Δυσκολίες μάθησης, Αναπτυξιακές εκπαιδευτικές και κλινικές προσεγγίσες

Δυσκολίες μάθησης, Αναπτυξιακές εκπαιδευτικές και κλινικές προσεγγίσες Κωδικός: 422164

Ο διαρκώς αυξανόµενος αριθµός των παιδιών µε δυσκολίες µάθησης και τα ερωτήµατα που εγείρονται για τα προγράµµατα παρέµβασης, τις επιµορφώσεις εκπαιδευτικών και γονέων, και τις δράσεις αντιµετώπισης...

Δες όλη την περιγραφή

Ο διαρκώς αυξανόµενος αριθµός των παιδιών µε δυσκολίες µάθησης και τα ερωτήµατα που εγείρονται για τα προγράµµατα παρέµβασης, τις επιµορφώσεις εκπαιδευτικών και γονέων, και τις δράσεις αντιµετώπισης των δυσκολιών προβληµατίζουν ιδιαίτερα όλους αυτούς που ασχολούνται µε την ανάπτυξη των παιδιών και την εκπαίδευσή τους: τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους...

Δες όλη την περιγραφή
13,93
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 13,73 €

Περιγραφή

Ο διαρκώς αυξανόµενος αριθµός των παιδιών µε δυσκολίες µάθησης και τα ερωτήµατα που εγείρονται για τα προγράµµατα παρέµβασης, τις επιµορφώσεις εκπαιδευτικών και γονέων, και τις δράσεις αντιµετώπισης των δυσκολιών προβληµατίζουν ιδιαίτερα όλους αυτούς που ασχολούνται µε την ανάπτυξη των παιδιών και την εκπαίδευσή τους: τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους ειδικούς. Αλλά και τα ίδια τα παιδιά, εκτός από τις δυσκολίες τους, αντιµετωπίζουν επίσης µια σειρά προβλήµατα που απορρέουν από αυτές: χαµηλή αυτοεκτίµηση, άγχος, κακές σχέσεις µε τους συµµαθητές, προβλήµατα µε τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς κ.λπ.

Στόχος aυτού του τόµου είναι να αναδείξει ορισµένες ουσιαστικές όψεις του σύγχρονου προβληµατισµού γύρω από το ζήτηµα των δυσκολιών µάθησης, σε µια προσπάθεια να συµβάλει όχι απλώς στην τεκµηρίωση των µεθόδων παρέµβασης που εφαρµόζονται στην ελληνική εκπαιδευτική πραγµατικότητα, αλλά και στην ανάπτυξη του σχετικού διαλόγου (ο οποίος µπορεί άλλωστε να στηριχθεί σε πλουσιότατο δηµοσιευµένο υλικό και στην ελληνική γλώσσα) και -γιατί όχι- στην αµφισβήτηση ορισµένων "σταθερών" που χαρακτηρίζουν το συγκεκριµένο πεδίο έρευνας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βιβλία Διαπαιδαγώγησης
Υπότιτλος
Αναπτυξιακές εκπαιδευτικές και κλινικές προσεγγίσες
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
232
Έτος έκδοσης
2011
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες