Pitsos Φούρνος άνω Πάγκου 71lt με Επαγωγικές Εστίες Π59.4εκ. Γκρι
Κουζίνες & Φούρνοι

Pitsos Φούρνος άνω Πάγκου 71lt με Επαγωγικές Εστίες Π59.4εκ. ΓκριΚωδικός: 42902075

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα Φούρνου: 71 lt
  • Τύπος Φούρνου: Ηλεκτρικός
  • Τύπος Εστιών: Επαγωγικές
  • Τρόποι Ψησίματος: 7

Φούρνος άνω πάγκου της Pitsos με επαγωγικές εστίες και χωρητικότητα 71 λίτρα, η οποία θεωρείται ικανοποιητική για μια μέση οικογένεια.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.039,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.049,00 €

  2. 1.039,00 €

Περιγραφή

Φούρνος άνω Πάγκου Pitsos PH33M46A2

Ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος καθαρισμού του φούρνου σας

Γνωρίστε έναν έξυπνο τρόπο για να καθαρίζετε το φούρνο σας πιο εύκολα και γρήγορα. Προσθέστε 400 ml νερό με λίγο υγρό απορρυπαντικό πιάτων, όποιο επιθυμείτε, στο κάτω μέρος του φούρνου. Στη συνέχεια κλείστε την πόρτα και επιλέξτε την τεχνολογία HydroPure, πατώντας επιλέγοντας το αντίστοιχο σύμβολο, στην πρόσοψη της συσκευής. Η θερμότητα και το νερό θα μαλακώσουν σημαντικά τους λεκέδες στο εσωτερικό, και εσείς θα μπορέσετε πιο εύκολα πια να τους αφαιρέσετε.

Ηλεκτρονικό ρολόι

Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό, ενώ εσείς κάνετε γυμναστική στο σαλόνι σας. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των φούρνων Pitsos, μπορείτε να προγραμματίσετε εύκολα το μαγείρεμα του αγαπημένου σας πιάτου, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Αποτέλεσμα; Το φαγητό είναι έτοιμο στην ώρα του, χωρίς να στερείστε χρόνο από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Βυθιζόμενοι περιστροφικοί διακόπτες

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τους βυθιζόμενους περιστροφικούς διακόπτες προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητά σας. Οι περιστρεφόμενοι διακόπτες εμφανίζονται, όταν τους πιέσετε και βρίσκονται στη θέση τους, αμέσως μόλις τους χρειάζεστε, εύκολα, λειτουργικά και εύχρηστα.

Μείωση του χρόνου προθέρμανσης κατά 50% χωρίς επιπρόσθετη κατανάλωση ενέργειας!

Τώρα ο χρόνος προθέρμανσης μειώνεται στο μισό, χωρίς επιπλέον κατανάλωση ενέργειας. Η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει τους 175°C μέσα σε μόλις 5 min.

Τηλεσκοπικός μηχανισμός

Ξεχάσατε να προσθέσετε αλάτι ή μπαχαρικά στο ψητό που μόλις βάλατε στο φούρνο; Μην αγχώνεστε. Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός επιτρέπει στις σχάρες να συρθούν προς τα έξω με μεγάλη ασφάλεια, παρέχοντας καλύτερη πρόσβαση σε οποιοδήποτε ταψί έχετε μέσα στο φούρνο, ενώ παράλληλα μειώνει δραστικά τον κίνδυνο τραυματισμού, εγκαύματος ή έστω κάποιου ατυχήματος, ενώ φροντίζετε το φαγητό σας.

Εύκολος καθαρισμός

Πείτε αντίο στους επίμονους λεκέδες που κολλάνε στην πόρτα του φούρνου σας. Χάρη στην ειδική επίστρωση από κρύσταλλο στην επιφάνεια της πόρτας, ο φούρνος σας παραμένει καθαρός μετά από κάθε χρήση. Για να γυαλίζει μέσα και έξω και να είναι πάντα στη διάθεσή σας για την επόμενη μαγειρική σας έμπνευση.

Εσωτερική αντικολλητική επιφάνεια

Πείτε αντίο στους επίμονους λεκέδες που δημιουργούνται στο θάλαμο του φούρνου, μετά από κάθε χρήση. Χάρη στην εσωτερική αντικολλητική επιφάνεια, ο φούρνος σας διατηρείται καθαρός με ένα μόνο σκούπισμα. Επιπλέον, οι σχάρες αφαιρούνται και πλένονται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων. Το καθάρισμα του φούρνου γίνεται πιο εύκολο από ποτέ, απλά, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τρόποι ψησίματος

Pizza ThermoFlow, ThermoGrill, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Θερμός αέρας, Θερμός αέρας απαλός, Κάτω θέρμανση, Πάνω και Kάτω θέρμανση

Επαγωγικές Εστίες CWP631T12

Απολαύστε υψηλή ταχύτητα μαγειρέματος με μέγιστη ασφάλεια και οικονομία

Απολαύστε την ταχύτητα μαγειρέματος μιας εστίας αερίου, με ασφάλεια και οικονομία! Οι επαγωγικές εστίες Pitsos χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητισμό και παράγουν θερμότητα μόνο εκεί που πραγματικά τη χρειάζεστε: στη βάση των μαγειρικών σκευών. Η θερμότητα παράγεται στιγμιαία και αντίστοιχα εξαφανίζεται, μόλις σβήσετε τις εστίες.

Pitsos σημαίνει ευελιξία και στο μαγείρεμα

Κυριακάτικο τραπέζι στην Ελλάδα σημαίνει όλη η οικογένεια μαζεμένη στο σπίτι και πολύ φαγητό. Προβληματίζεστε όμως πώς θα χωρέσετε στην εστία σας τη μεγάλη κατσαρόλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα σκεύη που χρειάζεστε για την προετοιμασία του μεγάλου γεύματος; Μην ανησυχείτε, γιατί πλέον η επαγωγική εστία Pitsos διαθέτει τη λειτουργία CombiZone, που σας επιτρέπει να συνδυάζετε δύο ζώνες σε μία ενιαία. Έτσι, μπορείτε να μαγειρεύετε ακόμα και σε πιο μεγάλα και ευρύχωρα σκεύη, άνετα,χωρίς να σας περιορίζει τίποτα. Αυτό θα πει ευκολία, άνεση και ευελιξία Pitsos.

Στις εντοιχιζόμενες εστίες Pitsos, η επιλογή εστίας και θερμοκρασίας γίνεται με ένα άγγιγμα

Στις νέες εντοιχιζόμενες εστίες Pitsos, η επιλογή της εστίας και της θερμοκρασίας γίνεται με ένα άγγιγμα. Εύκολα, απλά και γρήγορα. Το χειριστήριο αφής EasyTouch επιτρέπει την αυξομείωση της θερμοκρασίας για την εστία που επιλέξατε.

Ευκολία χρήσης

Η φιλική προς το χρήστη επιφάνεια εργασίας και οι έξυπνες επιλογές των εστιών Pitsos κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Χάρη στις λειτουργίες QuickStart για γρήγορο ξεκίνημα και Restart που θυμάται τις επιλογές σας, μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματα την ένταση και τα προγράμματα στις ζώνες μαγειρέματος της εστίας σας. Το μαγείρεμα γίνεται πιο μαγικό, άνετο και απολαυστικό από ποτέ.

PowerBoost για μέγιστη ισχύ

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Powerboost και δώστε τη μέγιστη ισχύ στο μαγείρεμα σας. Μπορείτε να βράσετε νερό πιο γρήγορα χάρη στη λειτουργία με 50% περισσότερη ενέργεια συγκριτικά με το υψηλότερο μέσο επίπεδο.

Timer

Η μαγειρική πολλές φορές μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, ειδικά για αρχάριους ή δοκιμάζοντας μια νέα συνταγή. Λίγα λεπτά παραπάνω βράσιμο μπορούν να καταστρέψουν ένα αγαπημένο γεύμα ή δείπνο. Όχι πια. Χάρη στο ενσωματωμένο χρονόμετρο, η συσκευή σάς ειδοποιεί από μόνη της, όταν το φαγητό είναι έτοιμο. Απολαύστε al dente μακαρονάδες και ριζότα βρασμένα όπως πρέπει, σαν να τρώτε στην Ιταλία. Ένας chef στην κουζίνα σας.

Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά

Το κλείδωμα ασφαλείας προστατεύει από την κατά λάθος ενεργοποίηση από παιδιά. Η εστία δε μπορεί να ενεργοποιηθεί παρά μόνο όταν εσείς το επιτρέψετε.

Κατασκευαστής

Pitsos

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
PH33M46A2 + CWP631T12

Κύρια Χαρακτηριστικά

Είδος
Φούρνος άνω Πάγκου με Εστίες
Τύπος Φούρνου
Ηλεκτρικός
Τύπος Εστιών
Επαγωγικές
Ενεργειακή Κλάση
A
Εξαρτήματα
Σχάρα, Ταψί
Retro
Όχι
Χρώμα
Γκρι

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα Φούρνου
71 lt
Τρόποι Ψησίματος
7
Τύποι Ψησίματος
Fast Preheat, Grill, Pizza, Απαλό Ψήσιμο, Κάτω Θέρμανση, Πάνω-Κάτω Θέρμανση
Διακόπτες
Βυθιζόμενοι
Τηλεσκοπικός Μηχανισμός
Ναι
Σύστημα Καθαρισμού
Υδρόλυση
Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Μαγείρεμα με Ατμό
Όχι
Πτυσσόμενη Πόρτα
Όχι
WiFi
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
59,5 cm
Πλάτος
59,4 cm
Βάθος
54,8 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη