Keumer Dome Αυτόματη Σκηνή Camping Igloo Λευκή 3 Εποχών για 3 Άτομα 300x210x130εκ.
Σκηνές Camping

Keumer Dome Αυτόματη Σκηνή Camping Igloo Λευκή 3 Εποχών για 3 Άτομα 300x210x130εκ. Κωδικός: 42846597

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διπλή οροφή
  • Εξωτερικό Υλικό: Polyester
  • Αδιαβροχοποίηση: PU 1500
  • Διαστάσεις: 84x20x20 cm
  • Βάρος: 5,64 kg
Δες όλη την περιγραφή
167,81
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+11,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 14 τεμάχια

από 167,81 €

Περιγραφή

H σκηνή Camping Keumer Dome Royal Creme συνδυάζει ανθεκτικότητα, ευρυχωρία και ευκολία. Με τον σχεδιασμό της σε σχήμα θόλου, την εύκολη συναρμολόγηση, τον ενισχυμένο εξαερισμό και τα πρακτικά χαρακτηριστικά της, παρέχει ένα άνετο και αξιόπιστο καταφύγιο για τις περιπέτειες του κάμπινγκ.

Σχεδιασμός Σκηνής Θόλου

Η σκηνή διαθέτει κλασικό σχεδιασμό σε σχήμα θόλου, παρέχοντας ένα σταθερό και ευρύχωρο εσωτερικό για τους κατασκηνωτές. Η στρογγυλεμένη δομή προσφέρει άριστη ευρυχωρία και επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση του χώρου, καθιστώντας την κατάλληλη για διάφορες δραστηριότητες κάμπινγκ

Ποιότητα Κατασκευής

Η σκηνή Dome από την Keumer διαθέτει πάτωμα αντοχής από ύφασμα Oxford 210D. Το εξωτερικό υλικό είναι Polyester 210T, ενώ το εσωτερικό Polyester 190T ένα υλικό που «αναπνέει» για να κρατάει δροσερή την σκηνή σας. Για αντοχή στην βροχή διαθέτει επίστρωση PU1500 και ταινία αδιαβροχοποίησης στις ενώσεις. Τέλος, η μπροστινή μπανέλα δεν είναι από πλαστικό ή fiberglass, αλλά από αλουμίνιο, καταδεικνύοντας την ποιότητα.

Αυτόματος Μηχανισμός

Αν φοβάστε ότι το στήσιμο σκηνής θα σας δυσκολέψει, ή βαριέστε κάθε φορά την διαδικασία, τότε η αυτόματη σκηνή από την Keumer είναι μονόδρομος. Απολαύστε το στήσιμο της σκηνής και ετοιμάστε την σκηνή σας σε 1 λεπτό ενώ το μάζεμα δεν θα σας πάρει πάνω από 2 με 2,5 λεπτά. Ανοίξτε το κύριο κομμάτι της σκηνής με τον μηχανισμό και στο τέλος περάστε μια μόνο μπανέλα στο μπροστινό κομμάτι. Αυτό ήταν, η σκηνή σας είναι έτοιμη.

Ενισχυμένος Εξαερισμός

Η σκηνή είναι εξοπλισμένη με πολλαπλά δικτυωτά παράθυρα και αεραγωγούς, στρατηγικά τοποθετημένα για να προάγουν την άριστη ροή του αέρα. Αυτό το σύστημα εξαερισμού συμβάλλει στη μείωση της υγρασίας και στη διατήρηση ενός φρέσκου και άνετου εσωτερικού χώρου, ενισχύοντας την εμπειρία σας στο κάμπινγκ.

Τσάντα Μεταφοράς

Η σκηνή έρχεται σε υψηλής ποιότητας τσάντα μεταφοράς με 2 ιμάντες ώμου, ιμάντες σύσφιξης και κλείσιμο με φερμουάρ για άνετη αποθήκευση και μεταφορά. Το μέγεθος της τσάντας μαζί με την σκηνή είναι περίπου 110×20×20 εκατοστά με το βάρος περίπου 5,65 κιλά.

Χρήσιμα Χαρακτηριστικά

Η σκηνή ενσωματώνει πρακτικά χαρακτηριστικά για να ενισχύσει την άνεση στο κάμπινγκ. Αυτά περιλαμβάνουν εσωτερικές τσέπες για την οργάνωση μικρών αντικειμένων, έναν γάντζο για την ανάρτηση ενός φαναριού και ένα κάλυμμα βροχής για πρόσθετη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Με μια Ματιά

  • Αυτόματη σκηνή 3 ατόμων Keumer
  • Ανθεκτική κατασκευή
  • Διαθέτει τσάντα μεταφοράς
  • Πλαϊνά παράθυρα
  • Διαστάσεις: 84x20x20 cm
  • Βάρος: 5,64 kg

Κατασκευαστής

Keumer (Σκηνές Camping)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
11131

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Igloo
Χρώμα
Λευκό
Αυτόματη
Ναι
Μέγιστη Χωρητικότητα Ατόμων
3 ατόμων
Βαθμός Αδιαβροχοποίησης
1500 mm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Δωμάτια
Ναι
Διπλό Πανί
Όχι
Βάρος Σκηνής
5,65 kg

Διαστάσεις

Συνολικό Μήκος
300 cm
Συνολικό Πλάτος
210 cm
Εσωτερικό Ύψος
130 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες