Hot Wheels Αυτοκινητάκι Fast and Furious 1969 Checy Camaro
Αυτοκινητάκια & Πίστες

Hot Wheels Αυτοκινητάκι Fast and Furious 1969 Checy CamaroΚωδικός: 42435262

Μία premium συλλογή αυτοκινήτων Hot Wheels Fast & Furious κλίμακας 1:64. Οι φαν και οι συλλέκτες μπορούν να διαλέξουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τις ταινίες Fast & Furious που έχει

Δες όλη την περιγραφή

Μία premium συλλογή αυτοκινήτων Hot Wheels Fast & Furious κλίμακας 1:64. Οι φαν και οι συλλέκτες μπορούν να διαλέξουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τις ταινίες Fast & Furious που έχει σχεδιαστεί με κορυφαία απόδοση και περιλαμβάνει ελαστικά Real Riders και σασί και πλαίσιο Metal/Metal.

Δες όλη την περιγραφή
8,99
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 8,60 €

Περιγραφή

Μία premium συλλογή αυτοκινήτων Hot Wheels® Fast & Furious κλίμακας 1:64. Οι φαν και οι συλλέκτες μπορούν να διαλέξουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τις ταινίες Fast & Furious που έχει σχεδιαστεί με κορυφαία απόδοση και περιλαμβάνει ελαστικά Real Riders και σασί και πλαίσιο Metal/Metal. Γιορτάστε τις συγκινήσεις υψηλής ταχύτητας του υπερπαραγωγικού franchise με μοντέρνα και vintage αυτοκίνητα γνωστά για την ταχύτητα και το στιλ τους. Αποτελεί ένα υπέροχο δώρο για τους φαν των ταινιών που θα τα θέλουν όλα. Το καθένα πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Κατασκευαστής

Hot Wheels

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HKD24

Γενικά

Είδος
Αυτοκινητάκι
Κλίμακα 1
64
Με Ήχο
Όχι
Γκαράζ
Όχι
Σετ
Όχι
Με Φως
Όχι
Σειρά
Fast and Furious
Χαρακτηριστικά
Απλά
Υλικό
Μεταλλικά

Διαστάσεις

Μήκος
-
Πλάτος
-
Ύψος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη