Samsung HW-Q800C Soundbar 360W 5.1.2 με Ασύρματο Subwoofer Μαύρο
Soundbar

Samsung HW-Q800C Soundbar 360W 5.1.2 με Ασύρματο Subwoofer Μαύρο Κωδικός: 42532992

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνδέσεις: Bluetooth, HDMI
  • Ασύρματο Dolby Atmos / DTS:X
  • Ισχύς (RMS): 360 W
  • Αριθμός ηχείων: 11
  • Διαστάσεις: 1182 x 576 x 272 χιλ.
Δες όλη την περιγραφή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 449,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 449,00 €

Περιγραφή

Το Soundbar Samsung HW-Q800C είναι ένα προηγμένο ηχοσύστημα που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και εμπειρία ακρόασης. Ανήκει στη σειρά Q της Samsung και διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες για να σας προσφέρει μια απολαυστική ηχητική εμπειρία στο σπίτι σας.

Το HW-Q800C διαθέτει μια σύνθετη διάταξη ηχείων 5.1.2 καναλιών, που περιλαμβάνει πέντε κύρια ηχεία, ένα subwoofer και δύο ανεστραμμένα ηχεία για αναπαραγωγή ήχου από το ταβάνι. Η υποστήριξη της τεχνολογίας Dolby Atmos δημιουργεί ένα ήχο 3D, ο οποίος περιβάλλει τον χώρο σας και προσφέρει εκπληκτική ακουστική.

Ο ενσωματωμένος τεχνολογικός εξοπλισμός του HW-Q800C περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία Q-Symphony, η οποία επιτρέπει την συγχρονισμένη λειτουργία με μια συμβατή τηλεόραση Samsung QLED. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδυάσετε τον ήχο του soundbar με τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης σας για έναν πιο ακριβή και πλούσιο ήχο.

Ασύρματο Dolby Atmos με τηλεοράσεις Samsung

Οι object-based μορφές ήχου πλέον ενσωματώνονται ασύρματα με το Samsung Soundbar. Απολαύστε τον τρισδιάστατο ήχο του περιεχομένου Dolby Atmos, χωρίς καλώδιο.

Αληθινός ήχος 5.1.2ch

Καθηλωτικός ήχος από κάθε πλευρά

Με νέα ηχεία πλευρικής και ανοδικής κατεύθυνσης, απολαμβάνετε αληθινό ήχο 5.1.2ch για μια ισχυρή κινηματογραφική εμπειρία.

Q-Symphony

Τηλεόραση και soundbar, σε πλήρη αρμονία

Η λειτουργία Q-Symphony προσφέρει ήχο από όλα τα κανάλια μέσω των εμπρόσθιων, πλευρικών και ανοδικής κατεύθυνσης ηχείων της τηλεόρασης και του Soundbar για καθηλωτική ακουστική εμπειρία.

SpaceFit Sound Pro

Ήχος που προσαρμόζεται αρμονικά στον χώρο σας

Η λειτουργία SpaceFit Sound Pro συνδυάζει τον καθαρό και καθηλωτικό ήχο της τεχνολογίας SpaceFit Sound με ενισχυμένο μπάσο για να προσφέρει φανταστικό ήχο προσαρμοσμένο στον χώρο σας.

Ακουμπήστε για να ακούσετε

Μεταδώστε μουσική από το τηλέφωνό σας στο soundbar σας. Απλώς ακουμπήστε το τηλέφωνό σας με το soundbar και αρχίστε να ακούτε.

Adaptive Sound

Ήχος που προσαρμόζεται σε κάθε σκηνή

Το Samsung Soundbar προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο για συγκεκριμένες σκηνές, προσφέροντας καθαρούς διαλόγους και ήχους ανεξαρτήτως από το περιεχόμενο ή την ένταση.

One Remote Control

Αποκτήστε τον έλεγχο με ένα τηλεχειριστήριο

Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung για να ελέγξετε την τηλεόραση και τις βασικές λειτουργίες του Soundbar όπως την ενεργοποίηση, την ένταση, ακόμη και τα ηχητικά εφέ.

Ασύρματη σύνδεση με την τηλεόραση

Συνδέστε το Soundbar σας με την τηλεόρασή σας ασύρματα

Συνδέστε το Soundbar σας με την τηλεόρασή σας με Wi-fi ή Bluetooth με λίγα μόνο βήματα. Ο ήχος και η εικόνα συγχρονίζονται τέλεια για καθηλωτική εμπειρία θέασης.

*Ελέγξτε αν η τηλεόρασή σας είναι συμβατή με Wi-Fi / Bluetooth.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (RMS)
360 W
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, -, HDMI, HDMI (ARC)
Τύπος
Soundbar
Κανάλια
5.1.2
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby True HD
Ασύρματο Subwoofer
Ναι
Τηλεχειριστήριο
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Sgi1
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν ήθελα rear speakers λόγω χώρου αλλά και λόγω οτι δε θέλω να γεμίζω το δωμάτιο με αντικείμενα και παρότι ασύρματα, θέλουν καλή τοποθέτηση και ρεύμα. Ταυτόχρονα ήθελα ήχο καλύτερο απο αυτό που προσφέρει η τηλεόραση. Οπότε σκέφτηκα την q800c (στις ΗΠΑ υπάρχει και η q900c που δυστυχώς εδώ δεν έχει έρθει).

    Η συγκεκριμένη μπάρα ήταν ό,τι πρέπει τελικά. Ο ήχος γεμάτος και με εξέπληξε πολύ θετικά. Σε πολυκατάστημα ακουσα άλλες μπάρες όπως της jbl 5.1, και τη sonos arc. Η jbl ειναι bass-heavy και η sonos arc το αντίθετο και πολυ ακριβή. Η της samsung έχει sub trigger happy και μειώνω κατα πολύ την ισχύ του. Για ταινίες/παιχνίδια είναι εξαιρετική, δε μπορώ να πω οτι έχω παράπονο. Οσον αφορά τη μουσική, ακούς άνετα και τη χαίρεσαι, αλλά δεν ειναι στα ίδια επίπεδα εμπειριας με ενα ηχοσύστημα μουσικής, κατι αναμενόμενο βέβαια.

    Το sub εινια ασύρματο (θέλει μονο ρεύμα), δεν μπορεις να κανεις equalization, με αποτέλεσμα να εισαι όμηρος του δωματίου και του room gain. Σε μένα π.χ. κάνει μεγάλο Peak στα 30 και 60hz. Αυτό γιατι είναι κακό; Γιατι λόγω των πικ, αναγκάζεσαι να ρίξεις την ένταση του sub, με αποτελεσμα η αδύναμες συχνότητες να μην ακούγονται σχεδον καθολου. αρα έχεις συχνοτητες που δεν ακους. Βέβαια δεν νομίζω πως υπάρχει sounbar που να εχει τέτοια ιδιότητα. Ερώτημα: Θα τρίζει το δωμάτιο με αυτό το sub; Απάντηση: ναι. (μιλάμε για δωμάτιο και όχι σαλώνι μεγάλο όμως)

    Τα center είναι μια χαρά. Εκεί που θα σταθώ ειναι στα side firing που με εξεπληξαν ιδιαίτερα! Συγκεκριμένα, η samsung πέτυχε εξαιρετικά το να δημιουργεία μια surround εμπειρία χωρίς να έχεις rear speakers. Σίγουρα δεν ειναι το ίδιο, παρόλαυτα, το soundstage με επλήσσει. Π.χ. σφαίρες τις ακους δεξια σου και αριστερά σου. Ή καποια στιγμή έπεφτε βροχή και νόμιζα οτι βρέχει έξω.

    Τα up-firing είναι τελείως αχρείαστα και fail. 3 μέτρα ταβάνι. Σε dolby δεν αντιλήφθηκα ουτε ίχνος να έρχεται κατι απο πάνω. Σε μη atmos περιεχόμενο, δε συμβάλλουν και ιδιαίτερα. Ψόφια πράγματα...και ομολογώ πως περίμενα κάτι περισσότερο.

    Άλλα θετικά: με smart things το ρυθμίζεις σε όλες τις λειτουργίες του με αποτέλεσμα να μη χρειάζεσαι το τηλεκοντρόλ του. Adaptive mode/standard mode προσφέρουν ωραία εμπειρία το καθένα με διαφορετικό τρόπο. Αρκετή παραμετροποίηση. χαμηλό latency. εξαιρετική τιμή για το σύνολο που προσφέρει. (αν θες να το συγκρίνεις με receiver,speakers,sub), εύκολη εγκατάσταση

    Αλλά αρνητικα: Δεν έχει presets. Αλλά settings θέλω για ταινίες, αλλα για μουσική, άλλα για gaming. To subwoofer έχει εντάσεις +6 έως -6 και μετά για καποιο λόγο απευθείας πάει -12. Στο game mode (της τηλεόρασης) αλλάζει αυτόματα και στην ηχόμπαρα - ενω εγώ δε να τη βάλει στο game mode. Q- symphony δεν έχει το αποτέλεσμα που διαφημίζεται, αντιθ΄ετως αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Spacefit δεν κάνει απολύτως τίποτα.

    Συνολικά: Για τα χρήματα της, χτυπάει παραπάνω.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Teo_Harissis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απο τις καλύτερες αγορες που εχω κανει.
    Ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το soundbar.
    Παρα πολυ δυνατός ηχος, πολυ καθαρος.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • keyzersoze666
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    When operating properly it has GREAT sound. However, the one I received has a defect which often causes voices and dialogue to fade and distort. It is not a constant issue, and when not present the soundbar is great. I took it to the samsung tech on the island, but he wasn't skilled enough to solve the issue, and I have since returned it to eScroll hoping for a repair or replacement, but so far there has been no update. Also, I cannot find reports of others with a similar issue online, so I must assume it is just a defect in the model I received. Hopefully it will be returned in perfect working order soon.

    • Ισχύς
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • harisb
    4
    4 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δυστυχώς δεν συνδέεται με ΒΤ με τον προβολέα μου Epson και αυτό είναι απαράδεκτο για σύγχρονη συσκευή. Δεν ξέρω ποιός φταίει γι' αυτό ο προβολέας ή η ηχομπάρα, αλλά αν αυτό το γνώριζα δεν θα αγόραζα αυτήν την ηχομπάρα. Εννοείται ότι ο PJ συνδέεται με άλλο ΒΤ receiver (συγκεκριμένα με ένα της Logitech) που χρησιμοποιούσα για αναλογική σύνδεση με το Wi-Fi, μέχρι που αποφάσισα να αγοράσω την ηχομπάρα.
    Η ηχομπάρα μπορεί και συνδέεται με smartphone, αλλά όπως ήδη έγραψα όχι τουλάχιστον με τον Epson TW-7100.
    Συνεπώς πριν προβείται σε αγορά βεβαιωθείτε για την συνδεσιμότητα με τις συσκευές σας.
    Να σημειώσω βεβαίως ότι με καλώδια HDMI δεν υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Μέτριας δυσκολίας σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Aris_Zi

Ξέρουμε αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω μέσω Chromecast? Πχ να κάνω cast από το Spotify στο κινητό, στην ηχομπαρα. Μέσω WiFi όχι Bluetooth.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung HW-Q800C Soundbar 360W 5.1.2 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q800C Soundbar 360W 5.1.2 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q700C Soundbar 320W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q700C Soundbar 320W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q930C Soundbar 540W 9.1.4 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q930C Soundbar 540W 9.1.4 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q600C Soundbar 360W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροSamsung HW-Q600C Soundbar 360W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροSamsung HW-Q990C Soundbar 656W 11.1.4 με Τηλεχειριστήριο ΜαύροSamsung HW-Q990C Soundbar 656W 11.1.4 με Τηλεχειριστήριο Μαύρο
από 449,00 €από 399,90 €από 700,00 €από 275,00 €από 926,69 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Συνδεσιμότητα-, Bluetooth, HDMI, HDMI (ARC)Bluetooth, Chromecast, HDMI, HDMI (ARC), Optical, Wi-FiBluetooth, HDMI, HDMI (ARC), Optical, Wi-FiBluetooth, HDMI, HDMI (ARC), Optical, USBBluetooth, HDMI, HDMI (ARC), Optical, Wi-Fi
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες