Αναμνηστικό Αποτύπωμα Ruhhy για Αγόρι
Δώρα για Μωρά

Αναμνηστικό Αποτύπωμα Ruhhy για Αγόρι Κωδικός: 42393966

Το αναμνηστικό αποτύπωμα μωρού, από την εταιρία Ruhhy, θα κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση απο τα χεράκια ή ποδαράκια του παιδιού σας, σαν ήταν χθες. Μπορείτε να το κρατήσετε ως ενθύμιο και διακοσμητικό

Δες όλη την περιγραφή

Το αναμνηστικό αποτύπωμα μωρού, από την εταιρία Ruhhy, θα κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση απο τα χεράκια ή ποδαράκια του παιδιού σας, σαν ήταν χθες. Μπορείτε να το κρατήσετε ως ενθύμιο και διακοσμητικό στοιχείο στο παιδικό δωμάτιο.

Δες όλη την περιγραφή

-5%στα 2+ τεμάχια

4,59
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 4,59 €

Περιγραφή

Το αναμνηστικό αποτύπωμα μωρού, από την εταιρία Ruhhy, θα κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση απο τα χεράκια ή ποδαράκια του παιδιού σας, σαν ήταν χθες. Μπορείτε να το κρατήσετε ως ενθύμιο και διακοσμητικό στοιχείο στο παιδικό δωμάτιο. Οι κάρτες μελάνης χωρούν χέρια / πόδια / πόδια πλάτους έως 5.7 cm και ύψους 9.9 cm. 

Οδηγίες Χρήσεως: Για να δημιουργήσετε ένα αποτύπωμα, βεβαιωθείτε ότι το μελάνι είναι στραμμένο προς τα κάτω στη λευκή κάρτα που περιλαμβάνεται και, στη συνέχεια, πιέστε το χέρι ή το πόδι του παιδιού σας πάνω στο μελανοταινία. Αφήστε να στεγνώσει.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 μαξιλαράκι με μελάνι καθαρής αφής, 2 κάρτες ανά αποτύπωμα.

  Διαστάσεις ανακλαστικής επιφάνειας: 5.7 x 9.9 cm 

Διάσταση: 8 x 12.5 cm

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αποτύπωμα
Φύλο
Αγόρι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • gi3

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια χαρά προϊόν είναι και έχει όμορφο αποτέλεσμα. Καλό είναι να το αγοράσετε όταν το μωράκι σας είναι ακόμη μικρό γιατί μετά θα δυσκολευτείτε να βγάλετε καλό αποτύπωμα όσο μεγαλώνει, καθώς δε θα κάθεται τόσο ήσυχο και φυσικά δε θα χωράει και το χεράκι-ποδαράκι. Είναι εύκολο στη χρήση και με λίγη προσοχή και υπομονή, βγάζει πολύ όμορφα αποτυπώματα είτε από πατουσάκι, είτε από χεράκι. Κάθε συσκευασία έχει ένα γκαρμπόν και δύο κάρτες. Για να βγάλετε καλό αποτύπωμα, σας συμβουλεύω να μην πιέσετε υπερβολικά πάνω στην επιφάνεια του γκαρμπόν. Άλλωστε, έχετε να κάνετε με τοσοδούλικα ποδαράκια και χεράκια. Δε θα συνιστούσα να βγάλετε αποτύπωμα ποδιού και χεριού με το ίδιο γκαρμπόν, καθώς το πρώτο αποτύπωμα αφήνει σχέδιο. Προσωπικά, πήρα 2 συσκευασίες και χρησιμοποίησα το ένα για το χεράκι και το άλλο για το ποδαράκι. Τέλος, οριακά χώρεσαν ποδαράκι και χεράκι από 5 μηνών μπέμπη με φυσιολογικούς δείκτες ύψους και βάρους.

    • Ποιότητα υλικού
    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

110 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες