Praxi

Vengeance Fusion-X MSI Edition Gaming Desktop PC (Ryzen 7-5700X/32GB DDR4/1TB SSD/GeForce RTX 4070/No OS)

Vengeance Fusion-X MSI Edition Gaming Desktop PC (Ryzen 7-5700X/32GB DDR4/1TB SSD/GeForce RTX 4070/No OS) Κωδικός: 42874681

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κουτί MSI Mag Gungnir 110R
  • 8 Πυρήνες έως 4.6Ghz/Zen 3
  • SSD 1TB
  • Κάρτα γραφικών GeForce RTX 4070
Δες όλη την περιγραφή
1.229,00

από Praxi

ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Παρ, 23 Αυγ
+26,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.229,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.229,00 €

Περιγραφή

MSI Mag Gungnir 110R

Η σειρά MPG αναδεικνύει ό,τι καλύτερο υπάρχει στους παίκτες, επιτρέποντας την πλήρη χρωματική έκφραση με προηγμένο έλεγχο και συγχρονισμό φωτισμού RGB. Πειραματιστείτε σε ένα άλλο επίπεδο εξατομίκευσης με μια μπροστινή λωρίδα LED που παρέχει βολικές ειδοποιήσεις εντός του παιχνιδιού και σε πραγματικό χρόνο. Με τη σειρά MPG, μετατρέψτε τον εξοπλισμό σας στο επίκεντρο της προσοχής και κορυφαίους πίνακες κατάταξης με στυλ.

AMD Ryzen 7 5700X

Ο επεξεργαστής AMD Ryzen 7 5700X απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση σε εφαρμογές και παιχνίδια. Αποτελεί μέρος της σειράς επεξεργαστών Ryzen 5000 της AMD, η οποία βασίζεται στην αρχιτεκτονική Zen 3 και προσφέρει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά των επεξεργαστών Ryzen 3000.

32GB RAM

Η μνήμη RAM στα 32GB απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών, περιλαμβανομένων:

  1. Δημιουργικοί επαγγελματίες: Οι επαγγελματίες στους τομείς της επεξεργασίας πολυμέσων (βίντεο, φωτογραφία, ήχος), του σχεδιασμού γραφικών, της αρχιτεκτονικής και της μηχανικής, αλλά και οι επαγγελματίες στον τομέα της επιστήμης των δεδομένων και του μηχανικού λογισμικού μπορούν να επωφεληθούν από την υψηλή χωρητικότητα της RAM για την εκτέλεση απαιτητικών εφαρμογών και επεξεργασία μεγάλων αρχείων.

  2. Απαιτητικοί gamers: Τα σύγχρονα παιχνίδια απαιτούν όλο και περισσότερη μνήμη για την ομαλή εκτέλεση. Οι gamers που επιθυμούν να απολαύσουν υψηλές ρυθμίσεις γραφικών και να τρέξουν πολυνηματικές εφαρμογές (όπως streaming, εγγραφή οθόνης κ.λπ.) μπορούν να επωφεληθούν από τη μεγάλη χωρητικότητα της RAM.

  3. Επαγγελματικοί χρήστες: Οι επαγγελματικοί χρήστες που ασχολούνται με πολυνηματικές εφαρμογές, όπως οι επεξεργαστές κειμένου, οι φύλλα εργασίας, οι επεξεργαστές βάσεων δεδομένων και οι επαγγελματικές εφαρμογές λογισμικού, μπορούν να επωφεληθούν από την αυξημένη RAM για την επίτευξη καλύτερης απόδοσης και πιο ομαλής εργασίας.

Αποθηκευτικός χώρος

Εξοπλίζεται με SSD του 1ΤΒ, ικανός για την αποθήκευση μεγάλου όγκου δεδομένων. 

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

GeForce RTX 40 Series

Η Nvidia GeForce RTX 4070 είναι η απόλυτη κάρτα γραφικών GeForce. Απευθύνεται σε παίκτες, δημιουργούς περιεχομένου και σχεδιαστές που θέλουν να παίρνουν τα καλύτερα δυνατά γραφικά και επιδόσεις από τους υπολογιστές τους, καθώς υποστηρίζει εικόνα και εγγραφή HDR με αναλύσεις έως και 8K, 4 φορές περισσότερα pixel από την ανάλυση 4K και 16 φορές περισσότερα από την ανάλυση Full HD.

Φέρνει ένα τεράστιο άλμα στις επιδόσεις, την αποδοτικότητα και τα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη. Ζήστε την εμπειρία παιχνιδιών με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, απίστευτα λεπτομερείς εικονικούς κόσμους, πρωτοφανή παραγωγικότητα και νέους τρόπους δημιουργίας. Τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace και συνοδεύεται από 12 GB μνήμης GDDR6X για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για παίκτες και δημιουργούς.

Χωρίς Λειτουργικό Σύστημα

Δεν περιλαμβάνει λειτουργικό σύστημα και θα χρειαστεί να εγκατασταθεί ξεχωριστά. Συνήθως Laptops που δεν διαθέτουν λειτουργικό σύστημα, είναι οικονομικότερα σε σχέση με εκείνα που έχουν προεγκατεστημένο λειτουργικό. Επιλέγεται όταν ο χρήστης διαθέτει ήδη μια άδεια την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει στο νέο Laptop.

Ακολουθεί Video για εγκατάσταση των Windows 11 με USB Stick

Κατασκευαστής

Vengeance (Desktop PC)

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 7
Μοντέλο
5700X
Συχνότητα
3,4 GHz
Γενιά
Zen 3

Μνήμη RAM

Μέγεθος
32 GB
Τύπος
DDR4

Σκληρός Δίσκος

Τύπος
SSD
Χωρητικότητα
1000 GB

Κάρτα Γραφικών

Κατασκευαστής
nVidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4070
Μέγεθος Μνήμης
12 GB

Γενικά

Προτεινόμενη Χρήση
Gaming

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Χωρίς Λειτουργικό

Μέγεθος Θήκης

SFF
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Praxi

    Τέλειο για τα λεφτά του. Ο θόρυβος μέτριος αλλά με τα γραφικά χαζεύεις και δεν δίνεις σημασία

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα hardware
    • Όγκος
    • Μέτριος θόρυβος

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Vasilis_Stergiou79

Μόλις το παρελαβα , ανάβει ο υπολογιστής αλλά δεν έχω εικόνα από καμια θύρα display port ή hdmi ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες