Philips 16B1P3302 IPS Monitor 15.6" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

Philips 16B1P3302 IPS Monitor 15.6" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGΚωδικός: 44021948

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Aspect ratio 16:9
  • Αντίθεση 700:1
  • SmartImage, LowBlue, EasyRead
  • Βάρος: 1,03 κιλά
  • Σύνδεση: USB-C
Δες όλη την περιγραφή
227,40
ΠαράδοσηΤρί, 08 Οκτ - Δευ, 14 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 210,31 €

Περιγραφή

Υψηλές επιδόσεις, προσαρμοστικότητα, εργασία εν κινήσει

Η ελαφριά φορητή οθόνη της Philips υποστηρίζει την καθημερινή σας παραγωγικότητα και είναι ιδανική για όσους αναζητούν μία φορητή οθόνη Full HD. Ένα καλώδιο USB dual-mesh με DisplayLink σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε και να παρουσιάζετε περιεχόμενο, καθώς και να χρησιμοποιείτε εν κινήσει ένα σταθμό εργασίας διπλής οθόνης που βελτιώνει την παραγωγικότητα.

Προβολή διπλής οθόνης για καλύτερη παραγωγικότητα

Αυτή η οθόνη της Philips διαθέτει δυνατότητα μετάδοσης βίντεο μέσω USB-C, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο υψηλής ανάλυσης από τη συσκευή σας. Το λεπτό, αναστρέψιμο καλώδιο USB dual-mesh διαθέτει βύσματα τύπου C και A, που όχι μόνο προσφέρουν βίντεο, αλλά επίσης εξασφαλίζουν εύκολη κοινή χρήση και παρουσίαση. Η οθόνη φορτίζεται εύκολα από το φορητό σας υπολογιστή με τη βοήθεια ενός μόνο καλωδίου USB-C.

Βάση συνεχούς κλίσης που καλύπτει τις ανάγκες προβολής σας

Η βάση συνεχούς κλίσης έχει κλίση από 0 έως 90 μοίρες και σας προσφέρει την ευελιξία που σας επιτρέπει να είστε άνετα όπου και αν βρίσκεστε, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε απρόσκοπτα.

Μικρό βάρος και αναδιπλούμενη σχεδίαση για φορητότητα

Απολαύστε έναν καθαρό, φορητό σταθμό εργασίας διπλής οθόνης. Το μαλακό, λείο και εύκαμπτο καλώδιο USB-C είναι σχεδιασμένο για εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση σε κάθε τσάντα.

Ευρεία οθόνη LED με τεχνολογία IPS, για ακρίβεια εικόνας και ήχου

Οι οθόνες IPS χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία που σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής στις 170/170 μοίρες, ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Σε αντίθεση με τις τυπικές οθόνες TN, οι οθόνες IPS σας προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα. Έτσι, είναι ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, ταινίες και περιήγηση στον ιστό, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και ομοιόμορφη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

Οθόνη Full HD 16:9, για καθαρές εικόνες εκπληκτικής λεπτομέρειας

Η ποιότητα της εικόνας έχει μεγάλη σημασία. Οι κλασικές οθόνες προσφέρουν αρκετά καλή ποιότητα, αλλά θέλετε κάτι παραπάνω. Αυτή η οθόνη προσφέρει βελτιωμένη ανάλυση Full HD 1920 x 1080.

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε ευκρινείς λεπτομέρειες με ποιότητα Full HD σε συνδυασμό με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ζωντανά χρώματα, για πραγματικά ρεαλιστικές εικόνες.

Προεπιλογές SmartImage για εύχρηστες, βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εικόνας

Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σάς επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως γραφείο, φωτογραφία, ταινία, παιχνίδι, οικονομία κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε.

Ανάλογα με την επιλογή σας, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο, για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

Λειτουργία LowBlue και εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα, για ξεκούραστη παρακολούθηση

Η λειτουργία LowBlue και η τεχνολογία εικόνας χωρίς τρεμόπαιγμα έχουν αναπτυχθεί για να μειώνουν την καταπόνηση των ματιών και την κόπωση που προκαλείται συχνά από πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη.

Λειτουργία EasyRead για εμπειρία ανάγνωσης σαν σε πραγματικό χαρτί

Ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα, την αντίθεση και την θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης ώστε να μπορείς να διαβάζεις αρχεία PDF και ηλεκτρονικά βιβλία ξεκούραστα.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο USB-C σε C/A Y
  • Προστατευτική θήκη

Κατασκευαστής

Philips

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Όχι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Αντίθεση
700 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
4 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
75 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Όχι
Ρύθμιση Ύψους
Όχι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
USB-C

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Ηχεία
Όχι
Eye Comfort
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
9 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
D

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη