Ad
Ορειβατικά Σακίδια

Cardinal Ορειβατικό Σακίδιο 40lt Γαλάζιο Κωδικός: 43828628

Απολαύστε άνεση και εργονομία στις εκδρομές και τις υπαίθριες αποδράσεις σας με το ορειβατικό σακίδιο Travel, της Cardinal. Σχεδιασμένο με ανατομική πλάτη, σας παρέχει αντοχή και άνεση ακόμα

Δες όλη την περιγραφή

Απολαύστε άνεση και εργονομία στις εκδρομές και τις υπαίθριες αποδράσεις σας με το ορειβατικό σακίδιο Travel, της Cardinal. Σχεδιασμένο με ανατομική πλάτη, σας παρέχει αντοχή και άνεση ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύωρης χρήσης. Με τους βολικούς ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και τους ιμάντες συμπίεσης που ενσωματώνονται, εξασφαλίζεται η βέλτιστη

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 14 ημέρες πριν

Περιγραφή

Απολαύστε άνεση και εργονομία στις εκδρομές και τις υπαίθριες αποδράσεις σας με το ορειβατικό σακίδιο Travel, της Cardinal. Σχεδιασμένο με ανατομική πλάτη, σας παρέχει αντοχή και άνεση ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύωρης χρήσης. Με τους βολικούς ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και τους ιμάντες συμπίεσης που ενσωματώνονται, εξασφαλίζεται η βέλτιστη εφαρμογή.

Διαθέτει πολλαπλές θήκες για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα αντικείμενά σας. Η κεντρική θήκη και οι εμπρόσθιες θήκες έχουν φερμουάρ για ασφαλή αποθήκευση, ενώ οι ανοιχτές τσέπες στα πλαϊνά σας παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στα αντικείμενα που χρειάζεστε άμεσα.

Διαστάσεις: 55 x 32 x 21 εκ.

Κατασκευαστής

Cardinal

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
306

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Γαλάζιο
Φύλο
Άνδρας
Χωρητικότητα
40 lt
Βάρος
-
Δυνατότητες
-

Διαστάσεις

Ύψος
-
Πλάτος
-
Βάθος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες