MegaFitness Γιλέκο με Βάρος 5kg
Βαράκια

MegaFitness Γιλέκο με Βάρος 5kgΚωδικός: 42889608

Το γιλέκο με βάρος της MegaFitness μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από επαγγελματίες όσο και από ερασιτέχνες αθλητές. Σκοπός του είναι να προσθέσει στους μύες επιπλέον σωματικό βάρος κατά τη διάρκεια της άσκησης, προκειμένου να επιταχύνει την πρόοδο της προπόνησης σας. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα εξασφαλίζοντας άνεση κατά τη διάρκεια της άσκησης και δεν...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 5kg
  • Ποσότητα: 1τμχ
37,67
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 37,67 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 37,67 €

Περιγραφή

Το γιλέκο με βάρος της MegaFitness μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από επαγγελματίες όσο και από ερασιτέχνες αθλητές. Σκοπός του είναι να προσθέσει στους μύες επιπλέον σωματικό βάρος κατά τη διάρκεια της άσκησης, προκειμένου να επιταχύνει την πρόοδο της προπόνησης σας. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα εξασφαλίζοντας άνεση κατά τη διάρκεια της άσκησης και δεν επηρεάζει τη σταθερότητα του κέντρου βάρους του σώματος, επιτρέποντας έτσι να επικεντρωθείτε πλήρως στην προπόνηση σας. Ιδανικό για χρήση σε ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής για αύξηση της αντοχής σας, αλλά και για την βελτίωση της ταχύτητας και της ευελιξία σας. Επιπλέον είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό με βελτιωμένη αντοχή ακόμα και για τις πιο έντονες προπονήσεις, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό.

  • Βάρος: 5kg
  • Ποσότητα: 1τμχ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
76365
Είδος
Γιλέκο
Βάρος
5 kg
Ποσότητα
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν εφαρμοζει καλα, τρεχεις και παει πανω κατω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη