Barbie Κούκλα για 3+ Ετών
Κούκλες

Barbie Κούκλα για 3+ ΕτώνΚωδικός: 42580476

H Barbie πρωταγωνιστεί ως Kristyn Farraday, μια μπαλαρίνα που τα μαγικά ροζ παπούτσια της την ταξιδεύουν σε έναν φανταστικό κόσμο μπαλέτου. Καθώς ταξιδεύει σε αυτόν τον απολαυστικό κόσμο, η

Δες όλη την περιγραφή

H Barbie πρωταγωνιστεί ως Kristyn Farraday, μια μπαλαρίνα που τα μαγικά ροζ παπούτσια της την ταξιδεύουν σε έναν φανταστικό κόσμο μπαλέτου. Καθώς ταξιδεύει σε αυτόν τον απολαυστικό κόσμο, η Kristyn μεταμορφώνεται στις όμορφες και χαριτωμένες φιγούρες μπαλέτου Ζιζέλ και Οντέτ.

Δες όλη την περιγραφή

-10%στα 2+ τεμάχια

30,00
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 30,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 30,00 €

Περιγραφή

H Barbie πρωταγωνιστεί ως Kristyn Farraday, μια μπαλαρίνα που τα μαγικά ροζ παπούτσια της την ταξιδεύουν σε έναν φανταστικό κόσμο μπαλέτου. Καθώς ταξιδεύει σε αυτόν τον απολαυστικό κόσμο, η Kristyn μεταμορφώνεται στις όμορφες και χαριτωμένες φιγούρες μπαλέτου Ζιζέλ και Οντέτ. Αυτή η κούκλα αποτυπώνει τη δραματική μεταμόρφωσή της με ένα κοστούμι μπαλέτου που αλλάζει από μια κομψή μοβ και μπλε στολή χορού στην εκπληκτική ροζ στολή που φοράει στην τελευταία παράσταση της ταινίας.

Τα κορίτσια απλά παίρνουν το χέρι της και γυρίζουν την κούκλα για να στρίψουν τον κορμό της. Καθώς περιστρέφεται, η φούστα της αντιστρέφεται για μια μαγική μεταμόρφωση. Γυρίστε την από την άλλη μεριά για να αλλάξετε ξανά την πρώτη στολή. Και οι δύο φούστες φαίνονται υπέροχες με το ροζ μπούστο της που είναι διακοσμημένο με γκλίτερ. Τα χέρια μπαλέτου και τα αστραφτερά παπούτσια μπαλέτου είναι χαριτωμένες λεπτομέρειες χορού, ενώ μια τιάρα και ένα κολιέ βοηθούν να ολοκληρωθεί η φανταστική της εμφάνιση.

Κατασκευαστής

Barbie

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
X8810
Είδος
Κούκλα
Ηλικία
3 + ετών
Σειρά
Barbie
Συλλεκτική
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απασχολείται το παιδί για ώρα
    • Χαλάει δύσκολα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη