Taf Toys Χαλάκι Δραστηριοτήτων Urban Garden Πολύχρωμο για Νεογέννητα
Γυμναστήρια Για Μωρά

Taf Toys Χαλάκι Δραστηριοτήτων Urban Garden Πολύχρωμο για Νεογέννητα Κωδικός: 44866590

Tο Taf toys Urban Garden Foam Playmat είναι ένα υψηλής ποιότητας, αδιάβροχο και εξαιρετικά μαλακό, διπλής όψεως αφρώδες χαλάκι, ασφαλές για μωρά. Περιλαμβάνει βρεφικό βιβλίο διπλής όψης για 2 στάδια

Δες όλη την περιγραφή

Tο Taf toys Urban Garden Foam Playmat είναι ένα υψηλής ποιότητας, αδιάβροχο και εξαιρετικά μαλακό, διπλής όψεως αφρώδες χαλάκι, ασφαλές για μωρά. Περιλαμβάνει βρεφικό βιβλίο διπλής όψης για 2 στάδια ανάπτυξης, με την πρώτη πλευρά του βιβλίου με μεγάλες ασπρόμαυρες εικόνες υψηλής αντίθεσης για μωρά και στην άλλη πλευρά έγχρωμες εικόνες εκπαίδευσης.

Δες όλη την περιγραφή
54,90
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+14,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 54,90 €

Περιγραφή

Tο Taf toys Urban Garden Foam Playmat είναι ένα υψηλής ποιότητας, αδιάβροχο και εξαιρετικά μαλακό, διπλής όψεως αφρώδες χαλάκι, ασφαλές για μωρά. Περιλαμβάνει βρεφικό βιβλίο διπλής όψης για 2 στάδια ανάπτυξης, με την πρώτη πλευρά του βιβλίου με μεγάλες ασπρόμαυρες εικόνες υψηλής αντίθεσης για μωρά και στην άλλη πλευρά έγχρωμες εικόνες εκπαίδευσης. Αυτό το παχύ αφρώδες χαλάκι παρέχει έναν εξαιρετικά μεγάλο χώρο παιχνιδιού που λειτουργεί εξίσου καλά στο σαλόνι ή στο playroom. Προστατεύει το μωρό από σκληρό, κρύο ή ζεστό δάπεδο. Μη τοξικό, χωρίς BPA, χωρίς PVC, χωρίς μόλυβδο, χωρίς φθαλικό και χωρίς υδράργυρο. Αυτό το τέλειο Urban Garden Playmat είναι ειδικά σχεδιασμένο για νεογέννητα και προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρού καθώς μεγαλώνει - ιδανικό για να μπουσουλάει μέχρι τα πρώτα βήματα και μετά. 

Κατασκευαστής

Taf Toys

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
13085

Χαρακτηριστικά

Είδος
Χαλάκια Δραστηριοτήτων
Ηλικία
0 + μηνών

Υλικό

Ξύλινα
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Μουσική
Όχι
με Κρεμαστά Παιχνίδια
Όχι
Διάμετρος
-

Διαστάσεις

Μήκος
200 cm
Πλάτος
150 cm
Ύψος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Sofaki_Sofia5304
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πήραμε για το πάρκο της μικρής και το έχουμε σχεδόν 3,5 μήνες. Σχετικά με παρόμοια προϊόντα θεωρήσαμε ότι η τιμή είναι οκ. Τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα και η μικρή μας.
    Για την τιμή του δεν είναι αρκετά παχύ οκ θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ενισχυμένο. Εμείς έχουμε βάλει ως ενίσχυση και ένα κανονικό χαλί από κάτω… και δεν έχει τόσο ανθεκτική κατασκευή. Καταρχάς έχει μια λεπτή μεμβράνη που έχει ξύσει η μικρή με τα χεράκια της σε πολλά σημεία και βγαίνουν κομμάτια. Με λίγα λόγια ξεφλουδίζει…πολλές φορές φοβήθηκα μην υπάρξει και κατάποση. Και από τις δυο πλευρές δυστυχώς.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

54 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες