BlackView BV9300 Laser Rangefinder Version Dual SIM (12GB/256GB) Ανθεκτικό Smartphone Πορτοκαλί
Κινητά Τηλέφωνα

BlackView BV9300 Laser Rangefinder Version Dual SIM (12GB/256GB) Ανθεκτικό Smartphone Πορτοκαλί Κωδικός: 43796566

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 6.6"/2388 x 1080/120 Hz
  • Υποστήριξη NFC
  • Επεξεργαστής MediaTek Helio G99
  • IP68, IP69K, MIL-STD-810H
  • Μπαταρία 15080mAh
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 24 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Οθόνη ρυθμού ανανέωσης 120 Hz για πιο ομαλή απόλαυση προβολής

Το BV9300 γνωρίζει ακριβώς το sweet spot της προβολής οθόνης παρέχοντας δυναμικό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για να καλύψει τη διαφορά με τις αγαπημένες σας ταινίες δράσης για μεταξένια και ομαλή οπτική απόλαυση, ενώ έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει έξυπνα τον ρυθμό ανανέωσης για περιεχόμενο χαμηλότερου ρυθμού καρέ όταν διαβάζετε ή κάνετε περιήγηση για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο δυναμικός ρυθμός ανανέωσης συμβάλλει στην εξοικονόμηση περισσότερης ενέργειας.

Multi-touch με υποστήριξη 10 σημείων

Το BV9300 υποστηρίζει έως και 10 σημεία αφής , προσθέτοντας στη διασκέδαση παιχνιδιών σας όταν παίζετε παιχνίδια όπως το Fruit Ninja κ.λπ.

Chipset 6nm Mediatek Helio G99

Η ισόβια εγγύηση απόδοσης

Το BV9300 φέρει ένα chipset 6nm Mediatek Helio G99 που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε παιχνίδια 3D με ένταση CPU, ενώ εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά αποδοτικό σε ενέργεια για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 

Ενισχύεται από την ικανή GPU κλάσης Arm Mali-G57 και τον γρήγορο χώρο αποθήκευσης κατηγορίας UFS-2.1 256 GB, το Mediatek Helio G99 επιταχύνει περαιτέρω την επεξεργασία δεδομένων και μεγιστοποιεί την απόδοση στις καθημερινές εργασίες.

Ενσωματωμένο σύστημα ψύξης

Μείωση θερμοκρασίας CPU Έως 18°C

Τεχνολογίες παιχνιδιών MediaTek HyperEngine 2.0 Lite

Μηχανή διαχείρισης πόρων 2.0

Πιο ομαλή απόδοση σε βαριά παιχνίδια.

Networking Engine 2.0

Το Call & Data Concurrency επιτρέπει στους χρήστες να αναβάλλουν τις κλήσεις ενώ βρίσκονται εντός παιχνιδιού χωρίς να διακόπτεται η σύνδεση δεδομένων.

12 GB RAM + 9 GB Επέκταση = Έως 21 GB RAM 256 GB ROM + Έως 1 TB TF

Τεράστια RAM & ROM

Με 256 GB ROM επεκτάσιμη έως και 1 TB , το BV9300 δεν σας αφήνει ποτέ να αντιμετωπίσετε το δίλημμα της διαγραφής παλιού ψηφιακού περιεχομένου για να δημιουργήσετε χώρο για νέο. 

Αποθηκεύστε όσες φωτογραφίες, βίντεο ή τραγούδια θέλετε με μηδενικό συμβιβασμό. Η μνήμη RAM έως και 21 GB κάνει τα παιχνίδια ή το multitasking να είναι παιχνιδάκι.

Έξυπνη προφόρτωση

Μαθαίνοντας το μοτίβο ανοίγματος εφαρμογών σας, το BV9300 με έξυπνη προφόρτωση μπορεί να προβλέψει ποια εφαρμογή πρόκειται να εκκινήσετε και συμβάλλει στην επιτάχυνση της εκκίνησης των εφαρμογών σας κατά 25%.

Low memory killer

Το Low memory killer (LMK) δίνει προτεραιότητα στην εφαρμογή πρώτου πλάνου, εκχωρώντας της περισσότερη μνήμη και υπολογιστική ισχύ CPU, ενώ μειώνει έξυπνα την επεξεργασία ασήμαντων εφαρμογών παρασκηνίου που χρησιμοποιούν υπερβολική μνήμη, έτσι ώστε το σύστημα να λειτουργεί πιο ομαλά και αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια πολλαπλών εργασιών με 15% περισσότερη ευχέρεια .

Κάμερα Selfie 32 MP

Πιο φωτεινό σε χαμηλό φωτισμό, πιο ευκρινές στο φως ημέρας

Με τον αισθητήρα κάμερας Samsung® ISOCELL GD2, η μπροστινή κάμερα 32MP προσφέρει φωτεινότερες φωτογραφίες 8MP σε χαμηλό φωτισμό και πιο λεπτομερείς εικόνες 32MP στο φως της ημέρας χάρη στην τεχνολογία Tetrapixel. Κάντε τη selfie σας τόσο υψηλής ανάλυσης σαν να τραβήχτηκε από πίσω κάμερα μέρα ή νύχτα.

Πίσω κάμερα 50MP

True-Chroma Photo Master

Η πίσω κάμερα 50MP Samsung® ISOCELL JN1 σε BV9300 κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός με 30% αναβαθμίσεις στην πιστότητα χρώματος της εικόνας, παρουσιάζοντας το πραγματικό χρώμα οποιουδήποτε θέματος τραβάτε με μέγιστη ακρίβεια. Αυτό που καταγράφετε με την πίσω κάμερα 50MP είναι ακριβώς αυτό που θα βλέπατε με γυμνά μάτια.

Πίσω κάμερα 8MP

Δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα

Η κάμερα Ultra-wide 120° έχει σχεδιαστεί για πιο φιλόδοξη φωτογραφία όταν προσπαθείτε να πείτε περισσότερες ιστορίες για την πολυσύχναστη πόλη, το ιστορικό ορόσημο ή το εκπληκτικό φυσικό τοπίο σε ένα μόνο καρέ. Το BV9300 προσφέρει πολύ ευρύτερο οπτικό πεδίο στις φωτογραφίες σας με λιγότερη προσπάθεια.

Κινήστε το ενδιαφέρον σας για τον μικροσκοπικό κόσμο

Εξερευνήστε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο γύρω σας! Το BV9300 προσφέρει μια δημιουργική προοπτική για να δείτε τον μικροσκοπικό κόσμο, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε κοντινές φωτογραφίες έως και 1 εκατοστού από μικροσκοπικά αντικείμενα, όπως μίνι αράχνες που υφαίνουν ιστούς σε δέντρα ή κίτρινες μέλισσες που φτιάχνουν μέλι σε λουλούδια.

Το ArcSoft® 3.0-powered Beauty Mode διατηρεί περισσότερα χαρακτηριστικά του προσώπου του προσώπου σας ενώ αφαιρεί αυτόματα όλες τις ανεπιθύμητες ρυτίδες ή τους σακούλες και ενισχύει την επιδερμίδα για να παρουσιάσει μια τέλεια λήψη και μια τέλεια όψη.

Η λειτουργία Portrait που υποστηρίζεται από αλγόριθμους ArcSoft® 3.0 καταγράφει φωτογραφίες με ευχάριστα θολό φόντο και πιο εμφανή θέματα , επιτρέποντάς σας να ξεχωρίζετε από το πλήθος με μια ματιά.

Panorama

Πώς να συνδυάσετε όλο το μεγαλείο της άγριας φύσης σε ένα πλαίσιο; Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Panorama που λειτουργεί με ArcSoft® 3.0 και αποτυπώστε τα πάντα γύρω σας με μία μόνο λήψη.

Super Night

Η λειτουργία Super Night που υποστηρίζεται από το ArcSoft® 3.0 ανεβάζει τον πήχη της νυχτερινής φωτογραφίας παρέχοντας νυχτερινές εικόνες με ζωντανά και ακριβή χρώματα , λιγότερο θόρυβο και αληθινές λεπτομέρειες.

Εγγραφή βίντεο 2K με Beauty Mode

Η λήψη βίντεο γίνεται πλέον τόσο εύκολη και αβίαστη όσο η λήψη φωτογραφιών, επειδή το BV9300 υποστηρίζει τη λειτουργία ομορφιάς στην καθημερινή εγγραφή βίντεο 2K, καθιστώντας τον καθένα ταλαντούχο vlogger ή Youtuber.

Το φιλικό προς τις selfie BV9300 σάς επιτρέπει να μην κάνετε ποτέ συμβιβασμούς σε αμυδρά σενάρια και να τραβάτε πιο εύκολα φωτογραφίες τον εαυτό σας και τους φίλους σας σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού

Έως και 76 ημέρες αναμονής

Τεράστια μπαταρία 15.080 mAh

Μήνες υπαίθριας εξερεύνησης στη φύση χωρίς να αναζητήσετε φορτιστή σπάνια ήταν εφικτές μέχρι να συναντήσετε το Blackview BV9300 με μια τεράστια μπαταρία 15080 mAh που θα παρατείνει τη χαρά και την έμπνευσή σας από τη Φύση έως και 76 ημέρες! 

Επιπλέον, η υπερβολική παρακολούθηση, η ζωντανή ροή, τα παιχνίδια ή οι κλήσεις τώρα μπορούν να συνεχιστούν για μέρες, καθώς δεν έχετε άγχος μπαταρίας.

Γρήγορη φόρτιση 33 W

Επιστροφή στη δράση αμέσως

Βάλτε το BV9300 σε γρήγορη φόρτιση 33 W όταν ξεκινάτε τις πρωινές σας ρουτίνες και όταν είστε έτοιμοι, το BV9300 είναι επίσης! Χρειάζονται μόνο 3μιση ώρες για να γεμίσετε αυτό το θηρίο μπαταρίας 15.080 mAh για να σας προσφέρει μέρες ή και μήνες αδιάκοπης περιπέτειας.

Χρησιμεύει ως Power Bank 15.080 mAh

Όταν τα εφεδρικά smartphone ή τα ασύρματα ακουστικά σας εμφανίζουν ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας, αλλά δεν υπάρχει πρίζα, η αντίστροφη φόρτιση του BV9300 είναι χρήσιμη για να σας προσφέρει κάτι σαν ένα μίνι φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας με μπαταρία 15.080 mAh.

Έως-40M Laser Rangefinder με ακρίβεια 1mm

Το BV9300 είναι εξοπλισμένο με έναν αποστασιόμετρο λέιζερ υψηλής ακρίβειας που παρέχει γρήγορη και ακριβή μέτρηση απόστασης μεταξύ δύο σημείων. Επιπλέον, η μέτρηση εμβαδού ή όγκου οποιωνδήποτε κανονικών αντικειμένων μπορεί να γίνει σε δευτερόλεπτα στο BV9300 χωρίς σημειωματάριο ή αριθμομηχανή. Δεν χρειάζεται πλέον να ανεβαίνετε σκάλες ή πάνω από απότομες ή υγρές επιφάνειες ή να τρέχετε γύρω από το δωμάτιο με μεζούρα μόνο για τη σωστή μέτρηση απόστασης.

Φακός υπερφωτεινός 100 Lumen

Τόσο φωτεινό όσο το φως της ημέρας

Το BV9300 διευκολύνει την καθημερινότητά σας προσφέροντας ένα φακό 100 lumen (LM) με απόσταση δέσμης έως και 10 μέτρα . Είτε κατασκηνώνετε σε ένα απομακρυσμένο δάσος τη νύχτα είτε είστε παγιδευμένοι σε ένα ασανσέρ με διακοπή ρεύματος, μια αξιόπιστη και εξαιρετικά φωτεινή πηγή φωτός από το BV9300 είναι ότι πρέπει να έχετε.

Σχεδιασμένο για να αντέχει.

Το BV9300 κληρονομεί όλο το στιβαρό DNA από τον προκάτοχό του, αλλά με αναβαθμισμένο σχεδιασμό και βελτιωμένα υλικά για να επιβιώσει σε σοβαρές σκληρές προκλήσεις, αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέξει.

Για να ανταποκριθεί σε πιο δύσκολα ταξίδια στη φύση, το BV9300 έχει βελτιωθεί σκληρά για να είναι πιστοποιημένο MIL-STD-810H για να προστατεύεται από ένα ευρύ φάσμα τυχαίων πτώσεων, κραδασμών ή ακόμα και θραύσης.

Κορυφαία αδιαβροχοποίηση IP68 & IP69K

Με 10ετή στιβαρή εμπειρία κατασκευής έξυπνων συσκευών, η Blackview κατασκεύασε το BV9300 με ισχυρή αδιαβροχοποίηση IP68 & IP69K για να σας απαλλάξει από ανησυχίες σε σενάρια υγρασίας ή σκόνης. Μια πεζοπορία σε μια λασπώδη ζούγκλα ή υποβρύχια φωτογραφία για 30 λεπτά γίνεται με χάρη, χωρίς κόπο με το Blackview BV9300.

GPS & Glonass & Beidou & Galileo

Το σύστημα πλοήγησης 4 σε 1 θα σας κατευθύνει μέχρι τους προορισμούς των ονείρων σας.

Κατασκευαστής

BlackView

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Χρώμα
Πορτοκαλί
Βάρος
520 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Καλώδιο Φόρτισης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
MediaTek Helio G99
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2+6
RAM
12 GB
Χωρητικότητα
256 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,6 "
Ανάλυση
2388 x 1080 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος
IPS
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τριπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Αισθητήρας Βάθους 2MP, Κανονικός 50MP, Υπερευρυγώνιος 8MP
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Κανονικός 32MP
Δυνατότητες
HDR

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
4G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
15080 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
33 W
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι
Ισχύς Ασύρματης Φόρτισης
33 W

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Rugged, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP68, IP69K, MIL-STD-810H
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
184,6 mm
Πλάτος
85,6 mm
Πάχος
22,8 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Volikos
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το τηλέφωνο είναι άψογο.
    Μπαταρία: 15000 mAh. Με φουλ χρήση η μπαταρία κρατάει μια εβδομάδα και με νορμαλ χρήση μπορεί να φτάσει και τις 12. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν battery bank.
    Οθόνη: Δεν είναι 4k αλλά 2k και με εντυπωσιακό brightness, που αν το πας στο φουλ είναι σχεδόν σαν προβολέας!
    Επεξεργαστής: Οκταπύρινος και πάει μπάλα.
    Χωριτηκοτητα: 256 giga (υπεραρκετά)
    Κάμερα: η πίσω 50 Mp και η μπροστά στα 32.
    Αντοχή: Αντέχει σε χτυπήματα, σκόνη και νερό. Είναι αδιάβροχο στα (ip69!!!) και μπορεί να βγάλει και φώτο κάτω από το νερό αρκεί να είναι κλειστή η θύρα φόρτησης.
    Φορτηση: Έχει γρήγορη φορτηση και από το 10% φουλάρει σε μια ώρα περίπου.
    Extra: Έχει μετρητή αποστάσεων, εμβαδού και όγκου με μεγάλη ακρίβεια.

    Το εργαλείο είναι πρώτο και κατάλληλο για gaming καθώς λόγω του βάρους και της διάρκειας της μπαταρίας, βολεύει πολύ. Φυσικά είναι κατάλληλο για οικοδομικές και άλλες heavy duty εργασίες. Το πήρα στα 220 από εξωτερικό και θεωρώ ότι η τιμή είναι άψογη. 10/10 από μένα. Το έχω ερωτευτεί.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jo.politis
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό και ανθεκτικό κινητό.Πολύ καλές επιδόσεις σε όλα. Μοναδικό ελάττωμα το βάρος του, που θα σε αναγκάσει να το έχεις σε τσαντακι, αφού όυτε στην τσέπη χωράει και στο μπουφαν θα σε βαραίνει πολυ.
    Το αποστασιόμετρο ειναι καλό αλλά για αποστάσεις μικρότερες των 30 μ.. Αν δεν κάνεις χρήση τόση όση να χρειάζεσαι την μπαταρία καλύτερα να πάρεις ενα άλλο μοντέλο πχ BV 8900 η 9200 , τα οποία ειναι ελαφρύτερα με λίγο παλιότερα χαρακτηριστικά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλό για τα λεφτά του έμεινα ευχαριστημένος

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες