Nuova Vita Σετ Βαπτιστικά Λαδόπανα Εκρού 5τμχ
Βαπτιστικά Λαδόπανα

Nuova Vita Σετ Βαπτιστικά Λαδόπανα Εκρού 5τμχ Κωδικός: 43952511

Τα βαπτιστικά λαδόπανα της εταιρείας Nuova Vita αποτελούν μέρος του βαπτιστικού πακέτου που αγοράζεται από το νονό ή τη νονά, μαζί με τα υπόλοιπα βαπτιστικά ρούχα, λαμπάδα και αξεσουάρ. Το σετ περιλαμβάνει εσώρουχα, τα οποία θα φορέσει το μωρό σας αμέσως αφού βγει από την κολυμπήθρα και αποτελούνται από top, boxer και σκουφάκι. Το σετ περιλαμβάνει επίσης,...
Δες όλη την περιγραφή

27,39
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 27,39 €

Περιγραφή

Τα βαπτιστικά λαδόπανα της εταιρείας Nuova Vita αποτελούν μέρος του βαπτιστικού πακέτου που αγοράζεται από το νονό ή τη νονά, μαζί με τα υπόλοιπα βαπτιστικά ρούχα, λαμπάδα και αξεσουάρ. Το σετ περιλαμβάνει εσώρουχα, τα οποία θα φορέσει το μωρό σας αμέσως αφού βγει από την κολυμπήθρα και αποτελούνται από top, boxer και σκουφάκι. Το σετ περιλαμβάνει επίσης, μια μεγάλη πετσέτα και ένα σεντονάκι. Πάνω στην μεγάλη πετσέτα θα απλωθεί το σεντονάκι και θα τυλιχτεί το μωρό.

Σε μία ιδιαίτερη μέρα όπως είναι η βάπτιση, φροντίστε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, επιλέγοντας λαδόπανα που θα ταιριάξουν με την υπόλοιπη διακόσμηση και θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας. Συνδυάστε τα χρωματικά με τα ρούχα του μωρού ή το θέμα της βάπτισης, για ένα όμορφο αποτέλεσμα!

Χαρακτηριστικά

Περιεχόμενα
Εσώρουχο, Πετσέτα, Σεντόνι
Φύλο
Αγόρι
Μοτίβο
-
Color
Εκρού
Τεμάχια
5 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες