1More SonoFlow Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 70 ώρες Λειτουργίας και Quick Charge Μαύρα
Headphones

1More SonoFlow Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 70 ώρες Λειτουργίας και Quick Charge ΜαύραΚωδικός: 42528178

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Αναπαραγωγής: 70 ώρες
  • Χρόνος Φόρτισης: 80 λεπτά
  • Αντίσταση Ηχείου: 32 Ω
  • Εύρος Bluetooth: 10μ

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο και έχουν καλή ποιότητα κατασκευής.

Δες όλη την περιγραφή
79,45
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 74,85 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 73,40 €

  2. 99,31 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    79,90 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    83,80 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    99,00 €

  6. 85,82 €

  7. 78,36 €

  8. 79,82 €

  9. 82,71 €

  10. 95,91 €

  11. 79,45 €

  12. 78,06 €

  13. 77,90 €

  14. 106,48 €

  15. 85,66 €

  16. 85,66 €

  17. 74,85 €

  18. 109,70 €

  19. 100,48 €

Περιγραφή

Το 1MORE SonoFlow είναι πιστοποιημένο για Hi-Res Audio και Hi-Res Audio Wireless, υποστηρίζοντας τον απώλειας LDAC κωδικοποιητή, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης με μετάδοση σε ρυθμό μετάδοσης 990kbps. Κάθε λεπτομέρεια θα ζωντανέψει.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο και έχουν καλή ποιότητα κατασκευής.

Βελτιωμένος, Ζωντανός Ήχος:

Διαθέτοντας έναν οδηγό 40mm με μια διάφραγμα σύνθετη από DLC (diamond-like-carbon) και μαλακή μεμβράνη PET, το SonoFlow παράγει ρυθμικά μπάσα, ζεστά μεσαία και κρυστάλλινα ψηλά, προσφέροντας ένα ευρύτατο εύρος απόκρισης συχνότητας που φτάνει έως τα 40kHz.

Ευχάριστη Εμπειρία Ακρόασης:

Ο 4-φορές βραβευμένος με GRAMMY® Award, Luca Bignardi, έχει ρυθμίσει επαγγελματικά τις συχνότητες για να παράγει έναν αυθεντικό, ισορροπημένο ήχο όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ήχο που άκουσαν οι μουσικοί και οι τεχνικοί ήχου στο στούντιο ηχογράφησης. Διαθέτει επίσης 12 προεπιλογές EQ υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν σε περισσότερα μουσικά είδη, προσφέροντας σας έναν γρήγορο τρόπο να απολαύσετε διάφορες ήχο.

Προστατευτική Τεχνολογία Ακύρωσης Θορύβου:

Το 1MORE SonoFlow δεν επιτρέπει ποτέ στον εξωτερικό θόρυβο να εισβάλει στον χώρο σας και στη μουσική σας με την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου QuietMax™. Και αν θέλετε να παραμείνετε ενήμεροι για το περιβάλλον σας, απλώς πατήστε το κουμπί για να μεταβείτε στη λειτουργία Διαφάνειας.

Η Μεγαλύτερη Διάρκεια Μπαταρίας:

Απολαύστε έως και 70 ώρες διάρκειας μπαταρίας από μία μόνο φόρτιση με το ANC ανενεργό, προσφέροντας σας μια αδιάκοπη μουσική εμπειρία. Και με μια γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών, απολαμβάνετε 5 ώρες ακρόασης.

Κατασκευαστής

1More

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Over Ear
Χρόνος Λειτουργίας
70 ώρες
Απόκριση Συχνότητας
-
Αντίσταση
32 ohm
Διάμετρος Κάψας
40 mm
Χρήση
Καθημερινά
Χρώμα
Μαύρο

Συνδεσιμότητα

Ασύρματες Συνδέσεις
Bluetooth
Ενσύρματες Συνδέσεις
3.5mm
Τύπος Σύνδεσης
Ασύρματα & Ενσύρματα

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Μικρόφωνο
Ναι
Volume Control
Όχι
Αποσπώμενο Καλώδιο
Ναι
Αναδιπλούμενες Κάψες
Ναι
Περιστρεφόμενες Κάψες
Ναι
Card Reader
Όχι
Ραδιόφωνο
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Noise Cancellation
Active

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Odysseas_Something

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Είναι πάρα πολύ ωραία ακουστικά. Μετά από αρκετή ώρα χρήσης, ένιωσα λίγο άβολα στα αυτιά μου. Έχουν ισχυρό, βαθύ μπάσο, με κορυφαία ποιότητα στα ακούσματα !

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Silkcut 1
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Είναι εξαιρετικά για την τιμή τους. Ισορροπημένος και ποιοτικός ήχος, παραμετροποιήσιμος (αν κάποιος πχ ενδιαφέρεται για ενίσχυση μπάσου) μέσω της εφαρμογής της εταιρείας, που παραμένει ρυθμισμένος ανεξαρτήτως αν συνδεθεί σε άλλη συσκευή που δεν φέρει την εφαρμογή, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής χωρίς τριγμούς, άνετα κατά την ακρόαση, σχετικά ελαφριά, με καλό σχήμα για να αγκαλιάζουν ολοκληρωτικά τα αυτιά και με μαλακά μαξιλαράκια, ικανοποιητική απόσβεση εξωτερικού ήχου, ωραίο design, μπαταρία εντυπωσιακά μεγάλης διάρκειας. Περιλαμβάνει σκληρή, αρκούντως προστατευτική θήκη μεταφοράς και καλώδιο ενσύρματης σύνδεσης (χωρίς να υπάρχει διαφορά στην ποιότητα ήχου συγκριτικά με τη σύνδεση μέσω bluetooth). Συνολικά αξιόλογη πρόταση που κάλλιστα θα μπορούσε να πωλείται ακριβότερα αν το brand ήταν γνωστότερο. Σε αυτά τα χρήματα δεν έχουν σοβαρό αντίπαλο ενώ είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να αγοράσει κάποιος σε αυτή την κατηγορία τιμής.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gregory_Gkevorkian
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Πολύ καλά ακουστικά . Δυνατός πλούσιος ήχος , καθαρός και με πολύ καλό μπάσο . Στα 70 ευρώ είναι μονόδρομος . Η θήκη που έρχονται μαζί με τα ακουστικά είναι καλής ποιότητας όσο σκληρή πρέπει για την προστασία τους . Τα ακουστικά δεν είναι πολύ ελαφριά είναι η αλήθεια βέβαια δεν έχω δοκιμάσει αλλά παρόμοια όποτε αν είσαι κάποιος που φοράει γενικά τέτοιου ειδους ακουστικά μπορεί να τα βρεις ιδανικά . Είδα πολλά βίντεο πριν την αγορά και πριν αποφασίσω να πάρω αυτά έβλεπα τα Soundcore space one και Soundcore q45 . Ωστόσο μετά από πολύ ψάξιμο αποφάσισα να το ρισκάρω και τελικά το έκανα και βγηκα κερδισμένος . Αγοράστε άφοβα !

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikosioannoy
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Λοιπόν κατέχω τα εξής ακουστικά απο τις 4 Ιανουαρίου 2024. Μέχρι σήμερα (28 Φεβρουαρίου 2024) έχω πάθει πλάκα με τα ακουστικά. Πρέπει να εξηγήσω λίγο απο το background πριν περάσω συγκεκριμένα στα ακουστικά. ΠΑΝΤΑ ειχα προβλήματα με ακουστικά τύπου ψείρες, είτε γιατί μου έπεφταν απο τα αυτιά, είτε γιατί μου χάλαγαν απο βούλωμα των μικροφώνων με αποτέλεσμα να χαλάει ο ήχος σε σημείο που τα έστελνα πίσω και δεν μου τα δέχονταν ή μου έκαναν αντικατάσταση κιόλας. Αυτό το εχω πάθει με Samsung Buds 2 (80κατι ευρώ ακουστικά), και τα Xiaomi Buds 4 Pro (90 ευρώ ακουστικά). Ήξερα πως κατι παει λαθος με τα αυτιά μου (μου εχει πει ΩΡΛ οτι έχω παραπάνω κερί απο το φυσιολογικό οπότε μπορεί να φταίει αυτό ακομα και αν τα καθάριζα). Τα ακουστικά τα φορούσα και σε γυμναστική αλλά και σε απλές βόλτες. Συγκεκριμένα τα Xiaomi ήμουν στρατό και μου χάλασαν μεσα στον στρατό οπότε δεν μπορώ να πω οτι έφαγαν και ιδιαίτερη χρήση πέρα απο απλό άκουσμα μουσικής. 2 ακόμα ζευγάρια ψείρες της Razer αργότερα (Hammerhead) και είπα επιτέλους να αγοράσω το πρώτο μου ζευγάρι Bluetooth Headphones ελπίζοντας οτι μιας και δεν θα έχουν επαφή με το αυτί μου όπως οι ψείρες θα εξαφανιστεί το πρόβλημα που είχα με τα άλλα. Με το background μου να έχει επεξηγηθεί περνάω πλέον στα ακουστικά. Σαν μέτρο σύγκρισης οσο αφορά τον ήχο θα χρησιμοποιήσω τα Audio-Technica ATH-M40X τα οποία χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα σαν βασικό ζευγάρι ακουστικών μου. Τα Audio-Technica προορίζονται για mixing / studio work παρόλα αυτά, αλλα ειναι το μόνο μέτρο σύγκρισης που έχω. Οσο αφορά τον ήχο αυτό που είναι με την μία αισθητό είναι το οτι ο ήχος είναι σχετικά flat χωρίς αυτό ομως να είναι κακό. Σε αντίθεση με τα Audio-Technica οι ψηλές συχνότητες δεν έχουν τοσο μεγάλη έμφαση με αποτέλεσμα να μπορείς να ακούς ευχάριστα και σε μεγάλα Volumes (οπου έχουν ΑΡΚΕΤΟ). Ακούω κυρίως Metal, αλλα εχω ακούσει και POP και Rap και House / Dubstep και μπορώ να πω οτι μια χαρά τα παίζει όλα ούτε μπάσο του λείπει ουτε τιποτα. Δεν είναι αυτό το χαζο V-curve EQ που έχουν πολλά αλλα headphones που μπορεί να βρείς όπως πχ τα Soundcore με τα οποία ανταγωνίζονται τα 1More. Με λίγα λόγια Ήχος, απο μένα είναι ΝΑΙ.
    Περνάω σε noise cancelling. Τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα σε λεωφορείο στην Αθήνα καθώς και στο γυμναστήριο αλλά ΚΑΙ σε σπίτι με 2 άτομα που δουλεύουν Remote δίπλα μου. Το noise cancelling είναι απο μηχανής θεός οταν θέλεις να απομονωθείς σε αυτό που κάνεις / θέλεις να απολαύσεις την μουσική σου. Είναι και ο λόγος εξάλλου που δεν χρησιμοποιώ τα Audio-Technica μου πλέον. Μπλοκάρει καλύτερα τις χαμηλές / χαμηλομεσαίες συχνότητες απο οτι τις υψηλές που είναι και λογικό. Πλέον τα χρησιμοποιώ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για τουλάχιστον 6-8 ώρες την ημέρα (2 ώρες γυμναστήριο, 4-5 ώρες διάβασμα με ακουστικά, 40 λεπτά πήγαινε και αλλα 40 λεπτά στον γυρισμό απο καθημερινό μάθημα). Τα φορτίζω μια φορά την εβδομάδα οποτε θυμηθώ...δεν έχω μείνει ποτέ απο μπαταρία (ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ)... Κατασκευή πολύ καλή δεν είναι φουλ πλαστικούρα μιας και υπάρχει λίγο μέταλο(νομιζω ειναι μέταλο, δεν ειμαι σίγουρος) στην προέκταση των ακουστικών.
    Τα ακουστικά κάνουν καλή / στιβαρή επαφή με το κεφάλι σου χωρίς να είναι ενοχλητικά αλλά να εξασφαλίζουν καλό Passive Noise Cancelling (το οποίο σε συνεργασία με το Active Noise Cancelling καταφέρνουν τέλειο αποτέλεσμα). Εδώ υπάρχει ενα μικρό μειονέκτημα το οποίο οσο ζεσταίνει ο καιρός κιόλας θα γίνεται λίγο μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν φταίει η πίεση που ασκούν τα ακουστικά ή το υλικό των earcaps πάντως ενα πολύ ελαφρύ (σχεδόν) ιδρώτα θα τον δείς στα ear caps μετά απο κάποια ώρα χρήσης. Όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά εντάξει το αναφέρω. Το επόμενο μου πρόβλημα με αυτά τα ακουστικά είναι πολύ χαζό και για κάποιους μπορεί να μην παίζει καθόλου ρόλο και ούτε εμένα με πολυ ενδιαφέρει αλλα θα το αναφέρω. Ενω θέλουν 2 δευτερόλεπτα πάτημα για να ανοίξουν, για να κλείσουν θέλουν 5 δευτερόλεπτα. Θα ήθελα να ήταν 2 και 2 αντίστοιχα. Κάθε φορά που θέλω να τα κλείσω τα περιμένω να κλείσουν με το κουμπί πατημένο για να τα αφήσω και να κάνω οτι είναι να κάνω. Αχρήαστα μεγάλος χρόνος αναμονής, λες και θες να τα κάνεις να αυτοκαταστραφούν να πούμε με 5 δευτερόλεπτα...Τελευταίο κακό, οταν κάνω Bench Press στο γυμναστήριο γλυστράνε λίγο απο τα αυτιά μου με αποτέλεσμα να φεύγουν καμια φορά(προς τα πίσω) αλλα είναι και λογικό μιας και είσαι ξαπλωμένος σε 90 μοίρες και βάζεις πίεση. Οχι και ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο να φοράς τέτοια ακουστικά και να είσαι ξαπλωμένος, επίσης το ίδιο συμβαίνει αλλά σε ΠΟΛΥ μικρο βαθμό μετά απο κανα 15λεπτο-20λεπτο τρέξιμο στο διάδρομμο που με ενα απλό φτιάξιμο στην θέση τους προς τα μπροστά, είσαι πένα. (Τρέξιμο μιλάμε για ταχύτητα στο 8 - 12 στον διάδρομμο) ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    Το Application απλά κάνει την δουλειά του και έχει διάφορα EQs που μπορείς να επιλέξεις αλλά εγώ τα έχω αφήσει στο Default EQ, επίσης σου επιτρέπει να τα βάλεις σε LDAC mode για μέγιστη ανάλυση ήχου, καθώς επίσης και να ενεργοποιήσεις ενα Experimental Feature για να επιτρέπουν multi-pairing. Το εχω ενεργοποιημένο μιας και θέλω χωρίς κόπο να μεταβαίνω απο κινητό σε Laptop (με Bluetooth).
    Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο Bluetooth Headphone σε αυτή την τιμή πόσο μάλλον απο την Soundcore (βασικός ανταγωνιστής) που αμα ψάξετε Reviews (ΣΟΒΑΡΑ reviews) θα δείτε αυτό για το V-Shape EQ που ανέφερα και πιο πριν.
    Συγνώμη για την έκθεση. Αγοράστε άφοβα. :)

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Best Headset hands down!!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ηχομόνωση
    • Βάρος

Ερωτήσεις

60 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
prommmm

μετα απο ποσο καιρο φευγει η ενοχλητικη μυρωδια πλαστικου απο τα ακουστικα και τ θηκη??

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

1More SonoFlow Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 70 ώρες Λειτουργίας και Quick Charge Μαύρα1More SonoFlow Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 70 ώρες Λειτουργίας και Quick Charge ΜαύραSony WH-CH720N Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 35 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-CH720N Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 35 ώρες Λειτουργίας ΜαύραEdifier W820NB Ασύρματα Over Ear Ακουστικά με 49 ώρες Λειτουργίας ΜαύραEdifier W820NB Ασύρματα Over Ear Ακουστικά με 49 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSoundcore by Anker Q20i Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά και Quick Charge ΜαύραSoundcore by Anker Q20i Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά και Quick Charge ΜαύραSoundcore by Anker Life Q30 Hybrid Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 40 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSoundcore by Anker Life Q30 Hybrid Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 40 ώρες Λειτουργίας Μαύρα
από 74,85 €από 78,00 €από 54,13 €από 44,80 €από 79,20 €
Κατασκευαστής1MoreSonyEdifierSoundcore by AnkerSoundcore by Anker
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Ασύρματες ΣυνδέσειςBluetoothBluetoothBluetoothBluetoothBluetooth
Περισσότερα χαρακτηριστικά