Huzaro Force 4.7 Υφασμάτινη Καρέκλα Gaming με Υποπόδιο Carbon Mesh
Καρέκλες Gaming

Huzaro Force 4.7 Υφασμάτινη Καρέκλα Gaming με Υποπόδιο Carbon Mesh Κωδικός: 43412937

Η Huzaro Force 4.7 RGB Mesh Gaming Chair είναι μια καρέκλα που επικεντρώνεται στην άνεση. Έχει εργονομικό κάθισμα, αναδιπλούμενο υποπόδιο, κλίση πλάτης - ένα σετ χαρακτηριστικών που θα σας επιτρέψει...

Δες όλη την περιγραφή

Η Huzaro Force 4.7 RGB Mesh Gaming Chair είναι μια καρέκλα που επικεντρώνεται στην άνεση. Έχει εργονομικό κάθισμα, αναδιπλούμενο υποπόδιο, κλίση πλάτης - ένα σετ χαρακτηριστικών που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε πραγματικά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εργασίας ή της μελέτης. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά, αναπνεύσιμα υφάσματα και έχει ένα...

Δες όλη την περιγραφή
112,28
ΠαράδοσηΔευ, 05 Αυγ - Παρ, 09 Αυγ
+39,99 €

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 112,28 €

Περιγραφή

Η Huzaro Force 4.7 RGB Mesh Gaming Chair είναι μια καρέκλα που επικεντρώνεται στην άνεση. Έχει εργονομικό κάθισμα, αναδιπλούμενο υποπόδιο, κλίση πλάτης - ένα σετ χαρακτηριστικών που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε πραγματικά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εργασίας ή της μελέτης. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά, αναπνεύσιμα υφάσματα και έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα - φαίνεται απλά υπέροχη. Συνδυάζει το κομψό μαύρο με τον φωτισμό RGB LED για gaming. Το Force 4.7 RGB Mesh είναι μια καρέκλα που δείχνει την άλλη της όψη μετά το σκοτάδι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι κομψή, αλλά το βράδυ φωτίζεται με χίλια χρώματα gaming. Ο φωτισμός RGB LED θα μεταμορφώσει όχι μόνο την καρέκλα, αλλά και ολόκληρο το δωμάτιό σας σε έναν χώρο απευθείας από τον κόσμο του gaming.

Αληθινή άνεση gaming

Η Force 4.7 White Mesh είναι μια πολυθρόνα που εστιάζει στην άνεση. Εργονομικό κάθισμα, επεκτεινόμενο υποπόδιο, ανακλινόμενη πλάτη - ένα σύνολο χαρακτηριστικών που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε πραγματικά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εργασίας ή της μελέτης. Η πολυθρόνα από αναπνεύσιμα, ανθεκτικά υφάσματα έχει άλλο ένα τεράστιο πλεονέκτημα - απλά φαίνεται υπέροχη. Συνδυάζετε διακριτικά χρώματα με ένα σχέδιο παιχνιδιού; Αυτή η πολυθρόνα πάει κυριολεκτικά όλο στο λευκό!

Λειτουργία υποπόδιο

Περιμένετε άνεση και ευκολία ή μήπως το παιχνίδι είναι μια στιγμή χαλάρωσης για εσάς; Το επεκτεινόμενο υποπόδιο θα σας επιτρέψει να τεντώσετε άνετα τα πόδια σας, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Η λειτουργία του υποπόδιου λειτουργεί επίσης καλά σε συνδυασμό με την ανακλινόμενη πλάτη.

Αποδεδειγμένα υλικά

Η ποιότητα της καρέκλας πηγάζει από τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Η Force 4.7 White Mesh συνδυάζει την ελαφρότητα των ελαφρών υλικών με την ορμητικότητα των αγωνιστικών λεπτομερειών. Ολόκληρο το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από τα δοκιμασμένα υφάσματα XTwill και το ύφασμα Huge Mesh. Αυτά συνδυάζουν εξαιρετική διαπνοή, υψηλή ανθεκτικότητα και ευκολία στον καθαρισμό. Η καρέκλα είναι σύμφωνη με τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο του gaming.

Άνετη κλίση της πλάτης

Η λειτουργία SeatRest σημαίνει ότι ο βαθμός κλίσης της πλάτης μπορεί να ελέγχεται άνετα με έναν μοχλό που κρύβεται κάτω από το κάθισμα. Λειτουργεί; Χαλάρωση; Μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του καθίσματος με μία μόνο κίνηση.

Αντιολισθητικά μπράτσα

Τα μπράτσα που καλύπτονται με μαλακό ύφασμα XTwill παρέχουν σταθερή και άνετη στήριξη για τους βραχίονες.

Το μαξιλάρι αυχένα παρέχει πρόσθετη στήριξη στη σπονδυλική στήλη, μειώνοντας την κούραση και βελτιώνοντας την άνεση στην εργασία και το παιχνίδι. Το μαξιλάρι είναι αποσπώμενο, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με όποιον τρόπο θέλετε.

Κατασκευαστής

Huzaro (Καρέκλες Gaming)

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Υλικό
Ύφασμα
RGB Φωτισμός
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
140 kg

Ρυθμιζόμενα Μέρη

Ρυθμιζόμενα Μπράτσα
Όχι
Υποπόδιο
Ναι
Ανάκλιση
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος Καθίσματος
33 cm
Βάθος Καθίσματος
50 cm
Ύψος Καθίσματος (min)
66 cm
Ύψος Καθίσματος (max)
75 cm
Ύψος Πλάτης Καθίσματος
81 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • nikolena

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Πολύ καλή ποιότητα! Στιβαρή κατασκευή. Τα αγόρια μου τις χρησιμοποιούν τόσο για gaming όσο και για μελέτη των μαθημάτων τους

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες