Presonus Eris E4.5 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων 50W (Ζεύγος) Μαύρο
Αυτοενισχυόμενα Ηχεία

Presonus Eris E4.5 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων 50W (Ζεύγος) Μαύρο Κωδικός: 4165581

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συχνότητα: 70 Hz - 20 kHz
  • Peak SPL: 100 dB
  • Bass Driver: 4.5 "
  • Είσοδοι (Ενσύρματα): 1/4 TRS, AUX

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν γεμάτο ήχο και η κατασκευή τους είναι ποιοτική.

Δες όλη την περιγραφή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 165,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    165,00 €

  2. 165,00 €

Περιγραφή

Τα Presonus Eris E4.5 απευθύνονται κυρίως σε λάτρεις της μουσικής, δημιουργούς περιεχομένου και gamers. Παρέχουν ήχο ποιότητας studio και ακριβή απόκριση συχνότητας, ενώ είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να χωράνε σχεδόν παντού, κάνοντάς τα ιδανικά για οικιακή χρήση.

Τα Presonus Eris E4.5 διαθέτουν 4.5-inch, woven-composite, low-frequency transducer, 1-inch (25 mm), ultra-low-mass, silk-dome, high-frequency transducer, RCA και ¼-inch balanced TRS rear-panel inputs, Front-panel 1/8-inch stereo Aux In για χρήση με mobile audio devices, Integrated headphone amplifier με front-panel stereo 1/8-inch jack.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν γεμάτο ήχο και η κατασκευή τους είναι ποιοτική.

Καθαρός συνολικός ήχος, ομαλό high end και ευρύ sweet spot

Κάθε μόνιτορ στούντιο της σειράς Eris χρησιμοποιεί έναν υφασμένο σύνθετο οδηγό χαμηλών συχνοτήτων. Η πλέξη και η φύση του γούφερ 4,5 ιντσών των ηχείων Eris E4.5 έχουν ως αποτέλεσμα σφιχτά μπάσα που μπορείτε να αισθανθείτε, καθώς και έναν καθαρότερο συνολικό ήχο. Το τουίτερ με μεταξωτό θόλο μιας ίντσας παράγει ομαλό και εκλεπτυσμένο ήχο, αναπαράγοντας με ακρίβεια τα μεταβατικά και τις υψηλές συχνότητες. Το τουίτερ έχει σχεδιαστεί για να εκπέμπει τον ήχο με ένα αρκετά ευρύ μοτίβο, δημιουργώντας μια μεγάλη βέλτιστη περιοχή ακρόασης ή "sweet spot", ώστε να μπορείτε να μετακινείστε και να ακούτε μια ακριβή στερεοφωνική εικόνα. Με ενσωματωμένη ισχύ 25 watt ανά πλευρά, τα ηχεία οθόνης Eris 4.5 έχουν μεγάλη ισχύ, ενώ εξακολουθούν να παρέχουν καθαρό, ακριβή ήχο.

Εύκολα στη χρήση χειριστήρια

Η απόκριση ενός ηχείου επηρεάζεται από το σημείο που το τοποθετείτε και την ακουστική του χώρου σας. Γι' αυτό το λόγο τα ενεργά οθόνες αναφοράς μέσων Eris E4.5 προσφέρουν χειριστήρια για τη ρύθμιση του περιεχομένου των υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων, διασφαλίζοντας ότι τα ηχεία σας ακούγονται πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα βολικό κουμπί έντασης ήχου στην πρόσοψη ρυθμίζει τόσο τη στάθμη των ηχείων όσο και τη στάθμη του ενσωματωμένου ενισχυτή ακουστικών.

Ευέλικτες επιλογές εισόδου

Με τρεις διαφορετικούς τύπους εισόδων ήχου, είναι εύκολο να τροφοδοτήσετε τις οθόνες Eris E4.5 με ήχο από σχεδόν οποιαδήποτε πηγή με έξοδο γραμμής. Παίξτε παιχνίδια, ακούστε μουσική, ακόμα και δημιουργήστε περιεχόμενο με υπολογιστή, συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων, μίκτη ή άλλη πηγή στάθμης γραμμής χρησιμοποιώντας τις εισόδους ¼" TRS και RCA στην πίσω πλευρά του ηχείου Eris E4.5 και τις στερεοφωνικές εισόδους 1/8" στην πρόσοψη. Ένας δυνατός, καθαρός, ενισχυτής ακουστικών στην πρόσοψη σας επιτρέπει να εργάζεστε και να παίζετε σε αθόρυβη λειτουργία, χωρίς να ενοχλείτε τους συγκατοίκους σας.

Κατασκευαστής

Presonus

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Rms)
50 W
Απόκριση Συχνότητας
70 - 20000 Hz
Max SPL
-
Κατανομή Συχνοτήτων
2 Δρόμων
Bass Driver
4.5 "
Χρώμα
Μαύρο

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρήση
Studio
Πλήθος
Ζεύγος
Είσοδοι (Ενσύρματα)
1/4 TRS, AUX
Είσοδοι (Ασύρματα)
Δε Διαθέτει
Έξοδος Ακουστικών
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
24,1 cm
Πλάτος
16,3 cm
Βάθος
18 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • liakosg
    4
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα χρησιμοποιώ σαν ηχεία υπολογιστή. Είναι κλάσεις ανώτερα από τα Trust 2.1 που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα. Έχουν υψηλή ευκρίνεια κι είναι απολαυστικό να ακούς το κάθε όργανο ξεχωριστά.

    Αν τους λείπει μπάσο? Φυσικά και τους λείπει, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς. Η διαφορά που κάνει ένα subwoofer είναι χαοτική και δεν θα μπορούσε να καλυφθεί από ένα 4,5" woofer.

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maryrguitr
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι τα πρώτα μου μονιτορς για home studio και είμαι ευχαριστημένη και με το παραπάνω....όταν ανεβαίνουν οι εντάσεις δε χάνουν σε κάτι (φυσικά μιλάμε για την κατηγορία τους), είναι φλατ όσο πρέπει και μπόνους το γεγονός ότι μπορείς να πειράξεις μπάσα και πρίμα όταν θέλεις απλά να ακούσεις μουσική ή για ταινίες κ γκειμινγκ, πράγμα που στις ίδιες τιμές δεν υπάρχει σε πολλά άλλα μοντέλα. VFM σίγουρα!

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Farow9
    1
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα ηχεία τα χρησιμοποιώ ως ηχεία υπολογιστή, κυρίως για μουσική, ταινίες και παιχνίδια. Έχουν πλούσιο και καθαρό ήχο και σε σχέση με τα προηγούμενα 2.1 ηχεία των 50 ευρώ και η διαφορά γίνεται εύκολα αντιληπτή. Από θέμα μπάσου δεν έχω κάποιο παράπονο.

    Κατά την άποψή μου ωστόσο, τα ηχεία δεν έχουν να προσφέρουν κάποια «αποκάλυψη» σε lossless μουσική. Αν και η τιμή τους είναι λίγο τσιμπημένη, θα τα συνιστούσα ως μια μακροχρόνια επένδυση και θεωρώ πως δε θα μετανιώσετε την αγορά τους. Αν ήταν εφικτό, θα τα βαθμολογούσα με 4,5 αστέρια.

    Edit: Κάηκε το ενεργητικό ηχείο έπειτα από 2,5 χρόνια. Η αντιπροσωπεία με ενημέρωσε ότι η Presonus δε φτιάχνει ανταλλακτικά για τα ηχεία που πωλεί σε ζεύγη, οπότε δεν υπάρχει η δυνατότητα επισκευής από αυτούς.

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • StefanosK27
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν έχω άλλη εμπειρία με Studio Monitors και η αλήθεια είναι ότι παρόλο που πήρα τα συγκεκριμένα για ηχογράφηση και παραγωγή μουσικής, έως τώρα (18 μήνες μετά) δεν είχα ακόμα χρόνο να ασχοληθώ σχετικά! Τα χρησιμοποιώ όμως σε καθημερινή βάση ως τα βασικά μου ηχεία για μουσική και μου αρέσει πολύ ο καθαρός τους ήχος. Χάνεις λίγο σε μπάσα σε σχέση με συμβατικά desktop ηχεία, αλλά κερδίζεις σε ευκρίνεια και καθαρότητα ήχου.

    Τώρα πλέον όποτε συνδέω το παλιό μου 7.1 σύστημα, ο ήχος τους μου ακούγεται πολύ βαρύς και οι νότες χάνονται μέσα στα μπάσσα και απορώ πώς άκουγα μουσική έτσι για τόσα χρόνια. Βέβαια τα πάντα είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης του καθενός. Για παράδειγμα, η γυναίκα μου δεν τα συμπαθεί καθόλου όταν βλέπει ταινίες, της ακούγονται πολύ "άδεια" και ίσως να έχει δίκιο, τα studio monitors δεν είναι τα πλέον κατάλληλα για ταινίες και gaming.

    Νομίζω όμως πως τα συγκεκριμένα Eris διαφοροποιούνται λίγο από τον ανταγωνισμό, μιας και προσπαθούν να βρουν μία μέση λύση μεταξύ των κλασικών flat studio monitors ηχείων και των εμπορικών desktop ηχείων.

    Αν τα θέλετε μόνο για ταινίες / gaming, θα έλεγα πάτε αλλού. Αν τα θέλετε για άκουσμα μουσικής μπροστά από υπολογιστή (μιας και είναι directional και πρέπει να κάθεσαι μπροστά τους), θα έλεγα go for it, αν και καλό είναι να τα ακούσετε πρώτα. Αν τα θέλετε για music production, δυστυχώς δεν ξέρω να σας απαντήσω ακόμα!

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Grisos
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα πρώτα monitor ηχεια ερχόμενος απο 2.1 της Creative. Η μέρα με την νύχτα ακόμα και σε ποιότητα youtube που δεν συγκρίνεται με lossless formats όπου εκεί σίγουρα θα είναι αποκάλυψη. Το μόνο αρνητικό που δεν μπορείς να επιλέξεις ποιο ηχείο θα μπει σε ποιο κανάλι.

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariolemon
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά ακούστε το Random Access Memories των Daft Punk σε αυτά τα monitor και θα με θυμηθείτε. Άψογα ηχεία, ίσως ότι καλύτερο σε αυτή την τιμή.

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bakchr
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα χρησιμοποιώ για ηχεία υπολογιστή.
    Σε συνδυασμό με το SuperDAC της M-Audio, ο ήχος που έχω είναι εξαιρετικός.
    Ακούω πολύ ραδιόφωνο αλλά και mp3 (κάποιες φορές flac/alac αρχεία) και όλα ακούγονται άψογα. Σπάνια ανεβάζω πάνω από 50% στο dac και πάνω από 50% στα ηχεία και παίζουν ήδη πολύ δυνατά και χωρίς καμία παραμόρφωση.
    Ακόμη και σε ταινίες αλλά και παιχνίδια, είναι σκέτη απόλαυση !
    Επίσης, δεν πιάνουν πολύ χώρο στο γραφείο. Δεν είναι μικρά βέβαια με τέτοιο woofer που έχουν, αλλά ούτε και πολύ μεγάλα. Είναι σίγουρα αρκετά μικρότερα από όλα τα 5ιντσα ηχεία, χωρίς να υπολοίπονται στο θέμα του μπάσου.
    Μέχρι 150 ευρώ νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή. Εγώ τα είχα βρει στα 130 ευρώ, αλλά βλέπω ότι κατά καιρούς βγαίνουν ακόμα χαμηλότερες προσφορές !

    Update 04/2019
    Εξακολουθώ να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα ηχεία. Ο ήχος τους είναι άψογος και ταιριάζουν σε κάθε χρήση. Αν αγόραζα όμως τώρα, θα κοίταγα και τα Eris E3.5 Απ'όσο διάβασα είναι τα ίδια ηχεία αλλά με λίγο μικρότερο γούφερ, κάτι που προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε. Ίσα-ίσα θα με βόλευε λόγω του είναι λίγο μικρότερα αλλά και φθηνότερα (με λιγότερα από 100 ευρώ/ζεύγος νομίζω ότι είναι η πιο vfm επιλογή).

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • αψογα απο θεμα ηχου και ποιοτητα κατασκευης

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Presonus Eris E4.5 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων 50W (Ζεύγος) ΜαύροPresonus Eris E4.5 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων 50W (Ζεύγος) ΜαύροPresonus Eris 3.5 2nd Gen Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων 50W (Ζεύγος)Presonus Eris 3.5 2nd Gen Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων 50W (Ζεύγος)Presonus Eris 3.5BT 2nd Gen Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων με Bluetooth 25W (Ζεύγος) ΜαύροPresonus Eris 3.5BT 2nd Gen Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων με Bluetooth 25W (Ζεύγος) ΜαύροPresonus Eris 4.5BT 2nd Gen Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων με Bluetooth 25W (Ζεύγος) ΜαύροPresonus Eris 4.5BT 2nd Gen Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων με Bluetooth 25W (Ζεύγος) ΜαύροYamaha HS4 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων 40W (Ζεύγος) ΜαύροYamaha HS4 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Studio Monitor 2 Δρόμων 40W (Ζεύγος) Μαύρο
από 165,00 €από 98,00 €από 138,00 €από 341,99 €από 352,10 €
ΚατασκευαστήςPresonusPresonusPresonusPresonusYamaha
-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΧρήσηStudioStudioStudioStudioStudio
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες