Παιδικά Μαγιό

Uvea Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Μπλούζα με Μακρύ Μανίκι ΠολύχρωμηΚωδικός: 42468303

Tα μακρυμάνικα μπλουζάκια της Biarritz τύπου rash guard προσφέρουν τον υψηλότερο δείκτη αντηλιακής προστασίας UPF 50+ καθώς και την πιο άνετη αίσθηση για απόλυτη ελευθερία κινήσεων: εργονομικό σχήμα

Δες όλη την περιγραφή

Tα μακρυμάνικα μπλουζάκια της Biarritz τύπου rash guard προσφέρουν τον υψηλότερο δείκτη αντηλιακής προστασίας UPF 50+ καθώς και την πιο άνετη αίσθηση για απόλυτη ελευθερία κινήσεων: εργονομικό σχήμα με απαλό κάλυμμα ραφές στρογγυλεμένες κάτω από τα μπράτσα για αποφυγή ερεθισμού.

Δες όλη την περιγραφή

Ηλικία:

18,13
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 18,13 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 18,13 €

  2. 27,00 €

Περιγραφή

Tα μακρυμάνικα μπλουζάκια της Biarritz τύπου rash guard προσφέρουν τον υψηλότερο δείκτη αντηλιακής προστασίας UPF 50+ καθώς και την πιο άνετη αίσθηση για απόλυτη ελευθερία κινήσεων: εργονομικό σχήμα με απαλό κάλυμμα ραφές στρογγυλεμένες κάτω από τα μπράτσα για αποφυγή ερεθισμού. Η έκδοση με ψηλό λαιμό και μακριά μανίκια προσφέρουν πλήρη προστασία. Εξοπλισμένο με έναν αποκλειστικό αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας ενσωματωμένο στο φερμουάρ, που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ένταση της υπεριώδους ακτινοβολίας και ενημερώνει τους γονείς όταν είναι απαραίτητο να φορούν καπέλο ή ακόμη και να απομακρύνουν το παιδί από τον ήλιο.

Χάρη στη σύνθεσή του όλες οι σειρές UVEA 50+ (82% μικροπολυεστέρας και 18% ελαστάνη), τα ρούχα UVEA θα στεγνώνουν πάντα μέσα σε λίγα λεπτά, προστατεύοντας τα παιδιά από τις επιπτώσεις του φρέσκου ανέμου.

Κατασκευαστής

Uvea (Παιδικά Μαγιό)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
200-70
Με Μακρύ Μανίκι
Ναι
Είδος
Μπλούζα
Φύλο
Unisex
Χρώμα
Πολύχρωμο
Κολύμβησης
Όχι
Αντιηλιακό (UV)
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη