Corsair iCUE LINK QX120 RGB Case Fan
Case Fan

Corsair iCUE LINK QX120 RGB Case FanΚωδικός: 44736982

Ο Corsair iCUE LINK QX120 RGB Case Fan είναι ένας ανεμιστήρας κουτιού 120mm που συνδυάζει υψηλή απόδοση ψύξης με εντυπωσιακό RGB φωτισμό, προσφέροντας μοναδική αισθητική και λειτουργικότητα για το

Δες όλη την περιγραφή

Ο Corsair iCUE LINK QX120 RGB Case Fan είναι ένας ανεμιστήρας κουτιού 120mm που συνδυάζει υψηλή απόδοση ψύξης με εντυπωσιακό RGB φωτισμό, προσφέροντας μοναδική αισθητική και λειτουργικότητα για το σύστημά σας.

Δες όλη την περιγραφή
54,56
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 54,56 €

Περιγραφή

Ο Corsair iCUE LINK QX120 RGB Case Fan είναι ένας ανεμιστήρας κουτιού 120mm που συνδυάζει υψηλή απόδοση ψύξης με εντυπωσιακό RGB φωτισμό, προσφέροντας μοναδική αισθητική και λειτουργικότητα για το σύστημά σας. Ενσωματώνει την τεχνολογία iCUE LINK της Corsair, επιτρέποντας εύκολη σύνδεση και συγχρονισμό με άλλες RGB συσκευές μέσω ενός κεντρικού κόμβου, για μια απρόσκοπτη και οργανωμένη διαχείριση του φωτισμού. Ο QX120 RGB προσφέρει εξαιρετική ροή αέρα και αποδοτική ψύξη με χαμηλά επίπεδα θορύβου, καθιστώντας τον ιδανικό για gaming PC και απαιτητικά συστήματα. Η δυνατότητα πλήρους προσαρμογής του φωτισμού μέσω του λογισμικού iCUE ενισχύει την εξατομίκευση και την αισθητική του υπολογιστή σας, κάνοντάς τον τόσο λειτουργικό όσο και εντυπωσιακό.

Λειτουργία μηδενικών στροφών

Ο έλεγχος PWM σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια τις ταχύτητες των ανεμιστήρων, ώστε οι ανεμιστήρες σας να περιστρέφονται μόνο όσο γρήγορα χρειάζεται, με αποτέλεσμα λιγότερο θόρυβο από τους ανεμιστήρες συνολικά, ενώ η υποστήριξη για Zero RPM σημαίνει ότι μπορούν να σταματήσουν εντελώς να περιστρέφονται σε χαμηλά φορτία.

Κατασκευαστής

Corsair

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Διάσταση
120 mm
Χρώμα
Μαύρο
Συσκευασία
1 τμχ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα (Max)
2400 rpm
Επίπεδα Θορύβου (Max)
37,6 dB
Σύνδεση
-
Χρώμα LED
RGB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Andreas.kzns

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Γενικά είναι πάρα πολύ εύκολη η εγκατάσταση καθώς και η σύνδεση δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω παρά μόνο τον αντάπτορα άμα πάρεις το σετ με το ένα τεμάχιο αλλά άμα πάρεις τα τρία τεμάχια έχει μέσα τον αντάπτορα ή κάποια υδρόψυξη.

    Εγώ προσωπικά είδα μεγάλη διαφορά στο κομμάτι των θερμοκρασιών.

    • Αποτελεσματική ψύξη
    • Αθόρυβο
    • Air flow
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • andrew2209
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: 3 τμχ

    Τα αγορασα με επιφυλαξη διοτι παλιοτερα ειχα ασχημη εμπειρια με τα fans απ την H110igt. Μπορω να πω οτι με αυτα τα fans ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο ποιοτητα κατασκευης, συνδεσιμοτητα, θορυβο, rgb φωτισμο. Ποιοτικα τα αναλογα fans σε noctua εχουν καλυτερη αποδοση σιγουρα και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης ομως υστερουν στο αισθητικο κομματι που για μενα ειναι εξισου σημαντικο. Ψυχουν ενα Corsair 1000d και δεν εχω κανενα παραπονο, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο. Δεν ξερω με την παροδο του χρονου αν παρουσιασουν θεμα, αν γινει θα ενημερωσω με update. Για οποιον ειναι διατεθειμενος να τα πληρωσει ειναι καλη αγορα.

    • Αποτελεσματική ψύξη
    • Αθόρυβο
    • Air flow
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: 3 τμχ

Ερωτήσεις

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν