Praxi

Vengeance Ghost-G74 MSI Edition Gaming Desktop PC (i7-13700F/32GB DDR5/1TB SSD + 2TB HDD/GeForce RTX 4070/No OS)

Vengeance Ghost-G74 MSI Edition Gaming Desktop PC (i7-13700F/32GB DDR5/1TB SSD + 2TB HDD/GeForce RTX 4070/No OS) Κωδικός: 45017257

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επεξεργαστής Intel Core i7-13700F
  • Κουτί MSI MAG Vampiric 100L
  • RGB φωτισμός
  • Πλαϊνό παράθυρο
  • Χωρίς Λειτουργικό
Δες όλη την περιγραφή
1.549,00

από Praxi

ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+26,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.549,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.549,00 €

Περιγραφή

Το Vengeance Ghost-G74 MSI Edition απευθύνεται σε χρήστες και gamers που αναζητούν ένα ισχυρό και εξελιγμένο gaming desktop υπολογιστή. Με τα χαρακτηριστικά του, όπως ο επεξεργαστής Intel i7-13700F, 32GB DDR5 RAM, μια γρήγορη μονάδα SSD 1TB συν 2TB σκληρού δίσκου HDD, και την κάρτα γραφικών GeForce RTX 4070, αυτός ο υπολογιστής είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις στο gaming και σε εφαρμογές πολυμέσων.

Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνει λειτουργικό σύστημα (No OS) υποδεικνύει ότι προορίζεται για χρήστες που πιθανόν θέλουν να εγκαταστήσουν το δικό τους λειτουργικό σύστημα ή να προσαρμόσουν τον υπολογιστή σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Κουτί

Το MAG VAMPIRIC 100L της MSI είναι ένα Midi Tower, κατάλληλο για τις πιο δημοφιλείς συνθέσεις και ιδανικό για gamers. Διαθέτει παράθυρο στο πλάι ώστε να είναι ορατό το εσωτερικό του χωρίς άνοιγμα του κουτιού, καθώς και ενσωματωμένο RGB φωτισμό πολλαπλών χρωμάτων.

Επεξεργαστής Intel Core i7 13700F

Ο επεξεργαστής Intel Core i7 13700F είναι βασισμένος στην μικροαρχιτεκτονική Raptor Lake (13th Gen) (2022). Διαθέτει 16 πυρήνες με 24 Threads. Περισσότεροι πυρήνες δίνουν αυξημένη ισχύ σε προγράμματα που εκμεταλλεύονται την παρουσία μεγαλύτερου αριθμού πυρήνων. Τα Threads επιτρέπουν στον επεξεργαστή να εκτελεί πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα πραγματοποιώντας τις εργασίες γρηγορότερα. H μέγιστη συχνότητα του αγγίζει είναι τα 5.2 Ghz.

Κάρτα Γραφικών RTX 4070

Η Nvidia GeForce RTX 4070 είναι η απόλυτη κάρτα γραφικών GeForce. Απευθύνεται σε παίκτες, δημιουργούς περιεχομένου και σχεδιαστές που θέλουν να παίρνουν τα καλύτερα δυνατά γραφικά και επιδόσεις από τους υπολογιστές τους, καθώς υποστηρίζει εικόνα και εγγραφή HDR με αναλύσεις έως και 8K, 4 φορές περισσότερα pixel από την ανάλυση 4K και 16 φορές περισσότερα από την ανάλυση Full HD.

Φέρνει ένα τεράστιο άλμα στις επιδόσεις, την αποδοτικότητα και τα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη. Ζήστε την εμπειρία παιχνιδιών με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, απίστευτα λεπτομερείς εικονικούς κόσμους, πρωτοφανή παραγωγικότητα και νέους τρόπους δημιουργίας. Τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace και συνοδεύεται από 12 GB μνήμης GDDR6X για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για παίκτες και δημιουργούς.

Μνήμη RAM

Διαθέτει 32GB με τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Αποθηκευτικός χώρος

Εξοπλίζεται με δύο δίσκους SSD 1TB & 2TB HDD. Αυτή η χωρητικότητα είναι αρκετή για το λειτουργικό σύστημα, για επιπλέον προγράμματα εκτός των βασικών και για αποθήκευση αρκετού όγκου φωτογραφιών, video κ.α. Αν γεμίσει, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός εσωτερικός ή εξωτερικού δίσκου.

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Κατασκευαστής

Vengeance (Desktop PC)

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
13700F
Συχνότητα
2,1 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Μνήμη RAM

Μέγεθος
32 GB
Τύπος
DDR5

Σκληρός Δίσκος

Τύπος
SSD
Χωρητικότητα
1000 GB

Δευτερεύων Σκληρός Δίσκος

Τύπος Δευτερεύοντα Δίσκου
HDD
Χωρητικότητα Δευτερεύοντα Δίσκου
2000 GB

Κάρτα Γραφικών

Κατασκευαστής
nVidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4070
Μέγεθος Μνήμης
12 GB

Γενικά

Προτεινόμενη Χρήση
Gaming

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Χωρίς Λειτουργικό

Μέγεθος Θήκης

SFF
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • BryanRagaso
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικό value for money σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Απ'τους καλύτερους i7, με ανταγωνισμό μόνο από κάποιους i5 τύπου 13600 (και κάποιους λίγο προς σαφώς ακριβότερους i7 τύπου 13700k και i9/Ryzen 9), και η 4070 πρακτικά σχεδόν μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα και για όποιον ενδιαφέρει η VRAM σε αυτή τη γενιά (πχ 4060). Ενδεικτικά, 11ος και 12η αντίστοιχα στο userbenchmark - αλλά σαφώς ο καθένας κρίνει το δικό του value for money στη χρήση και τα budget brackets που επιλέγει.
    Τέλος DDR5 για futureproofing (και υπεραρκετά τα 32GB για το μέσο χρήστη), άπλετος αποθηκευτικός χώρος, και ευρύχωρο κουτί με καλό airflow. Καλό cable management, το οποίο ελάχιστα χρειάστηκε να πειραχτεί για 3ο σκληρό.
    Μοναδικό μειονέκτημα προς το παρόν ο θόρυβος, αλλά μάλλον αναμενόμενο σε αυτά τα RPM. Ίσως ο επεξεργαστής χρειάζεται κάποιο ελαφρύ undervolting, με μια πρώτη ματιά.

    Edit: Τελικώς με έβγαλε ασπροπρόσωπο ένα aftermarket cooler (το Noctua NH-U12A), εφόσον η στοκ Laminar RM1 ήταν πολύ θορυβώδης για τη λίγη ψύξη που προσέφερε. Αυτό σαφώς και είναι θέμα της Intel (το οποίο ενημερώνομαι ότι υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια), για το οποίο ευτυχώς υπάρχουν τέτοιες λύσεις αν κάποιος δε θέλει να καταφύγει σε (δωρεάν αλλά ίσως επίφοβο) undervolting.
    Πλήρως ικανοποιημένος μετά από ~ενάμιση μήνα χρήσης ως gaming rig και ως workstation.

    • Ταχύτητα
    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα hardware
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
BryanRagaso

Έχει δύο case fans, ένα απλό μπροστά κι ένα RGB πίσω. Ο επεξεργαστής επίσης έρχεται με stock fan, αλλά τον βρήκα ανεπαρκή και θορυβώδη (το οποίο είναι σαφώς θέμα της Intel και όχι του εν λόγω υπολογιστή/καταστήματος).

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες