Ad
Nostos Pure Ψύλλιουμ με Psyllium Husk σε Σκόνη 100gr
Ροφήματα

Nostos Pure Ψύλλιουμ με Psyllium Husk σε Σκόνη 100gr Κωδικός: 42951808

Ψύλλιουμ σε σκόνη, της εταιρίας Nostos Pure. Είναι μια εδώδιμη φυτική ίνα οποία προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Plantago ovata, ένα φυτό που φύεται κατά κύριο λόγο στην Ινδία. Ουσιαστικά αποτελεί έναν πολυσακχαρίτη ο οποίος ανήκει στην ομάδα των αραβινοξυλανών και έχει πρεβιοτική δράση. Είναι γνωστός και ως διογκωτικός παράγοντας, καθώς μπορεί και...
Δες όλη την περιγραφή

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 2 ημέρες πριν

Περιγραφή

Ψύλλιουμ σε σκόνη, της εταιρίας Nostos Pure. Είναι μια εδώδιμη φυτική ίνα οποία προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Plantago ovata, ένα φυτό που φύεται κατά κύριο λόγο στην Ινδία. Ουσιαστικά αποτελεί έναν πολυσακχαρίτη ο οποίος ανήκει στην ομάδα των αραβινοξυλανών και έχει πρεβιοτική δράση. Είναι γνωστός και ως διογκωτικός παράγοντας, καθώς μπορεί και απορροφά σημαντικές ποσότητες νερού στο μόριο του, αποκτώντας τη μορφή γέλης. Η ταυτόχρονη κατανάλωση νερού μαζί με ψύλλιο έχει ως αποτέλεσμα τη διόγκωσή του εντός του γαστρεντερικού σωλήνα, την αύξηση της κινητικότητας καθώς και των περισταλτικών κινήσεων του εντέρου. Η κατανάλωση ψυλλίου βοηθά στη ρύθμιση της ταχύτητας διέλευσης του εντερικού περιεχομένου και στην απορρόφηση των υγρών. Επιπλέον, καθώς το ψύλλιο μπορεί και απορροφά τα αέρια, ανακουφίζει και από συμπτώματα μετεωρισμού ή φουσκώματος. Η λήψη ψυλλίου βοηθά στη διατήρηση του σωματικού βάρους καθώς και στη μείωση της όρεξης για φαγητό. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 100gr.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ψύλλιουμ
Τύπος
Σκόνη

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
100 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Συσκευασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δεν έχει τόσο ωραία γεύση

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες