Keumer Marquee Αυτόματη Σκηνή Camping Igloo Γκρι με Διπλό Πανί 3 Εποχών για 3 Άτομα 170εκ.
Σκηνές Camping

Keumer Marquee Αυτόματη Σκηνή Camping Igloo Γκρι με Διπλό Πανί 3 Εποχών για 3 Άτομα 170εκ. Κωδικός: 42846447

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Πλευρικά ανοίγματα
  • Γρήγορη συναρμολόγηση
  • Διαστάσεις: 320×220 cm
  • Βάρος (Kg) : 6.9
Δες όλη την περιγραφή
265,56
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+17,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 7 τεμάχια

από 265,56 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 265,56 €

Περιγραφή

H σκηνή Escape Camping Keumer Marquee προσφέρει μια ευρύχωρη, βολική και ανθεκτική λύση για κάμπινγκ με το μοναδικό σχεδιασμό της που ανοίγει στο πλάι, τον εξαιρετικό εξαερισμό και την εύκολη συναρμολόγηση. Αποτελεί μια αξιόπιστη και ευέλικτη επιλογή για τους κατασκηνωτές που αναζητούν άνεση και ευκολία στις υπαίθριες περιπέτειές τους.

Ευρύχωρος και Eυέλικτος Σχεδιασμός

Η σκηνή Escape Camping Keumer Marquee Side Open έχει σχεδιαστεί με ευρύχωρο εσωτερικό, παρέχοντας άφθονο χώρο για τρεις κατασκηνωτές, αποθήκευση εξοπλισμού και άνετο χώρο διαμονής. Με τις γενναιόδωρες διαστάσεις της, αυτή η σκηνή εξασφαλίζει μια αναπαυτική και ευχάριστη εμπειρία κάμπινγκ.

Βολικό Πλευρικό Άνοιγμα

Αυτή η σκηνή προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της. Η πλαϊνή είσοδος επιτρέπει την απρόσκοπτη είσοδο και έξοδο, καθιστώντας βολικό για τους κατασκηνωτές να έρχονται και να φεύγουν χωρίς να ενοχλούν τους άλλους.

Ανθεκτικό στις Καιρικές Συνθήκες

Η σκηνή Escape Camping Keumer Marquee είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά και προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε διάφορες εξωτερικές συνθήκες, παρέχοντας αξιόπιστη προστασία από τη βροχή, τον άνεμο και τις ακτίνες UV, εξασφαλίζοντας μια στεγνή και άνετη εμπειρία κάμπινγκ.

Ενισχυμένη Σταθερότητα

Αυτή η σκηνή έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη σταθερότητα. Περιλαμβάνει ανθεκτικούς στύλους, ένα ασφαλές σύστημα στερέωσης και ενισχυμένες ραφές για να διασφαλιστεί ότι η σκηνή παραμένει σταθερή και ασφαλής, ακόμη και σε συνθήκες ανέμου. Η αξιόπιστη σταθερότητα της σκηνής προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο εμπιστοσύνης και ηρεμίας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας για κάμπινγκ.

Εύκολη Συναρμολόγηση

Διαθέτει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό που διευκολύνει τη γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση. Η σκηνή συνοδεύεται από σαφείς οδηγίες και ανθεκτικούς στύλους, επιτρέποντας στους κατασκηνωτές να τη στήσουν αποτελεσματικά, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για υπαίθριες περιπέτειες. Απολαύστε το στήσιμο της σκηνής και ετοιμάστε την σε 1 λεπτό ενώ το μάζεμα δεν θα σας πάρει πάνω από 2 με 2,5 λεπτά.

Ποιότητα Κατασκευής

Η σκηνή Marquee Side Open από την Keumer διαθέτει πάτωμα αντοχής από ύφασμα Oxford 210D. Το πάνω μέρος αποτελείται από 2 διαφορετικά στρώματα. Το εξωτερικό είναι Oxford 150D, με ειδική επίστρωση UV 50+ που θα σας προσφέρει ένα δροσερό περιβάλλον στο εσωτερικό. Για αντοχή στην βροχή διαθέτει επίστρωση PU1500 και ταινία αδιαβροχοποίησης στις ενώσεις. Το εσωτερικό είναι από Polyester 190T, ένα υλικό που βοηθάει στον καλύτερο εξαερισμό της καμπίνας.

Με μια ματιά

  • Αυτόματη σκηνή τριών ατόμων της Keumer
  • Ευρύχωρη και βολική
  • Γρήγορη συναρμολόγηση
  • Πλευρικά ανοίγματα
  • Διαστάσεις: 320×220 cm

Κατασκευαστής

Keumer (Σκηνές Camping)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
11130

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Igloo
Χρώμα
Γκρι
Αυτόματη
Ναι
Μέγιστη Χωρητικότητα Ατόμων
3 ατόμων
Βαθμός Αδιαβροχοποίησης
1500 mm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Δωμάτια
Όχι
Διπλό Πανί
Ναι
Βάρος Σκηνής
6,9 kg

Διαστάσεις

Συνολικό Μήκος
-
Συνολικό Πλάτος
-
Εσωτερικό Ύψος
170 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες