Praxi

Vengeance Unity-X4 + Samsung Odyssey G32A Gaming Desktop PC (i5-13400F/32GB DDR4/1TB SSD/GeForce RTX 4060/No OS)

Vengeance Unity-X4 + Samsung Odyssey G32A Gaming Desktop PC (i5-13400F/32GB DDR4/1TB SSD/GeForce RTX 4060/No OS) Κωδικός: 44730949

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κουτί Kolink Unity Code X
  • Samsung Odyssey G32A
  • GeForce RTX 4060
  • Μέγιστη Συχνότητα 4,6 GHz/13th Gen
  • 32GB Ram DDR4 Kingston
  • SSD 960GB Kingston
Δες όλη την περιγραφή
1.169,00

από Praxi

ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+26,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.169,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.169,00 €

Περιγραφή

Με το εντυπωσιακό Vengeance Unity-X4 με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Intel Core i5-13400F σε συνδυασμό με 4X RGB ανεμιστήρες και την ολοκαίνουρια κάρτα γραφικών RTX 4060 8GB θα απογειώσεις την εμπειρία σου πάνω στο gaming & streaming. Με 32GB Ram Kingston DDR4 και ταχύτατο δίσκο Kingston SSD 960GB είναι η απόλυτη λύση για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου gaming και του streaming. Περιλαμβάνεται Samsung Odyssey G32A VA Gaming Monitor 24″ και μηχανικό RGB σετ πληκτρολόγιο / ποντίκι. Δίνεται 2 έτη εγγύηση.

Unity Code X

Το Kolink Unity Code X είναι ένα εντυπωσιακό showcase κατασκευασμένο για συστήματα PC υψηλών προδιαγραφών. Ο δοκιμασμένος σχεδιασμός διπλού θαλάμου είναι ικανός να υποστηρίξει μια πληθώρα υλικού ψύξης με αέρα ή νερό, διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή και κομψή αισθητική. Η πρόσοψη του Unity code X κοσμείται με ελκυστικό φωτισμό ARGB και παρέχει εξαιρετική θέα του εγκατεστημένου υλικού μέσω των διπλών πλαϊνών πάνελ από tempered glass.

Intel Core i5-13400

Ο επεξεργαστής Intel Core i5-13400 απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών, αλλά κυρίως σε αυτούς που απαιτούν υψηλή απόδοση σε εφαρμογές που απαιτούν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, όπως επεξεργασία βίντεο, παιχνίδια και εργασίες σχετικές με την ανάλυση δεδομένων. Μπορεί να εξυπηρετήσει και χρήστες που αναζητούν μια αξιόπιστη επεξεργαστική μονάδα για εργασιακή χρήση, όπως η χρήση λογισμικού γραφείου, η επεξεργασία φωτογραφιών ή η ανάπτυξη λογισμικού.

Προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες όπως η υποστήριξη DDR5 μνημών και η υποστήριξη PCIe 5.0, προσφέροντας αξιοσημείωτες δυνατότητες αναβάθμισης και μελλοντικής ανταγωνιστικότητας.

Το "F" στο τέλος του μοντέλου υποδηλώνει ότι δεν διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, και επομένως απευθύνεται σε χρήστες που προτιμούν να χρησιμοποιούν ξεχωριστή κάρτα γραφικών για τις ανάγκες τους, όπως για gaming ή επαγγελματική χρήση.

Επαναστατικές επιδόσεις και multitasking

Με υψηλές ταχύτητες ρολογιού και πρωτοποριακή νέα αρχιτεκτονική, θα μπορείτε να φτάσετε το παιχνίδι σας σε νέα επίπεδα, ενώ δευτερεύουσες εφαρμογές θα εκτελούνται απρόσκοπτα στο παρασκήνιο.

  • Μέγιστη ταχύτητα ρολογιού έως 4,6 GHz
  • 10 πυρήνες
  • 16 Threads

Επιδόσεις που θέτουν το gaming σε προτεραιότητα.

Αποκτήστε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους με αξιόπιστη απόδοση για δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών και παραγωγικότητα και δημιουργία περιεχομένου με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης.

Απόδοση πέρα από τους πυρήνες.

Η νέα αρχιτεκτονική του επεξεργαστή είναι επίσης συμβατή με τις τελευταίες καινοτομίες της πλατφόρμας, προσφέροντάς σας βελτιωμένες επιδόσεις σε ολόκληρο τον υπολογιστή σας.

Υποστήριξη PCIe Gen 5 και DDR5 για εξαρτήματα υψηλής απόδοσης, όπως μνήμη και γραφικά.
Το Thunderbolt 4 και το Intel Killer Wi-Fi 6/6E (Gig+) προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς και συνδέσεις με περιφερειακά.

Εξοπλισμένοι με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, οι επεξεργαστές Intel® Core™ 13ης γενιάς επιταχύνουν την απόδοση του συστήματος. Έως και 16 lanes PCIe 5.02 διπλασιάζουν την απόδοση εισόδου/εξόδου για επιταχυνόμενη επεξεργαστική ισχύ. 

Επωφεληθείτε από την πιο πρόσφατη υποστήριξη DDR5 για γρήγορες ταχύτητες έως 5600 MT/s,3 υψηλό εύρος ζώνης και βελτιωμένη παραγωγικότητα, καθώς και από τη συνεχιζόμενη υποστήριξη DDR4 έως 3200 MT/s. 

Ολοκληρωμένη υποστήριξη προηγμένης ρύθμισης και overclocking -συμπεριλαμβανομένων των Intel® Extreme Tuning Utility, Intel® Extreme Memory Profile και Intel® Dynamic Memory Boost- παρέχει έξυπνες επιδόσεις overclocking κατά παραγγελία, ώστε τόσο οι νέοι όσο και οι έμπειροι overclockers να μπορούν να αποκομίσουν περισσότερα από τους ξεκλείδωτους επεξεργαστές τους. Και η συμβατότητα προς τα πίσω με τις σειρές chipset 600 και 700 της Intel σας προσφέρει την ευελιξία να αναβαθμίζετε χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις ή τις λειτουργίες.

GeForce RTX 4060

Η Nvidia GeForce RTX 4060 είναι η απόλυτη κάρτα γραφικών GeForce. Απευθύνεται σε παίκτες, δημιουργούς περιεχομένου και σχεδιαστές που θέλουν να παίρνουν τα καλύτερα δυνατά γραφικά και επιδόσεις από τους υπολογιστές τους, καθώς υποστηρίζει εικόνα και εγγραφή HDR με αναλύσεις έως και 8K, 4 φορές περισσότερα pixel από την ανάλυση 4K και 16 φορές περισσότερα από την ανάλυση Full HD.

Φέρνει ένα τεράστιο άλμα στις επιδόσεις, την αποδοτικότητα και τα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη. Ζήστε την εμπειρία παιχνιδιών με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, απίστευτα λεπτομερείς εικονικούς κόσμους, πρωτοφανή παραγωγικότητα και νέους τρόπους δημιουργίας. Τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace και συνοδεύεται από 8 GB μνήμης GDDR6 για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για παίκτες και δημιουργούς.

Ray Tracing

Η αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace απελευθερώνει στο έπακρον τις δυνατότητες της τεχνολογίας ιχνηλάτησης ακτίνας (ray tracing) που προσομοιώνει τη συμπεριφορά του φωτός στον πραγματικό κόσμο.

Με τη μοναδική ισχύ της νέα σειράς GeForce RTX 40 και τους 3ης γενιάς πυρήνες RT που φέρουν τις νέες μονάδες hardware «Opacity Micromap Engine» και «Micro-mesh Engine» θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες στα παιχνίδια σου.

Nvidia DLSS 3

Ο πολλαπλασιαστής επιδόσεων, με τεχνητή νοημοσύνη

Το DLSS είναι μια επαναστατική ανακάλυψη στα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη που αυξάνει μαζικά τις επιδόσεις. Με τη βοήθεια των νέων πυρήνων Tensor τέταρτης γενιάς και του επιταχυντή οπτικής ροής στις GeForce RTX 40 Series, το DLSS 3 αναλύει τα διαδοχικά καρέ και τα δεδομένα κίνησης από τον νέο επιταχυντή οπτικής ροής 40 για να δημιουργήσει πρόσθετα καρέ υψηλής ποιότητας.

DLSS Σούπερ Ανάλυση

Αυξάνει τις επιδόσεις για όλες τις κάρτες GeForce RTX, χρησιμοποιώντας AI για την παραγωγή καρέ υψηλότερης ανάλυσης από είσοδο χαμηλότερης ανάλυσης.

Το DLSS συλλέγει δείγματα πολλαπλών εικόνων χαμηλότερης ανάλυσης και χρησιμοποιεί δεδομένα κίνησης και ανατροφοδότηση από προηγούμενα καρέ για την ανακατασκευή εικόνων εγγενούς ποιότητας.

Samsung Odyssey G32A

Η οθόνη της Samsung είναι κατάλληλη για όσους θέλουν άνετο και ξεκούραστο gaming, με ζωντανά χρώματα και υψηλή αντίθεση. Η Full HD ανάλυση σας επιτρέπει να παίξετε παιχνίδια σε υψηλή ευκρίνεια, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 165Hz, προσφέρει καθαρή εικόνα (λιγότερο motion blur) στα παιχνίδια. Το AMD FreeSync Premium προσφέρει τεχνολογία προσαρμοσμένου συγχρονισμού για ομαλή εμπειρία gaming.

Ρυθμός ανανέωσης 165Hz

Είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον αντίπαλό σας, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Με τον ρυθμό ανανέωσης 165Hz, μπορείτε να αφήσετε πίσω σας τα τραύλισμα και το θάμπωμα κίνησης και να προσβλέπετε σε εξαιρετικά ομαλά παιχνίδια. Εξαλείφει την καθυστέρηση και τη θολότητα κίνησης για συναρπαστικό gameplay με ομαλή δράση.

Μέτρηση των αντιδράσεων σε κλάσματα του δευτερολέπτου

Χρόνος απόκρισης 1ms (MPRT)

Με απίστευτα γρήγορο χρόνο απόκρισης μόλις 1ms, κάθε κίνηση μετράει. Τα pixel της οθόνης αλλάζουν χρώμα σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, ώστε να απολαμβάνετε γρήγορη δράση με ρεαλιστική ακρίβεια. Αυτή η οθόνη ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα όσο εσείς.

Απρόσκοπτη ροή παιχνιδιού

AMD FreeSync Premium

Ομαλή εμπειρία gaming. Το AMD FreeSync Premium προσφέρει τεχνολογία προσαρμοσμένου συγχρονισμού, ελαχιστοποιώντας τα σπασίματα, τα οπτικά προβλήματα και την καθυστέρηση της εικόνας. Το Low Framerate Compensation εξασφαλίζει την απρόσκοπτη ροή κάθε σκηνής.

Δείτε το παιχνίδι σας όπως θέλετε

Εργονομικός σχεδιασμός

Ανυπομονείτε για υψηλή ευελιξία για ακόμα περισσότερη άνεση και πολλές νίκες; Η οθόνη σας μπορεί να γείρει, να περιστρέφεται και να ρυθμίζεται σε ύψος, ώστε να έχετε βέλτιστη θέα των αντιπάλων σας.

Σχέδιο χωρίς πλαίσιο

Gaming χωρίς όρια. Ο σχεδιασμός οθόνης χωρίς πλαίσιο σε 3 πλευρές προσφέρει περισσότερο χώρο για μεγαλύτερο, πιο έντονο gaming. Ενώστε με ακρίβεια δύο οθόνες σε εγκατάσταση διπλής οθόνης, ώστε να μην ξεφύγει κανένας εχθρός από το σημείο ένωσης.

Ξεκούραστα μάτια για νίκες

Λειτουργία Eye Saver Mode και Flicker Free

Η λειτουργία Eye Saver Mode ελαχιστοποιεί το μπλε φως για να διατηρεί τα μάτια ξεκούραστα και άνετα, μετά από πολύωρο gaming.

Η τεχνολογία Flicker Free αφαιρεί συνεχώς το κουραστικό και ενοχλητικό τρεμόπαιγμα της οθόνης, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε για πολύ χρόνο με λίγους περισπασμούς.

Έτσι, μπορείτε να παίζετε άνετα ακόμα και κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων gaming.

Κατασκευαστής

Vengeance (Desktop PC)

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i5
Μοντέλο
13400F
Συχνότητα
2,5 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Μνήμη RAM

Μέγεθος
32 GB
Τύπος
DDR4

Σκληρός Δίσκος

Τύπος
SSD
Χωρητικότητα
1000 GB

Κάρτα Γραφικών

Κατασκευαστής
nVidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4060
Μέγεθος Μνήμης
8 GB

Γενικά

Προτεινόμενη Χρήση
Gaming

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Χωρίς Λειτουργικό

Μέγεθος Θήκης

SFF
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
    • Ταχύτητα
    • Αθόρυβος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα hardware
    • Όγκος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Praxi

    • Ταχύτητα
    • Αθόρυβος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα hardware
    • Όγκος

Ερωτήσεις

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
alionanf

Το προιόν είναι οθόνη, πύργος και πληκτρολόγιο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες