Ad
Cecotec Energy Silence Aero 5600 Aqua Connected Ανεμιστήρας Οροφής 132cm με Φως, WiFi και Τηλεχειριστήριο Καφέ
Ανεμιστήρες Οροφής

Cecotec Energy Silence Aero 5600 Aqua Connected Ανεμιστήρας Οροφής 132cm με Φως, WiFi και Τηλεχειριστήριο Καφέ Κωδικός: 42718845

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ταχύτητες: 6
  • Ιδανικός για δωμάτια 15 έως 20 τ.μ.
  • με Τηλεχειριστήριο
  • με Χρονοδιακόπτη
  • και για Εξωτερικό χώρο
Δες όλη την περιγραφή
199,90
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+26,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 199,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 199,90 €

  2. 199,90 €

Περιγραφή

Κινητήρας DC: πιο αποδοτικός, λιγότερη κατανάλωση

Απολαύστε μεγάλη ροή αέρα χάρη στον κινητήρα συνεχούς ρεύματος 40W που προσφέρει υψηλή ποιότητα, απόδοση και ανθεκτικότητα για άμεσο καθαρό αέρα, χαμηλό επίπεδο θορύβου και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Ιδανικός για εξωτερικούς χώρους

Μην αφήνετε τη θερμότητα να σας κλειδώνει στο σπίτι σας και απολαύστε άμεσο δροσερό αέρα στη βεράντα σας, χάρη στον σχεδιασμό του, με πιστοποίηση IP44 που τον προστατεύει από το νερό.

Τηλεχειριστήριο, η απόλυτη άνεση

Δημιουργήστε ένα εξατομικευμένο περιβάλλον με ένα μόνο άγγιγμα από το κινητό σας ή από το τηλεχειριστήριο και απολαύστε τον δροσερό αέρα με τον πιο άνετο τρόπο.

Λαμπρός από κάθε άποψη

Απολαύστε ένα τέλειο περιβάλλον με ευχάριστο φως χάρη στη λάμπα LED με 3 επιλογές φωτισμού και το σύστημα 3 αεροδυναμικών λεπίδων που παράγουν μεγάλη ροή αέρα.

6 ταχύτητες και χρονοδιακόπτης

Ρυθμίστε την ένταση της ροής αέρα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε στιγμής με τις 6 ταχύτητες και ξεχάστε τις ανησυχίες χάρη στον προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτη έως και 8 ώρες.

Ανανεώνει τον αέρα μέχρι και την τελευταία γωνία

Ο ανεμιστήρας διαθέτει 3 φτερωτές μεγέθους 52 ιντσών (132 cm), που κατανέμουν μεγάλη ροή αέρα ομοιόμορφα και σταθερά.

Χαρακτηριστικά

  • Ισχύς 40W, με κινητήρα DC υψηλής απόδοσης που αυξάνει τη ροή του αέρα και την αίσθηση δροσιάς, με μέγιστη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Ο κινητήρας συνεχούς ρεύματος βελτιώνει τη λειτουργία του ανεμιστήρα, αυξάνοντας την απόδοσή του και παράγοντας λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, λειτουργεί αθόρυβα.
  • Η μεγάλη διάμετρος 52 ιντσών (132 cm) αυξάνει την κάλυψη καθαρού αέρα στο δωμάτιο. Σύστημα που αποτελείται από 3 εντελώς καινοτόμες και αεροδυναμικές λεπίδες, σχεδιασμένες να μεγιστοποιούν τη ροή του αέρα και να εγγυώνται σταθερή ροή φρέσκου αέρα, με κομψό ξύλινο σχεδιασμό.
  • Ο ανεμιστήρας ενσωματώνει μια λάμπα LED 18 W που τον καθιστά μια πρακτική υβριδική συσκευή. Αποκτήστε φως και το τέλειο περιβάλλον στο σπίτι σας με τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.
  • Ο έλεγχος Wi-Fi μέσω smartphone σας επιτρέπει να επιλέξετε τις διαφορετικές λειτουργίες του ανεμιστήρα και να τον ελέγχετε από απόσταση. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο που κάνει τον έλεγχο του ανεμιστήρα ακόμα πιο άνετο και απλό.
  • Ιδανικός για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ο ανεμιστήρας διαθέτει πιστοποίηση IP44 που δείχνει την εξαιρετική του προστασία, έτσι ώστε ο ανεμιστήρας να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
  • Ο χρονοδιακόπτης του σας επιτρέπει να επιλέξετε 1, 2, 4 ή 8 ώρες λειτουργίας, μετά τις οποίες ο ανεμιστήρας θα σβήσει.
  • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 ταχύτητες λειτουργίας, προσαρμόζοντας την ένταση της ροής αέρα στις ανάγκες σας.
  • Ο ανεμιστήρας διαθέτει σύστημα αναστροφής περιστροφής κινητήρα για τη διασφάλιση της λειτουργίας καλοκαίρι/χειμώνα. Η φορά περιστροφής των λεπίδων επιλέγεται μέσω ενός διακόπτη, προς μία κατεύθυνση το καλοκαίρι για να δημιουργείται ένα ευχάριστο αεράκι και προς την αντίθετη κατεύθυνση το χειμώνα για να σπρώχνει τον ζεστό αέρα που συγκεντρώνεται στην οροφή προς το πάτωμα, ιδανικό για να συμπληρώσει τη θέρμανση σας.

Αντίστροφη ροή αέρα

Δυνατότητα αλλαγής της κατεύθυνσης περιστροφής των πτερυγίων

  • Με τη δεξιόστροφη περιστροφή ο χώρος θερμαίνεται τον χειμώνα, ενώ με την αριστερόστροφη ο χώρος κλιματίζεται το καλοκαίρι.
  • Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η κυκλοφορία του ζεστού αέρα που εγκλωβίζεται στην οροφή και εξοικονομείτε έως και 30% στα έξοδα θέρμανσης.

Σε τι βοηθάει η αντίστροφη κατεύθυνσης περιστροφής των πτερυγίων;

Ένας ανεμιστήρας οροφής λειτουργώντας κατά την αντίθετη φορά περιστροφής (φορά των δεικτών του ρολογιού) τον χειμώνα, μεταφέρει τον ζεστό αέρα από την οροφή προς τα κατώτερα στρώματα του χώρου.

  • Η τεχνική αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την κυκλοφορία του θερμού αέρα σε όλο τον χώρο, κατανέμοντας ορθότερα τη θερμότητα χωρίς να δημιουργείται θερμοκρασιακή διαστρωμάτωση αλλά μείγμα αέρα με την καλύτερη δυνατή ενιαία θερμοκρασία στον χώρο.

  • Πρακτικά, η συγκεκριμένη τεχνική αποφέρει ενεργειακή εξοικονόμηση μειώνοντας το κόστος θέρμανσης έως και 10%.

Κατασκευαστής

Cecotec

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Ισχύς
40 W
Διάμετρος Ανεμιστήρα
132 cm
Ταχύτητες
-
Αριθμός Φτερωτών
3
Χρώμα
Καφέ

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Τηλεχειριστήριο
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Ναι
Φως
Ναι
Χειμερινή Λειτουργία
Ναι
Wi-Fi
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Απίστευτος ανεμιστήρας. Πολύ στιβαρή κατασκευή, ποιοτικά υλικά κατασκευής και αθόρυβος. Τον προτείνω!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spirossok

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ισχύς
    • Σχετικά αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σταθερότητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
konssot

Φωτίζει ικανοποιητικά ως μοναδικό φως σε ένα υπνοδωμάτιο; Επίσης by default, όταν ανάβεις τον διακόπτη, ανάβει πάντα το φως ή πρέπει να χρησιμοποιείς και το τηλεκοντρολ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες