Pandora Συναγερμός Μηχανής Moto Evo
Συναγερμοί Moto

Pandora Συναγερμός Μηχανής Moto EvoΚωδικός: 41655182

469,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 468,00 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DXL1400L
Είδος
Συναγερμός
Τηλεειδοποίηση
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 1
  4. 1
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • sniper12
    2
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από δυο χρόνια που τον έχω βάλει, το top μοντέλο (υποτίθεται) (650€ με την εγκατάσταση) έχω να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος καθόσον είναι προβληματικος και έχω βαρεθεί να έχω προβληματα! Έχω βαρεθεί να παιρνω τηλεφωνο και να πηγαινω στην αντιπροσωπεία για να το "φτιαξουνε", μία θέλει αναβάθμιση, μια θέλει ρύθμιση, μία θελει αντικατάσταση η μονάδα (έγινε η αντικατάσταση αλλά και παλι είχα προβλημα, εν κινήσει μου μπλόκαρε τον κινητήρα!), μία δεν λειτουργεί το app, μία το ένα μία το άλλο δεν είμαι ικανοποιημένος! Η εξυπηρέτηση μέτρια και επίσης μην σου τυχει προβλημα "εκτός ωραρίου", η εξυπηρετηση πελατων λειτουργεί καθημερινές Δευτέρα με παρασκευη και εμένα δυο φορές μου έχει τυχει πρόβλημα Παρασκευή και Σαββατο. Τις υπόλοιπες "ευτυχώς" ήταν καθημερινές... Συνεπως και με μια φράση : δεν είμαι ικανοποιημένος για τα λεφτά που έδωσα και για την αξιοπιστία λειτουργίας του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ReaperX
    1
    25 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο συναγερμός έχει αρκετές λειτουργίες και δυνατότητες παραμετροποίησης.ΑΛΛΑ

    1 Η κατανάλωσή του όταν είναι σε πλήρη λειτουργία (DATA,GPS) είναι πάρα πολύ υψηλή γύρω στα 40mah,σε ανοιχτό χώρο πάντα με φουλ σήμα.Στη μία μέρα δηλαδή τρώει σχεδόν 1Ah από την μπαταρία.Κοινώς αν κινείς το όχημα κάθε 1-2 μέρες όλα οκ,αλλιώς θα πρέπει να έχεις φορτιστή ή θα μείνεις από μπαταρία.
    Η μόνη λύση είναι να το βάζεις σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης όπου βγάζει εκτός δίκτυο και gps και πρέπει να υπάρξει κάποια παραβίαση του συναγερμού ώστε να κάνει σύνδεση (θέλει λίγο χρόνο) και να ειδοποιήσει στην εφαρμογή,άρα χάνεις ένα κομμάτι της χρηστικότητάς του.
    2 Το antijammer που είναι μια εξαιρετική λειτουργία,όμως πρακτικά μπορεί να στείλει λάθος ειδοποίηση αν πέσει ο server,ενώ επίσης χρησιμεύει μόνο αν παρκάρεις σε τελείως ανοιχτούς χώρους με φουλ σήμα.
    3 Το gps σε κλειστό χώρο (όχι υπόγειο) δεν δίνει στίγμα,παρότι μπορεί να υπάρχει σήμα από το δίκτυο κινητής.
    4 Η ειδοποίηση ατυχήματος μπορεί να στείλει λανθασμένο συναγερμό σε κάποιο έντονο κραδασμό στο δρόμο.Αυτομάτως τον καθιστά ακατάλληλο για μηχανές που πάνε και σε χώμα.
    5 Το tag είναι πολύ ωραίο σαν λειτουργία γιατί ενεργοποιείται/απενεργοποιείται ο συναγερμός όταν πλησιάζεις χωρίς να κάνεις κάτι,αλλά κάμποσες φορές ενώ βρισκόταν πάνω στη μηχανή σκάλωνε και όπλιζε ξεόπλιζε μόνο του.Επίσης θέλει λίγο προσοχή αν είσαι αρκετά κοντά γιατί γίνεται συνέχεια αυτή η δουλειά.Εκεί η λύση είναι να οπλίσεις από το χειριστήριο ή την εφαρμογή που μειώνει την εμβέλεια του tag.
    6 To eco mode σε μένα παρότι είχε ρυθμιστεί να μπαίνει σε Χ μέρες,2 φορές δεν μπήκε ποτέ.Όπως επίσης δεν μπήκε και σε eco mode όταν η μπαταρία έπεσε σε τάση 12.1V που υποτίθεται θα έπρεπε αυτόματα.
    7 H εφαρμογή έχει αρκετά bugs.Κολλάει και θέλει refresh,μετά από update υπήρχε πρόβλημα σύζευξης με BT κινητού (λειτουργία που απαιτείται για να το βάλεις χειροκίνητα σε eco mode).Επίσης η καταγραφή διαδρομής σε κάποια σημεία της διαδρομής που έχεις κάνει βγάζει στο χάρτη ασυνάρτητες πορίες,καθώς μετράει και λάθος την ταχύτητα κίνησης.

    Εν κατακλείδι θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος συναγερμός,αλλά για μένα δεν αξίζει τα υπερβολικά χρήματα που κοστίζει το όλο πακέτο με την εγκατάσταση.
    Ίσως για κάποιους να είναι οκ,υπό προυποθέσεις όμως που δυστυχώς πολλές φορές δεν αναφέρονται εξαρχής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panosdvc
    3
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τοποθέτηση σε Yamaha x-max 300.

    Στα θετικά:
    1. πολύ δυνατή σειρήνα
    2. εύκολο app
    3. πολλές δυνατότητες ασφάλειας.(σβήσιμο κινητήρα από απόσταση - ρυθμισμα επιπέδου αισθητήρων - κλήση στο κινητό η μήνυμα σε περίπτωση που χτυπήσει ο συναγερμός η ανοίξει η σέλα)
    4.χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και δυνατότητα να μπαίνει σε power save mode.

    στα αρνητικά:

    1. το id-tag προσωπικά εμένα δεν με έχει βολέψει καθόλου π.χ κάθομαι σε μια καφετέρια και έχω παρκάρει κοντά το μηχανάκι και το ακούω συνέχεια να οπλίζει και να αφοπλίζει και να μου τρώει μπαταρία(αν το παρκάρετε μακριά 10μ+ κανένα πρόβλημα) μαζί ο συναγερμός εχει και ξεχωριστό κοντρολερ που χρησιμοποιώ για να οπλίζω και αφοπλίζω μιας και δεν με βόλεψε το tag id(επίσης μπορείτε να το κλειδώσετε ξεκλειδώσετε και μέσω του app).

    2 .Η εφαρμογή πολλές φορές κολλάει και θέλει refresh θέλει βελτίωση.

    3. 4/12/23 Μόλις μου συνέβη το εξής είχα οπλίσει το συναγερμό απο το BT controller πηγα είδα ταινία και γυρνώντας μετά απο περίπου 3 ώρες παω να ξεκλειδώσω απο το controller το μηχανάκι αλλα είχε τελειώσει η μπαταρία του και μπήκα στην εφαρμογή για να το ξεκλειδώσω ενώ το ξεκλείδωσα μια χαρά παω να βάλω μπροστά δεν έπαιρνε και έκανε έναν ήχο ο συναγερμός και δεν με άφηνε να βάλω μπρός. Ευτυχώς είχα ένα airtag που παίρνει ίδια μπαταρία με το κοντρολάκι και άλλαξα τις μπαταρίες πήρε μπρος ξεκλείδωσα με το κοντρολερ και πηρε μπροστα.. αλλιώς θα είχα μείνει εκει μεγάλο φαουλ για εμένα αυτό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vd80
    1
    14 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος hayabusa gen 2 εχω τηε χειρότερες εμπειρίες με το που το βάζω πάνω στη μηχανη ξαφνικα πανω στο μήνα η μηχανη αρχίζει και βαραει κοφτες στης 8 χιλιάδες πανω στης δεύτερες ροπές της αποτέλεσμα να ψάχνω μπεκ και αλλα να δω τι φταίει στο τέλος αφού ξοδεξα ποσα σε μηχανικούς έφταιγε ο συναγερμός παει αυτο οκ ήταν ο ρελες του συναγερμού ( κοψιμο του κινητήρα)
    2 -πεσμένος μπαταρίες λόγο του gps έχει μηδενική κατανάλωση λένε όταν η μηχανη ειναι στο δρομο και όχι σε υπόγειο γκαράζ όπου το gps χάνει το σήμα του τότε καταναλώνει
    ( εγβ το εχω στο δεύτερο όροφο και πάλι τα ίδια
    3- πανω στο δίμηνο καηκε η σειρήνα τρεχα παλι
    4- τωρα ο συναγερμός βαραει και χωρίς λόγο χωρίς καν κραδασμούς και ισχυρούς ήχους στελνει ειδοποιήσεις μέχρι ότι κουνιέται
    Είναι ο ακριβότερος στην αγορά και σίγουρα πολύ κακός
    Και οταν αναφέρεις στην εταιρεία τα πραγματα πρώτη φορά συμβαινει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • beat123
    4
    19 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χρησιμοποιώ τον εν λόγο συναγερμό 2 μήνες τώρα και τον φόρεσα σε yamaha tracer 7 του 2023 με το που κυκλοφόρησε Ελλάδα (και ο συναγερμός και η μοτοσυκλέτα).
    Αρχικά να αναφέρω ότι αν τον τοποθετησετε σε εξουσιοδοτημενο κατάστημα έχετε εφ όρου ζωής εγγύηση απο την invetec (επίσημη αντιπροσωπεία που εισάγει τους συναγερμους Pandora). Υπολογίστε κόστος 470 € + 20€ planet sim + 120€ περίπου τοποθέτηση (εγω τον έβαλα στην αντιπροσωπεία από όπου αγόρασα την Tracer.
    Ας πούμε τώρα τα βασικά:
    ΘΕΤΙΚΆ
    Πρόκειται για έναν πραγματικά καλό και αξιόπιστο συναγερμό. Ρυθμίζεις την ευαισθησία μέσω εφαρμογής και πραγματικά μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και με χαϊδεμα στο ντεπόζιτο. Η σειρήνα σπάει τα αυτιά ολης της γειτονιάς και όσες φορές τον έχω ενεργοποιήσει κατα λάθος με εχει κάνει να αισθάνομαι ο ιδιος κλέφτης.... Τραβάει ολη την προσοχή. Προσωπικά δεν πατάω σχεδόν ποτέ το ταγκ για να μπει ή να βγει ο συναγερμός καθώς απο μονος του ενεργοποιειται αν απομακρυνθεί απο την μοτοσυκλέτα ή αντίστοιχα απενεργοποιειται οταν πλησιάζεις την μοτοσυκλέτα απλώς και μόνο επειδή έχεις το ταγκ μαζί σου.
    Επίσης μπράβο για την εφαρμογή καθώς είναι στυλατη , καλοστημένη, εύχρηστη και με πολλές πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα και πολλές λειτουργίες ( κλείδωμα - ξεκλείδωμα, ενεργοποιηση σειρήνας εξ αποστάσεως, stealth mode, eco mode, προθέρμανση κινητήρα και πολλα ακόμα που ουτε ο ίδιος χρησιμοποιώ ή ξέρω). Το gps είναι αρκετά ικανοποιητικό για ελληνικα δεδομένα δρόμων, το στίγμα δίνεται με ακρίβεια αλλα οι οδοί καποιες φορές ειναι λάθος. Πχ σου δείχνει όντως που έχεις παρκάρει με ακρίβεια στον χάρτη αλλά η οδός που αναγράφει 1 στις 5 θα είναι μια οδός δίπλα. Μικρό το κακό... Μιλάμε για απόκλιση μαξ 100 μέτρα. Αλλά αν ακολουθήσεις το στίγμα στον χάρτη δεν θα κάνεις λάθος. Επιπλέον μέσω αππ μπορείς να ρυθμίσεις 20 παραμετρους για τον συναγερμό ( χρήση data, ευαισθησία αισθητήρων κα). Τέλος δίνει πλήρεις οδηγίες διαδρομών που ακολούθησες με λεπτομέρειες όπως χλμ/ωρα, απόσταση, χρόνοι και εννοείται διαδρομή στον χάρτη. Σε πρίζει με αμέτρητα μηνύματα και κλήσεις (εαν το ρυθμίσεις εσυ φυσικά) για καθετι που του συμβαίνει (μπήκε βγήκε ή χτύπησε συναγερμός)
    ΑΡΝΗΤΙΚΆ :
    Φτωχό βιβλίο οδηγιών χρήσεως χωρίς ελληνικά . Πραγματικά περίμενα πως με το να το διαβάσω θα κουραστώ και θα γεμισω πληροφορίες.... Εν τελη δεν μου κάλυψε αρκετές βασικές απορίες και ρυθμίσεις που ήθελα να κάνω με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάω 2 3 φορές απο την αντιπροσωπεία για βοήθεια(πχ μείωση της απόστασης που ενεργοποιειται/απενεργοποιειται ο συναγερμός μέσω ταγκ).
    Κάποιες φορές αργεί να δωσει live στίγμα της μοτοσυκλέτας. Ενδεχομένως λογω κακού σηματος δεδομένων (δεν το χω δοκιμασει σε υπόγειο πάρκινγκ) αλλά και πάλι εχει τύχει να καθυστερήσει πανω απο ωρα για να μου δείξει που παρκαρα με αποτέλεσμα να φύγω να γυρίσω σπίτι και μετά να δείχνει που ήμουν.
    Αυτο κάποιες φορές συμβαίνει και με κλήσεις μηνύματα σε κλείδωμα ξεκλείδωμα, αργεί να έρθει ειδοποίηση για μερικά λεπτά.
    Αν θέλεις να έχεις διαρκή ενημέρωση και συχνή πληροφόρηση για την μοτο σου τότε ετοιμάσου για υψηλή κατανάλωση δεδομένων ( 3 με 4 ευρώ ο μηνας περίπου, δλδ απο 35 εως 50 ευρω μαξ ο χρόνος, σε αντίθεση με τα 20 ευρω ετησίως που μου έλεγαν ολοι οτι εχει κατανάλωση data η πλανετ σιμ. Προφανώς δεν χρησιμοποιούν οσο εγω την εφαρμογή). Περιττό να πω πως οσο λιγότερο μπαίνεις στην εφαρμογή και ψάχνεις το στίγμα ή τις λεπτομέρειες της διαδρομής σου, τόσα λιγότερα δεδομένα τρώει. Σε ενα τέτοιο σενάριο τα 20 25 ευρώ τον χρόνο δεν μου ακούγονται απίθανα. Αλλα ποιος ο λόγος να το χεις αν δεν το δουλεύεις;
    Εν κατακλείδι...
    ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ στα περιεχόμενα της συσκευασίας. Μην χάσετε τίποτα και διαβάστε καλά τις οδηγίες έστω και στα αγγλικά. ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ κατι πανάκριβο και ενδεχομένως το καλύτερο στην αγορά. Δεν θα δουλέψει ομως μόνο του. Μελετηστε το. Μην χασετε κανένα παρελκόμενο και μην πετάξετε ουτε αυτοκόλλητο. Κρατηστε το κουτί. Ακόμη και στην μεταπώληση το παραμικρό μετράει.
    ΣΎΝΟΨΗ :
    Ο συναγερμός ειναι πολύ καλός και πάρα πολύ ικανοποιητικός. Οτι πληρώνεις παίρνεις σαφώς.
    Δεν είναι για τσιγγουνηδες ούτε για άσχετους με τεχνολογία. Θα τα σκάσετε για να τον πάρετε και να τον συντηρήσετε αλλα και θα διαβάσετε για να μάθετε το καθετι που κάνει . Δεν είναι άριστος... Σίγουρα επιδέχεται βελτιώσεων. Ωστόσο αξίζει για να χετε το κεφάλι σας ήσυχο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Argyris_Tsintziras

καλημερα σας. εγω εχω θεμα γιατι που κ που για 5 εως κ ενα μηνα δεν 8α το χρησιμοποιησω. Τι γινεται με την μπαταρια? Αντεχει η θα την τελειωσει λογω ημερων? Ποσο αντεχει το low που γραφει?

ReaperX

Ούτε για πλάκα αν δεν μετακινείσαι συχνά.Εγω την πάτησα και παιδευομαι να βγάλω άκρη.Εχει sleep mode που το ρυθμίζεις εσύ στις πόσες μέρες θα μπαίνει και μειώνει την κατανάλωση αλλά βγάζει off το gps και τα data οπότε είναι σα να έχεις το πιο χαμηλό μοντέλο.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)