Ασφάλεια αγορών Skroutz
Cheese slicer and cheese grater BlackΚωδικός: 43322168
Με τον τρίφτη τυριού, μπορείτε να τρίψετε τόσο σκληρά τυριά, όπως παρμεζάνα και κεφαλοτύρι, parmigiano-reggiano, αλλά και μαλακά τυριά, όπως cheddar και μοτσαρέλα. Μπορείτε επίσης να τρίψετε και σκληρά λαχανικά, όπως καρότα και παντζάρια.
Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό που δε διαβρώνεται.
Αγόρασε μαζί
Πιάτα Σερβιρίσματος
Espiel Terra Πιάτο Ζυμαρικών Κεραμικό Μπλε με Διάμετρο 27cm
Ad από Lampiris InteriorsΠροστέθηκεΠιάτα Σερβιρίσματος
Espiel Terra Matt Πιάτο Ζυμαρικών Κεραμικό Μπεζ Ματ με Διάμετρο 27cm
Ad από Lampiris InteriorsΠροστέθηκεΠιάτα Σερβιρίσματος
Espiel Terra Πιάτο Ζυμαρικών από Πορσελάνη Γκρι με Διάμετρο 27cm
Ad από Lampiris InteriorsΠροστέθηκεΠιάτα Σερβιρίσματος
Espiel Terra Πιάτο Ζυμαρικών από Πορσελάνη Κρεμ με Διάμετρο 27cm
Ad από ArmoniaStyleΠροστέθηκε
Παρόμοια προϊόντα
- Top αξιολογήσεις
Τρίφτες
Microplane Premium Classic Τρίφτης Εσπεριδοειδών από Ανοξείδωτο Ατσάλι Ivory 30x3.5x2.5cm
Ad από E-detorakisΠροστέθηκε Τρίφτες
Gp&Me Acciai Τρίφτης Τυριού από Ανοξείδωτο Ατσάλι Ασημί 34.5x6.5x2.1cm
Ad από CaptaincookΠροστέθηκεΤρίφτες
Nava Misty Τρίφτης Τυριού από Ανοξείδωτο Ατσάλι με Δοχείο 30.8x13.2x30.8cm
Ad από KatrakishomeΠροστέθηκε
Όλα τα καταστήματα
Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής
- 24,00 €
Περιγραφή
Με τον τρίφτη τυριού, μπορείτε να τρίψετε τόσο σκληρά τυριά, όπως παρμεζάνα και κεφαλοτύρι, parmigiano-reggiano, αλλά και μαλακά τυριά, όπως cheddar και μοτσαρέλα. Μπορείτε επίσης να τρίψετε και σκληρά λαχανικά, όπως καρότα και παντζάρια.
Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό που δε διαβρώνεται.
Χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
- Χρήση
- Τυριού
- Χειροκίνητος
- Όχι
- με Δοχείο
- Όχι
- Inox
- Ναι
Διαστάσεις
- Μήκος
- -
- Πλάτος
- -
- Ύψος
- -
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.