλοι συγγραφείς, δεν είναι κακό!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη