Φλιτζάνια

Aria Trade Φλιτζάνι Καφέ Κεραμικό ΛευκόΚωδικός: 41949570

Φλιτζάνι καφέ της εταιρείας Aria Trade, το οποίο αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να απολαμβάνετε τον καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. Η χρήση του φλιτζανιού ενδείκνυται για ζεστούς τύπους καφέ, και στο συγκεκριμένο μπορείτε να σερβίρετε οποιαδήποτε είδος, όπως φίλτρου, ελληνικό ή ακόμα και τσάι. Μπορεί επίσης να...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Λευκό
6,95
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 6,82 €

Περιγραφή

Φλιτζάνι καφέ της εταιρείας Aria Trade, το οποίο αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να απολαμβάνετε τον καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. Η χρήση του φλιτζανιού ενδείκνυται για ζεστούς τύπους καφέ, και στο συγκεκριμένο μπορείτε να σερβίρετε οποιαδήποτε είδος, όπως φίλτρου, ελληνικό ή ακόμα και τσάι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινότητα σαν μονάδα μέτρησης συστατικών που προστίθενται στις μαγειρικές παρασκευές.
Είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό, το οποίο αποτελεί την νέα τάση στο σερβίρισμα, καθώς προσθέτει επιπλέον ομορφιά και κομψότητα. Είναι ένα υλικό εύκολο στον καθαρισμό και στη συντήρηση, χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι επιρρεπές σε φθορές.
Τέλος διαθέτει πιατάκι, ώστε να αποφεύγονται πιθανά πιτσιλίσματα στις επιφάνειες του το τοποθετείτε, ενώ παράλληλα μπορείτε να αφήνετε το κουταλάκι με το οποίο αναδεύετε το ρόφημά σας.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AT0000690
Είδος
Καφέ
Υλικό
Κεραμικό
με Πιατάκι
Ναι
Σχέδιο
Μονόχρωμο
Χρώμα
Λευκό
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη