Konami Legend of Blue Eyes White Dragon Booster Pack 25th Anniversary Reprint YuGiOh Yu-Gi-Oh!
Trading Card Games

Konami Legend of Blue Eyes White Dragon Booster Pack 25th Anniversary Reprint YuGiOh Yu-Gi-Oh!Κωδικός: 44525361

To Legend of Blue-Eyes White Dragon ήταν το πρώτο booster που κυκλοφόρησε ποτέ! Για χρόνια, μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα πολυπόθητα πακέτα ως μέρος της Legendary Collection, αλλά τώρα,

Δες όλη την περιγραφή

To Legend of Blue-Eyes White Dragon ήταν το πρώτο booster που κυκλοφόρησε ποτέ! Για χρόνια, μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα πολυπόθητα πακέτα ως μέρος της Legendary Collection, αλλά τώρα, ακριβώς στην ώρα για τον εορτασμό της 25ης επετείου του παιχνιδιού καρτών, διατίθενται ως αυτόνομα ενισχυτικά πακέτα!

Δες όλη την περιγραφή
7,82
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 7,82 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 7,82 €

Περιγραφή

To Legend of Blue-Eyes White Dragon ήταν το πρώτο booster που κυκλοφόρησε ποτέ! Για χρόνια, μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα πολυπόθητα πακέτα ως μέρος της Legendary Collection, αλλά τώρα, ακριβώς στην ώρα για τον εορτασμό της 25ης επετείου του παιχνιδιού καρτών, διατίθενται ως αυτόνομα ενισχυτικά πακέτα! Το Legend of Blue Eyes White Dragon ήταν διάσημο όχι μόνο για το ότι ήταν το πρώτο booster σετ, αλλά και για την παρουσίαση διάσημων καρτών όπως το Exodia the Forbidden One, καθώς και απίστευτες κάρτες Spell όπως το Pot of Greed και το Raigeki. Αυτή η έκδοση θα περιλαμβάνει και τις δύο Secret Rares από το σετ. Το πλήρες σετ αποτελείται από 126 κάρτες: 82 Commons, 22 Rares, 10 Super Rares, 10 Ultra Rares, 2 Secret Rares. Κάθε booster περιέχει 9 κάρτες.


Κατασκευαστής

Konami

Χαρακτηριστικά

Σειρά
Yu-Gi-Oh!
Είδος
Φακελάκια

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη