Jazwares Λούτρινο Denton The Chameleon 40 εκ. για 3+ Ετών
Λούτρινα

Jazwares Λούτρινο Denton The Chameleon 40 εκ. για 3+ ΕτώνΚωδικός: 43138190

Ώρα για ζούληγμα με τo Squishmallows Denton The Chameleon! Αυτά τα σούπερ απαλά Squishmallows κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας, μαλακά υλικά που τα καθιστούν ιδανικά για αγκαλιές όταν χαλαρώνετε

Δες όλη την περιγραφή

Ώρα για ζούληγμα με τo Squishmallows Denton The Chameleon! Αυτά τα σούπερ απαλά Squishmallows κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας, μαλακά υλικά που τα καθιστούν ιδανικά για αγκαλιές όταν χαλαρώνετε στο σπίτι, βλέπετε ταινία ή κάνετε μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο.

Δες όλη την περιγραφή
34,99
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 34,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 34,99 €

Περιγραφή

Ώρα για ζούληγμα με τo Squishmallows Denton The Chameleon! Αυτά τα σούπερ απαλά Squishmallows κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας, μαλακά υλικά που τα καθιστούν ιδανικά για αγκαλιές όταν χαλαρώνετε στο σπίτι, βλέπετε ταινία ή κάνετε μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο. Με σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς σίγουρα θα βρείτε ποιο ταιριάζει καλύτερα στη δική σας προσωπικότητα, στους φίλους σας, στην οικογένειά σας, ακόμα και στους συναδέλφους σας! Τα Squishmallows έχουν το δικό τους όνομα, τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα, τα χόμπι τους, ακόμα και τη δουλειά τους, όπως κι εσείς!! Φτιάξτε τη δική σας συλλογή τώρα!

Κατασκευαστής

Jazwares

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
SQJW21-16CL-9V

Γενικά

Ήρωες
Squishmallows
Ηλικία
3+
Ύψος
40 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Κίνηση
Όχι
με Ήχο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη