Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

Puma Future Match TT Ψηλά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Σχάρα ΠράσιναΚωδικός: 44072201

Το μέλλον επέστρεψε, το ίδιο και τα τακουνάκια, τα stepovers και οι no-look πάσες. Η επανασχεδιασμένη κατασκευή mid-cut συνδυάζει την εφαρμογή και την ευελιξία, ώστε να μπορείς να δημιουργείς χωρίς

Δες όλη την περιγραφή

Το μέλλον επέστρεψε, το ίδιο και τα τακουνάκια, τα stepovers και οι no-look πάσες. Η επανασχεδιασμένη κατασκευή mid-cut συνδυάζει την εφαρμογή και την ευελιξία, ώστε να μπορείς να δημιουργείς χωρίς περιορισμούς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Σε αυτή την έκδοση Match, το πάνω μέρος FUZIONFIT360 παρέχει ακόμα πιο ευέλικτη, ακόμα πιο υποστηρικτική εφαρμογή.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

από 97,23 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 97,23 €

  2. 106,95 €

Περιγραφή

Το μέλλον επέστρεψε, το ίδιο και τα τακουνάκια, τα stepovers και οι no-look πάσες. Η επανασχεδιασμένη κατασκευή mid-cut συνδυάζει την εφαρμογή και την ευελιξία, ώστε να μπορείς να δημιουργείς χωρίς περιορισμούς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Σε αυτή την έκδοση Match, το πάνω μέρος FUZIONFIT360 παρέχει ακόμα πιο ευέλικτη, ακόμα πιο υποστηρικτική εφαρμογή. Σταθερή στη φτέρνα και εύκαμπτη στο μπροστινό μέρος, η εξωτερική σόλα με  με πολλαπλές ραβδώσεις παρέχει πρόσφυση και ευελιξία για απρόβλεπτες αλλαγές κατεύθυνσης. Ελεύθερος στην κίνηση. Ελεύθερος να παίζεις. Ελεύθεροι να δημιουργήσετε.

Το πάνω μέρος αυτού του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο με τουλάχιστον 20% ανακυκλωμένα υλικά ως ένα βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον.

Λεπτομέρειες:

  • Το επάνω μέρος FUZIONFIT360 συνδυάζει μηχανικό πλέγμα και ελαστική πλέξη
  • FUZIONFIT: Προσαρμοστική τεχνολογία συμπίεσης που κλειδώνει το πόδι σας και επιτρέπει πιο εκρηκτικές κινήσεις στο γήπεδο
  • Ενδιάμεση σόλα EVA
  • Εξωτερική σόλα από καουτσούκ
  • Για χλοοτάπητα

Κατασκευαστής

Puma

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
107184-03
Χρώμα
Πράσινο
Τύπος
με Σχάρα
Εξωτερική Σόλα
TT
Ύψος
Ψηλά
με Καλτσάκι
Ναι
Κορδόνια
Ναι
Δημοφιλής Σειρά
Puma Future

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη