Lenovo IdeaPad Slim 5 16ABR8 16" IPS (Ryzen 7-7730U/16GB/1TB SSD/No OS) Cloud Grey (US Keyboard)
Laptops

Lenovo IdeaPad Slim 5 16ABR8 16" IPS (Ryzen 7-7730U/16GB/1TB SSD/No OS) Cloud Grey (US Keyboard) Κωδικός: 42713004

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 16" 1920x1200
  • 8 Πυρήνες 2 - 4.5Ghz/Zen 3
  • HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Αυτονομία έως 19.5 ώρες
  • Βάρος 1.89Kg
Δες όλη την περιγραφή
719,00
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Θα χρειαστείς μαζί

  • Microsoft Windows 10 Pro Multi-Language

    Microsoft Windows 10 Pro Multi-Language

  • Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

    After-sales Υποστήριξη

    Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

    Δες αναλυτικά

    Δωρεάν Επιστροφές

    Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

    Δες αναλυτικά

    Τι είναι το πράσινο κουμπί;

    Δες το βίντεο

    από 719,00 €

    Όλα τα καταστήματα

    Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

    1. 719,00 €

    2. 740,57 €

    Περιγραφή

    Το laptop Lenovo IdeaPad Slim 5 16ABR8 16" IPS με τον επεξεργαστή Ryzen 7-7730U και 16GB μνήμη RAM απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα λεπτό και φορητό laptop με καλή απόδοση για καθημερινή χρήση και πολυμέσα.

    Ο επεξεργαστής Ryzen 7-7730U προσφέρει ικανοποιητική επεξεργαστική ισχύ για καθημερινές εργασίες όπως περιήγηση στον ιστό, αναπαραγωγή πολυμέσων, επεξεργασία εγγράφων και άλλες γραφειακές εργασίες.

    Η μνήμη RAM 16GB επιτρέπει την ομαλή εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών και διεργασιών ταυτόχρονα, ενώ η οθόνη IPS 16" παρέχει καλή ποιότητα εικόνας για την προβολή περιεχομένου και πολυμέσων.

    Συνολικά, το Lenovo IdeaPad Slim 5 16ABR8 16" IPS είναι κατάλληλο για φορητή χρήση, καθημερινές εργασίες και αναπαραγωγή πολυμέσων, απευθύνοντας σε χρήστες που χρειάζονται ένα ευέλικτο και αξιόπιστο laptop για τις καθημερινές τους ανάγκες.

    Καλύτερη θερμότητα. Καλύτερη απόδοση.

    Η βελτιωμένη θερμική μηχανική διευκολύνει το multitasking με ευκολία. Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας και ωθήστε τη ροή εργασίας σας, χάρη στους επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7000 U-Series με ενσωματωμένες GPU που διεκπεραιώνουν με άνεση τις πιο απαιτητικές εργασίες. Όλα υποστηρίζονται από την προσαρμόσιμη απόδοση και τη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας της λειτουργίας Smart Power της Lenovo AI Engine με άφθονο αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα πολυμέσα και την ψυχαγωγία σας.

    Αρκετά ελαφρύ για να ανοίγει με το ένα χέρι

    Κατασκευασμένος για ζωή εν κινήσει, ο φορητός υπολογιστής IdeaPad Slim 5 Gen 8 είναι τόσο λεπτός και ελαφρύς που μπορείτε να τον ανοίξετε με το ένα χέρι. Με βάρος 1,89 kg, μπορείτε να το μεταφέρετε όλη μέρα χωρίς να ιδρώσετε. Είναι η ιδανική συσκευή για εργασία σε πολλές τοποθεσίες. Όσο περισσότερο ταξιδεύετε μαζί του, τόσο περισσότερο θα εκτιμάτε τη λεπτή, στιβαρή εμφάνισή του.

    Περισσότερος χώρος οθόνης και καλύτερη οθόνη

    Δεν θα πιστεύετε ότι πρόκειται για οθόνη 14″. Χάρη στην αναλογία διαστάσεων 16:10, τα στενά πλαίσια 4 πλευρών και το 90% AAR για περισσότερο χώρο στην οθόνη, η οθόνη μοιάζει μεγαλύτερη. 

    Η οθόνη 2,2K σας προσφέρει επίσης πιο ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερη αντίθεση με την οθόνη WUXGA που διαθέτει 100% DCI-P3 για εξαιρετικό κορεσμό χρωμάτων. Και η πιστοποίηση TÜV για χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός διατηρεί τα μάτια σας απαλλαγμένα από την κόπωση των ματιών. 

    Επιπλέον, ένα ζευγάρι ηχείων Dolby Audio™ προς τον χρήστη παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα ήχου για ευτυχία στην ψυχαγωγία.

    Ξεκινήστε τρέχοντας

    Κάντε κάθε λεπτό να μετράει εξοικονοµώντας χρόνο σε ό,τι κάνετε, από ένα µεγαλύτερο touchpad για πλοήγηση µε ακρίβεια µέχρι µια 15λεπτη ταχεία φόρτιση που παρέχει 2 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 

    Δεν υπάρχουν κωδικοί πρόσβασης που θα σας επιβραδύνουν. Συνδεθείτε με τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένη στο κουμπί λειτουργίας ή με ασφαλή αναγνώριση προσώπου μέσω της κάμερας FHD IR.

    Ένα κλείστρο απορρήτου ενσωματωμένο στην κάμερα παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

    Το λεπτό συναντά το σκληρό

    Ο φορητός υπολογιστής IdeaPad Slim 5 Gen 8 είναι σχεδιασμένος με αξιοπιστία στρατιωτικού επιπέδου, η οποία αντέχει τα καθημερινά χτυπήματα και τα χτυπήματα, διατηρώντας παράλληλα ένα λεπτό προφίλ. Η προαιρετική μεταλλική θήκη και το σασί από αλουμίνιο σας προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη προστασία όταν εργάζεστε σε περιβάλλοντα εκτός γραφείου.

    Η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες

    Λεπτομέρειες όπως το άνετο και εύχρηστο πληκτρολόγιο με τη σωστή λειτουργία των πλήκτρων, καθώς και οι πολλές θύρες και η ευκρινής οθόνη 14″, κάνουν τη χρήση του IdeaPad Slim 5 απόλαυση. Υπάρχει μια κάμερα FHD IR με αισθητήρα ToF για χωρική ανάλυση - και ένα κλείστρο προστασίας της ιδιωτικής ζωής. 

    Επιπλέον, μια διπλή συστοιχία μικροφώνων που εξαλείφει τον ενοχλητικό θόρυβο του περιβάλλοντος. Όλα αυτά συνθέτουν έναν φορητό υπολογιστή, για να τον μεταφέρετε μαζί σας και αρκετά μεγάλο για να εργάζεστε άνετα σε έγγραφα και παρουσιάσεις.

    Ένας φορητός υπολογιστής κατασκευασμένος με υπευθυνότητα

    Ο φορητός υπολογιστής IdeaPad Slim 5 14″ με αξιολόγηση ENERGY STAR® και καταχώρηση EPEAT® Silver αποστέλλεται σε μια συσκευασία με προστασία που περιέχει 90% ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι κατασκευασμένος με 90% ανακυκλωμένο πλαστικό, καθώς και 30% πλαστικό που προέρχεται από τους ωκεανούς στην τσάντα του συστήματος. Και μέσω της υπηρεσίας αντιστάθμισης CO2, μπορείτε επίσης να αντισταθμίσετε τις εκτιμώμενες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που συνδέονται με τον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια του μέσου κύκλου ζωής του, υποστηρίζοντας έργα που στοχεύουν στην αντιστάθμιση του CO2 που εκπέμπεται στην ατμόσφαιρα.

    Αποθηκευτικός χώρος

    Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 1ΤΒ. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

    Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

    Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

    Κατασκευαστής

    Lenovo

    Χαρακτηριστικά

    Επεξεργαστής (CPU)

    Κατασκευαστής
    AMD
    Οικογένεια
    Ryzen 7
    Μοντέλο
    7730U
    Συχνότητα
    2 GHz
    Γενιά
    Zen 3

    Οθόνη

    IPS Panel
    Ναι
    OLED
    Όχι
    Διαγώνιος
    16 "
    Ανάλυση
    1920x1200

    Μνήμη RAM

    Χωρητικότητα Μνήμης
    16 GB
    Τύπος RAM
    DDR4

    Κάρτα Γραφικών

    Shared Μνήμη
    Ναι
    Κατασκευαστής
    AMD
    Μοντέλο
    Radeon Graphics

    Σκληρός Δίσκος

    Τύπος Σκληρού
    SSD
    Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
    1000 GB

    Μέσα Ανάγνωσης

    Card Reader
    Ναι

    Συνδεσιμότητα

    Συνδέσεις
    HDMI, USB 3.2, USB-C
    Wi-Fi/Bluetooth
    Ναι
    Δακτυλικό Αποτύπωμα
    Ναι

    Λογισμικό

    Λειτουργικό Σύστημα
    Χωρίς Λειτουργικό

    Γενικά Χαρακτηριστικά

    Βάρος
    1,89 kg
    Τύπος
    Notebook
    Χρώμα
    Γκρι
    Γλώσσα Πληκτρολογίου
    Αγγλικά US
    Έτος Κυκλοφορίας
    2023
    Μοντέλο
    -

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    1. 1
    2. 4 αστέρια
      0
    3. 3 αστέρια
      0
    4. 2 αστέρια
      0
    5. 1 αστέρι
      0
    Αξιολόγησε το προϊόν
    • Mminas
      5
      3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Αθόρυβο, ελαφρύ, στιβαρό και σχεδόν πάντα κρύο για όλες τις δουλειές γραφείου, Internet, ταινίες, προγραμματισμό κλπ. Καλή διάρκεια ματαρίας, ιδανικό για ταξίδια.

      Μεγάλη οθόνη για το βάρος του αλλά με κάποια μικρά θέματα στην απόδοση χρωμάτων. Θα τα παρατηρήσουν μόνο γραφίστες.

      Από gaming μόνο τα πολύ βασικά (LoL, WoW, indy games) και αυτά συχνά με θόρυβο και υψηλότερη θερμοκρασία. Παρόλα αυτά για μηχάνημα χωρίς κάρτα γραφικών τα καταφέρνει καλά.

      Προσοχή σε όσους το πάρουν, δέχεται μόνο Windows 11 (δεν έχει drivers για 10) και η διαδικασία της εγκατάστασης είναι για έμπειρους χρήστες γιατί απαιτεί ενεργοποίηση της εγκατάστασης χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω γραμμής εντολών.

      • Ταχύτητα
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Θερμοκρασία
      • Πληκτρολόγιο
      • Οθόνη
      Σου φάνηκε χρήσιμη;

    Ερωτήσεις

    14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες