Πετσέτα NOUGF9083
Μικροεξοπλισμός Κομμωτηρίου

Πετσέτα NOUGF9083Κωδικός: 42904282

Ροζ πετσέτα μαλλιών της Noughty κατασκευασμένη από πολυτελείς, εξαιρετικά μαλακές μικροΐνες, για να απορροφά γρήγορα την υγρασία, να επιταχύνει τον χρόνο στεγνώματος και να βοηθά στη μείωση

Δες όλη την περιγραφή

Ροζ πετσέτα μαλλιών της Noughty κατασκευασμένη από πολυτελείς, εξαιρετικά μαλακές μικροΐνες, για να απορροφά γρήγορα την υγρασία, να επιταχύνει τον χρόνο στεγνώματος και να βοηθά στη μείωση της στατικότητας και του σπασίματος.

Δες όλη την περιγραφή
11,95
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 11,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 13,95 €

  2. 11,95 €

Περιγραφή

Ροζ πετσέτα μαλλιών της Noughty κατασκευασμένη από πολυτελείς, εξαιρετικά μαλακές μικροΐνες, για να απορροφά γρήγορα την υγρασία, να επιταχύνει τον χρόνο στεγνώματος και να βοηθά στη μείωση της στατικότητας και του σπασίματος.

Οι κανονικές πετσέτες έχουν τραχιές ίνες που μπορούν να ενισχύσουν την τριβή, αυτές οι εξαιρετικά λεπτές μικροΐνες καταπολεμούν το ενοχλητικό φριζάρισμα. Με το γρήγορο στέγνωμα των μαλλιών, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο στεγνώματος με πιστολάκι, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ζημιάς από τη θερμότητα.

Οφέλη

  • Οι κανονικές πετσέτες έχουν τραχιές ίνες που μπορούν να ενισχύσουν την τριβή, αυτές οι εξαιρετικά λεπτές μικροΐνες καταπολεμούν το ενοχλητικό φριζάρισμα.
  • Με το γρήγορο στέγνωμα των μαλλιών, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο στεγνώματος με πιστολάκι, μειώνοντας τον κίνδυνο ζημιάς από τη θερμότητα.
  • Περιέχει περίπου 200.000 ίνες ανά τετραγωνική ίντσα με αποτέλεσμα μεγαλύτερη επιφάνεια για την απορρόφηση του νερού. Οι ελαστικές άκρες και το κλείσιμο με κουμπί προσφέρουν ασφαλή και άνετη εφαρμογή.

Τρόπος Χρήσης

  • Γυρίστε το κεφάλι προς τα εμπρός, τοποθετήστε την πετσέτα στο κεφάλι, με το κουμπί στον αυχένα του λαιμού. 
  • Βάλτε τα μαλλιά σας στην πετσέτα και στρίψτε την πετσέτα γύρω της.
  • Φέρτε τη στριφτή πετσέτα πίσω προς το λαιμό σας και ασφαλίστε με το κουμπί.

Tip: Μπορείτε να πλύνετε την πετσέτα μικροϊνών σας στο πλυντήριο και δεν θα χάσει την απαλότητα ή την απορροφητικότητα. Συνιστούμε να βάζετε ένα κρύο πλύσιμο και να αποφεύγετε τη χρήση ζεστού νερού.

Σύνθεση

88% πολυεστέρα και 12% πολυαμίδιο

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πετσέτα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη