Παιδικά Μαγιό

Laessig Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Μπλούζα Γαλάζια Κωδικός: 41622670

Κοντομάνικο προστατευτικό αντηλιακό μπλουζάκι, το οποίο εξασφαλίζει μία υπέροχη εμφάνιση. Ένα πανέμορφο και πρακτικό μπλουζάκι για την θάλασσα από την Lassig! Προσφέρει προστασία από την ηλιακή

Δες όλη την περιγραφή

Κοντομάνικο προστατευτικό αντηλιακό μπλουζάκι, το οποίο εξασφαλίζει μία υπέροχη εμφάνιση. Ένα πανέμορφο και πρακτικό μπλουζάκι για την θάλασσα από την Lassig! Προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και μάλιστα με δείκτη UV 50+, στεγνώνει γρήγορα, με ραφές που δεν ενοχλούν το παιδί, για ατελείωτο παιχνίδι μέσα και έξω από το νερό χωρίς άγχος.

Δες όλη την περιγραφή

Ηλικία:

ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 22,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 22,90 €

  2. 24,95 €

Περιγραφή

Κοντομάνικο προστατευτικό αντηλιακό μπλουζάκι, το οποίο εξασφαλίζει μία υπέροχη εμφάνιση. Ένα πανέμορφο και πρακτικό μπλουζάκι για την θάλασσα από την Lassig! Προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και μάλιστα με δείκτη UV 50+, στεγνώνει γρήγορα, με ραφές που δεν ενοχλούν το παιδί, για ατελείωτο παιχνίδι μέσα και έξω από το νερό χωρίς άγχος. Η lycra που περιέχει θα κρατήσει το σχήμα και το μέγεθος για όλο το καλοκαίρι!

Είναι κατασκευασμένο από μαλακό, υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό και ελαστικό ύφασμα. Χάρη στις επίπεδες ραφές του, διευκολύνει ιδιαίτερα την εφαρμογή στο μωρό χωρίς να το ενοχλεί. Οι ανθεκτικές του ίνες παρέχουν μεγάλο επίπεδο αντοχής στο χλώριο της πισίνας και στο αλάτι της θάλασσας, όπως επίσης και στις ακτίνες UV και στις ουσίες των αντηλιακών και του ιδρώτα.

Σύνθεση: 80% Πολυαμίδη, 20% Ελαστίνη

Κατασκευαστής

Laessig

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1431020487
Με Μακρύ Μανίκι
Όχι
Είδος
Μπλούζα
Φύλο
Unisex
Χρώμα
Γαλάζιο
Κολύμβησης
Όχι
Αντιηλιακό (UV)
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες