Lenovo IdeaPad Slim 3 15ABR8 15.6" IPS FHD (Ryzen 7-7730U/16GB/1TB SSD/W11 S) Arctic Grey (GR Keyboard)
Laptops

Lenovo IdeaPad Slim 3 15ABR8 15.6" IPS FHD (Ryzen 7-7730U/16GB/1TB SSD/W11 S) Arctic Grey (GR Keyboard) Κωδικός: 42688277

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 15.6" FHD 1920x1080 IPS
  • Μνήμη RAM 16GB Soldered DDR4-3200
  • 1TB SSD M.2 2242 PCIe® 4.0x4 NVMe
  • Πληκτρολόγιο Backlit Ελληνικό
  • Βάρος 1.62Kg
Δες όλη την περιγραφή
799,00
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Δευ, 29 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 799,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    749,00 €

  2. 799,00 €

Περιγραφή

Το Lenovo IdeaPad Slim 3 15.6" απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα φορητό υπολογιστή για καθημερινές εργασίες και διασκέδαση.

Με τον επεξεργαστή Ryzen 7-7730U, 16GB μνήμης RAM και 1TB αποθηκευτικού χώρου, αυτός ο υπολογιστής προσφέρει αρκετή ισχύ για γραφειακές εφαρμογές, περιήγηση στο διαδίκτυο, πολυμέσα και ελαφρύ παιχνίδι.

Η οθόνη 15.6" FHD προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας και ο σχετικά λεπτός σχεδιασμός του IdeaPad Slim 3 το καθιστά εύκολο στη μεταφορά.

Συνολικά, αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι κατάλληλος για φοιτητές, επαγγελματίες, σπίτι και γενική χρήση.

Ένας έξυπνος και αξιόπιστος ταξιδιωτικός συνεργάτης

O ελαφρύς και λεπτός φορητός υπολογιστής IdeaPad Slim 3 Gen 8 είναι έως και 10% πιο λεπτός από την προηγούμενη γενιά. Αυτή η στιβαρή κατασκευή αντέχει σε σκληρές πτώσεις με ανθεκτικότητα στρατιωτικού επιπέδου για ακραίες συνθήκες ταξιδιού.

Δείτε και μάθετε περισσότερα

Απολαύστε μια εμπειρία πολυμέσων στον φορητό υπολογιστή IdeaPad Slim 3 Gen 8 με την οθόνη του που καταλαμβάνει το 88% της επιφάνειας της οθόνης για μια εικόνα που μοιάζει σαν να επιπλέει στο διάστημα.

Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει πιστοποίηση TÜV Low Blue Light, οπότε αν χρειαστεί να εργαστείτε για λίγες ώρες, τα μάτια σας δεν θα κουραστούν εύκολα. Και καθώς απολαμβάνετε τα γραφικά, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τον εκπληκτικό ήχο του Dolby Audio™.

Εργαστείτε έξυπνα και απρόσκοπτα κάθε μέρα σε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει με την ισχυρή απόδοση των πιο πρόσφατων επεξεργαστών AMD και την άφθονη μνήμη, που ενισχύεται από την προσαρμοστική απόδοση του Smart Power.

Αποθηκεύστε και αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας με άφθονο χώρο αποθήκευσης SSD επίσης.

Κορυφαία ευελιξία

Πηγαίνετε πιο γρήγορα στην ψηφιακή σας ζωή με θύρες USB-C πλήρους λειτουργίας για ταχεία παροχή ενέργειας, έξοδο οθόνης και μεταφορά δεδομένων. Απολαύστε ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων 2 σε 1 ενσωματωμένη με το κουμπί λειτουργίας και μια ενσωματωμένη κάμερα web με κλείστρο απορρήτου. Συμβαδίστε με μια μεγαλύτερη μπαταρία και τεχνολογία ταχείας φόρτισης που παρέχει δύο ώρες χρήσης με φόρτιση 15 λεπτών.

AI που βελτιώνει την εμπειρία σας

Η πιο έξυπνη εκμάθηση ξεκινά με πιο έξυπνες λειτουργίες που υποστηρίζονται από το Lenovo AI Engine. Μεγιστοποιήστε την απόδοση, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη θερμοκρασία με βάση το τι κάνετε με την προσαρμοστική λειτουργία Smart Power.

Ταυτόχρονα, βελτιώνετε τη συνδεσιμότητα σας μέσω του Smart Wireless. Προστατέψτε το σύστημά σας από βλάβες με ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως το Natural File Guard, ενώ διατηρείτε στο ελάχιστο τον θόρυβο του περιβάλλοντος με την ακύρωση θορύβου.

Επεξεργαστής

Διαθέτη επεξεργαστή Ryzen 7 7730U που παράγεται από την AMD για την υποδοχή FP6 και διαθέτει 8 πυρήνες και 16 threads. Η βασική συχνότητα ρολογιού της CPU είναι 2000 MHz, αλλά λόγω της τεχνολογίας Turbo Core, μπορεί να αποδώσει έως και 4500 MHz. Το μέγεθος της κρυφής μνήμης L3 είναι 16 MB. Σημειώστε ότι αυτό το τσιπ διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά Radeon Graphics (Ryzen 7000).

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 1 TB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Θύρες και υποδοχές

1. Αναγνώστης καρτών

2. USB 3.2 Gen 1

3. Υποδοχή τροφοδοσίας

4. USB 3.2 Gen 1

5. HDMI® 1.4

6. USB-C® 3.2 Gen 1

7. Συνδυασμένη υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου (3,5 mm)

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 7
Μοντέλο
7730U
Συχνότητα
2 GHz
Γενιά
Zen 3

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 S

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,62 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Lenovo Ideapad 3

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Fairplay
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το συγκεκριμένο λάπτοπ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, παρέχοντας υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με προσιτή τιμή. Η οθόνη τύπου IPS full HD είναι εξαιρετικά ξεκούραστη και παρουσιάζει ικανοποιητική φωτεινότητα, κάνοντάς την ιδανική για εσωτερική χρήση. Το πληκτρολόγιο με φωτισμό διευκολύνει τη χρήση του και η προσθήκη αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει ασφάλεια στην πρόσβαση των Windows.

    Όσον αφορά τον ήχο, τα εμπρόσθια ηχεία είναι ικανοποιητικά για βασική ακρόαση, αλλά δεν ξεχωρίζουν σε μουσική αναπαραγωγή. Το πλαστικό με γκρι απόχρωση προσδίδει μια εμφανισιακή όψη που θυμίζει αλουμίνιο με ωραία υφή.

    Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το αριθμητικό πληκτρολόγιο, πολύτιμο για εργασίες που απαιτούν καταχώρηση αριθμητικών δεδομένων. Ο υπολογιστής προσφέρει μια ισχυρή επεξεργαστική ισχύ, ίσως υπερβαίνοντας ακόμη και το αντίστοιχο MacBook Air m2, και αυτό με τη μισή τιμή. Με κλασικό σχεδιασμό και αξιόπιστα χαρακτηριστικά, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση, ακόμη και σε απαιτητικές εργασίες.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άψογο για τα λεφτά του!

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

48 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες