Όλα Bio Νιφάδες 200gr
Δημητριακά

Όλα Bio Νιφάδες 200grΚωδικός: 44209770

Οι βιολογικές νιφάδες κόκκινης φακής είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, χωρίς συντηρητικά και κατάλληλες για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Είναι ιδανικές σε μία

Δες όλη την περιγραφή

Οι βιολογικές νιφάδες κόκκινης φακής είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, χωρίς συντηρητικά και κατάλληλες για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Είναι ιδανικές σε μία δίαιτα χαμηλών λιπαρών. Αποτελούν επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική στα κλασικά αλμυρά, ελαφριά και νόστιμα σνακ, κατάλληλα για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Δες όλη την περιγραφή
2,18
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 2,18 €

Περιγραφή

Οι βιολογικές νιφάδες κόκκινης φακής είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, χωρίς συντηρητικά και κατάλληλες για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Είναι ιδανικές σε μία δίαιτα χαμηλών λιπαρών. Αποτελούν επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική στα κλασικά αλμυρά, ελαφριά και νόστιμα σνακ, κατάλληλα για όλους, μικρούς και μεγάλους. Οι νιφάδες λαμβάνονται από μια σειρά διεργασιών που περιλαμβάνουν πρώτα τον καθαρισμό του σπόρου και στη συνέχεια την εκχύλιση του πίτουρου, διατηρώντας την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνη. 

Οι βιολογικές νιφάδες κόκκινης φακής είναι έτοιμες να καταναλωθούν ως σνακ, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αρωματίσουν σούπες και αλμυρές παρασκευές, μπορούν να προστεθούν σε σαλάτες, σάλτσες, σάλτσες λαχανικών, ως γέμιση για σάντουιτς ή ως γαρνιτούρα για πιάτα με κρέας ή ψάρι. Οι βιολογικές νιφάδες κόκκινης φακής είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ, πλούσιο σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, κατάλληλο για όλους όσους ακολουθούν μια vegan, βιολογική διατροφή. Δοκιμάστε τις τώρα!

Κατασκευαστής

Όλα Bio (Δημητριακά)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Mix
Τύπος
Νιφάδες

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πρωτεΐνης
Όχι
Ολικής Άλεσης
Όχι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι
Vegan
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
200 gr
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη