Ad
Arielli Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

Arielli Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi Κωδικός: 44786091

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 24000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Wi-Fi

Το κλιματιστικό της εταιρείας Arielli, έχει ισχύ 24000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 50m² έως 55m².

Δες όλη την περιγραφή
670,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 649,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Arielli ASW-H24B4/FFR3DI-EU Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    784,00 €

  2. Arielli ASW-H24B4/FFR3DI-EU Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    670,00 €

  3. Arielli ASW-H24B4/FFR3DI-EU Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    649,00 €

Περιγραφή

Τεχνολογία Inverter

Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο της θερμοκρασίας στον χώρο. Αυτό το κάνει πιο αποδοτικό σε συνδυασμό με μικρή κατανάλωση.

Λειτουργία WiFi

Διαθέτει δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης μέσω WiFi και μπορείτε να το χειρίζεστε μέσω του smartphone ή του tablet σας, εγκαθιστώντας απλά την αντίστοιχη εφαρμογή. Έτσι θα έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε πληροφορίες για τη λειτουργία της μονάδας και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Θα μπορείτε για παράδειγμα να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το κλιματιστικό σας απ’όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά και να ορίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία.

Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Λειτουργία Χαμηλού Θορύβου

Ο θόρυβος που παράγει η εσωτερική του μονάδα είναι 52 db και έτσι δε θα σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Συμβουλές Εγκατάστασης

Ιδανικά η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού θα πρέπει να εγκαθίσταται σε ύψος περίπου 2 μέτρων, ώστε ο αέρας στον χώρο να διαχέεται ομοιόμορφα, αλλά επίσης να τοποθετείται πάντοτε σε τέτοια θέση ώστε ο κλιματιζόμενος αέρας να μην πέφτει απευθείας πάνω σας.

Επίσης η εξωτερική μονάδα θα πρέπει να τοποθετείται σε σημείο που δίνει εύκολη πρόσβαση για τη συντήρησή της, αλλά παράλληλα και σε κοντινή απόσταση από την εσωτερική μονάδα, η οποία δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 μέτρα. Οι θέσεις εγκατάστασης των μονάδων καθορίζουν τη διαδρομή και το μήκος των ψυκτικών σωληνώσεων, που ιδανικά θα πρέπει να είναι κοντύτερη των 8 μέτρων, ώστε να μην επηρεαστεί η απόδοση του κλιματιστικού.

Συμβουλές Συντήρησης

Θα πρέπει μία φορά τον χρόνο να γίνεται η συντήρηση τόσο της εσωτερικής, όσο και της εξωτερικής μονάδας, από εξειδικευμένο τεχνικό. Έτσι θα μπορούν να αντιμετωπιστούν ήδη υπάρχουσες βλάβες ή να προληφθούν καινούριες. Πέραν της τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο τεχνικό, προτείνεται και ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων και των πτερυγίων της εσωτερικής μονάδας από τη σκόνη, που σταδιακά επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Arielli

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
ASW-H24B4/FFR3DI-EU

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
24000 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
24000 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Όχι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,5 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
359 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
1950 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
63 dB
Εξωτερικής Μονάδας
66 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
108 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
33 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
23 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
90 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
70 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
35 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • George.Fako
    2
    0 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Είδα τα σχόλια και είπα να πάρω 2. Ένα για σαλόνι ένα για υπνοδωμάτιο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το εκθειάζουν. Στο υπνοδωμάτιο που είναι 12 το βάζω στους 16 και δεν παγώνει τον χώρο. Κανονικά θα έπρεπε να κρυώνω αλλά απλά ρίχνει λίγο την θερμοκρασία δουλεύοντας στο 100% Καλύτερα να έδινα 200 ευρώ παραπάνω να παρω κάτι αξιόλογο. Πεταμένα λεφτά

    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • makis_far
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Για τα λεφτά του πιστεύω αξίζει . Έχει τοποθετηθεί στο εξοχικό σε πέτρινο σπίτι και το έχω δοκιμάσει προς το παρόν μόνο στην ζέστη . Θόρυβο δεν λες ότι κάνει . Αν έλεγα κάτι για αρνητικο είναι ότι παράγγειλα δύο κλιματιστικά , ένα 18ρι και ένα 12ρι και κανένα από τα δύο δεν έγραφαν τα btu τους ούτε στην καρτέλα που είναι κολλημένη πάνω στα αιρ ούτε στα χαρτιά τους . Το μόνο που παραπέμπει στα btu είναι το όνομα αλλά όταν μιλάς για προϊόν που έρχεται από Κίνα μπορεί απλα να είναι το όνομα του αυτό. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και για την χρήση που τα ήθελα είναι ότι πρέπει . να προσθέσω ότι η αγορά έγινε μέσω Σκρουτζ και ήρθε γρήγορα στον χώρο μου.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nick_Mataragas
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Τσάμπα πράγμα που λένε!! Πάρα πολύ καλό, στο τέρμα χαμηλό και ξεσκίζει. Αθορυβο εντελώς, αν χρειαστώ ξανά, πάλι το ίδιο θα πάρω. Το μόνο που δεν κατάφερα, να το συνδέσω στο δίκτυο wifi, αλλά να πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα και πολύ.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pixelsvogue@gmail.com
    5
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Για όποιον σκεφτεί να πάρει το συγκεκριμένο θα σας πω ένα. Μέχρι και ο άνθρωπος που ήρθε και το πέρασε μου είπε ότι έκανα μια άριστη επιλογή χωρίς να γνωρίζω πολλά από κλιματιστικά. Και η σύνδεση του με το WiFi είναι εύκολη και έχεις άμεση πρόσβαση από το κινητό. Μιλάμε για ένα σπίτι 70τμ. και κάνει ψύξη ή θέρμανση στο μισό. Διαμπερές με καλή μόνωση παντού και πρώτος όροφος.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • koliarman
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Πολύ καλό για τα χρήματα του.
    Με ενσωματωμένο WiFi συνδέθηκε άμεσα στην εφαρμογή και δούλεψε άψογα!
    Αποδίδει σωστά στη ζέστη, θα επανέλθω με αξιολόγηση για την ψύξη!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kushitashvili Nino
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    κλιματιστικό είναι καταπληκτικό. Βάζω στους 30 βαθμους και στο δωμάτιο έχει 28. Φυσάει και ολας. Αν δεν σκεπαστω , κρυώνω , και πόρτα υπνοδωματίου αφήνω ανοιχτό. Τόσο καλή απόδοση δεν περίμενα. Είναι και κάτι άλλο, πρώτα πείρα σε μερικά συνεργεία. Ρώταγα αν μού έφερναν κλιματιστικό και θα μου τοποθετούσαν ποσό θα μου κοστίσει. Απάντηση ήταν για κλιματιστικό 9.000 btu 550ευρο και τοποθέτηση 130. Γιαυτό αποφάσισα να πάρω από το skroutz, και μάστορας μου πήρε 100 ευρό. Σχεδόν 200 ευρώ οικονομισα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Φθηνό και αποτελεσματικό!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    Πολύ δυνατό κ στην θέρμανση κ στην ψύξη! Κάτοχος δύο κλιματιστικών arielli 18 btu

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Μετρια απόδοση σε δωματιο 15 τετραγωνικα.

    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Καταπληκτικό
    Δούλεψε το wifi και εκτός οικίας .
    Η εξωτερική μονάδα είναι μάρκα Aux

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση

Ερωτήσεις

52 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Carefull Buyer

πως είναι η κατανάλωση ρεύματος σε αυτά τα κλιματιστικά ? αντιστοιχεί στην ενεργειακή κλάση που αναφέρεται?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες