Βιο Αγρός Βιολογικό Φυτικό Γάλα Καρύδας σε Σκόνη 200gr
Γάλατα & Φυτικά Ροφήματα

Βιο Αγρός Βιολογικό Φυτικό Γάλα Καρύδας σε Σκόνη 200gr Κωδικός: 42753549

Φυτικό ρόφημα καρύδας της εταιρείας Βιο Αγρός, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις Ασιατικές χώρες και χρησιμοποιείται κυρίως στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Είναι ρόφημα φυτικής προελεύσεως, πλούσιο σε μαγνήσιο και μαγγάνιο. Περιέχει, επίσης, αρκετή ποσότητα ασβεστίου ενώ η περιεκτικότητά του σε βιταμίνες C και Ε του προσδίδει ήπια...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 200gr
6,33
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 6,33 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,33 €

Περιγραφή

Φυτικό ρόφημα καρύδας της εταιρείας Βιο Αγρός, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις Ασιατικές χώρες και χρησιμοποιείται κυρίως στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Είναι ρόφημα φυτικής προελεύσεως, πλούσιο σε μαγνήσιο και μαγγάνιο. Περιέχει, επίσης, αρκετή ποσότητα ασβεστίου ενώ η περιεκτικότητά του σε βιταμίνες C και Ε του προσδίδει ήπια αντιοξειδωτική δράση. Έχει φυσικά γλυκιά γεύση. Είναι πλούσιο σε ω-6 λιπαρά οξέα τα οποία είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για τον οργανισμό, αλλά και λαυρικό οξύ, λιπαρό οξύ που έχει αποδειχθεί ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά στην αντιμετώπιση παθήσεών. Δεν περιέχει βιταμίνες, πέραν της μικρής ποσότητας C και Ε. Είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά και έχει υψηλή θερμιδική αξία.
Είναι σε μορφή σκόνης και παρασκευάζεται με αποστείρωση και αφυδάτωση του νωπού ροφήματος και την προσθήκη σε αυτό επιπλέον θρεπτικών στοιχείων. Σε αυτή τη μορφή βρίσκουμε κυρίως τα βρεφικά ροφήματα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ενήλικες ώστε να φτιάξουν την αναλογία που αυτοί επιθυμούν.
Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ρόφημα Καρύδας
Σκόνη
Ναι
Barista
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Εμπλουτισμένο με Ασβέστιο
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
200 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες