Satechi Thunderbolt 4 Docking Station με HDMI/DisplayPort 4K PD Ethernet και σύνδεση 4 Οθονών Γκρι (ST-DT4PMM-EU)
Docking Stations Laptop

Satechi Thunderbolt 4 Docking Station με HDMI/DisplayPort 4K PD Ethernet και σύνδεση 4 Οθονών Γκρι (ST-DT4PMM-EU) Κωδικός: 45020262

Προσεκτικά κατασκευασμένο με γνώμονα τους δημιουργικούς επαγγελματίες και τους δημιουργούς περιεχομένου, αυτό το ισχυρό 16-σε-1 κέντρο έχει όλα όσα χρειάζεστε για να πυροδοτήσει την...

Δες όλη την περιγραφή

Προσεκτικά κατασκευασμένο με γνώμονα τους δημιουργικούς επαγγελματίες και τους δημιουργούς περιεχομένου, αυτό το ισχυρό 16-σε-1 κέντρο έχει όλα όσα χρειάζεστε για να πυροδοτήσει την καινοτομία και να ενισχύσει την παραγωγικότητα. 

Το Thunderbolt 4 Multimedia Pro Dock θα μεταμορφώσει τον χώρο εργασίας σας και θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο...

Δες όλη την περιγραφή
-1€ για αυτή την αγορά

Λήξη:

34:09:32

398,98 €

397,98€
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 398,97 €

Περιγραφή

Προσεκτικά κατασκευασμένο με γνώμονα τους δημιουργικούς επαγγελματίες και τους δημιουργούς περιεχομένου, αυτό το ισχυρό 16-σε-1 κέντρο έχει όλα όσα χρειάζεστε για να πυροδοτήσει την καινοτομία και να ενισχύσει την παραγωγικότητα. 

Το Thunderbolt 4 Multimedia Pro Dock θα μεταμορφώσει τον χώρο εργασίας σας και θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που εργάζεστε. Συμβατό με υπολογιστή Mac και Windows, αυτό το ευέλικτο dock προσφέρει το καλύτερο εύρος ζώνης Thunderbolt 40 Gpbs για σύνδεση έως και τεσσάρων εξωτερικών οθονών και περιφερειακών υψηλής ταχύτητας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ισχύ φόρτισης 96 W στη συσκευή υποδοχής – ώστε να έχετε ένα λιγότερο καλώδιο για να ανησυχείτε.

Με 16 θύρες σε ένα μόνο καλώδιο, το Thunderbolt 4 Multimedia Pro Dock ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων με ό,τι μπορείτε να κάνετε. Απλώς συνδέστε το και ενεργοποιήστε το! 

Διαθέτει 2x θύρες DisplayPort 1.4, 2x θύρες HDMI 2.1, 7x θύρες USB, συσκευές ανάγνωσης καρτών SD και Micro SD, υποδοχή εισόδου/εξόδου ήχου και θύρα Ethernet 2,5 Gbps. Παραμένετε υπερφορτισμένοι όλη μέρα με παροχή ισχύος 96W στον φορητό υπολογιστή/τον υπολογιστή σας. Δύο από τις θύρες USB μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη φόρτιση τηλεφώνων και tablet.

Βελτιώστε την απόδοση με ευέλικτη συνδεσιμότητα οθόνης. Αυτό το dock επιτρέπει την επιλογή προσθήκης έως και τεσσάρων οθονών στα 4K 60Hz, ανάλογα με τις δυνατότητες του συστήματος του κεντρικού υπολογιστή.

Περισσότερες δυνατότητες, ισχυρότερες συνδέσεις

Το Thunderbolt 4 Multimedia Pro Dock διαθέτει αποτελεσματική και αξιόπιστη σύνδεση με θύρα ethernet. Πείτε αντίο στο ασυνεπές Wi-Fi. Η μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων και αρχείων υψηλής ανάλυσης θα είναι απρόσκοπτη με ταχύτητα 1 Gbps και ταχύτητα μεταφοράς 2,5 Gbps που υποστηρίζει μεταφορά αρχείων στο ίδιο δίκτυο.

Κομψό και ανθεκτικό

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο ποιότητας αεροσκάφους με πλευρές από καουτσούκ σιλικόνης, αυτό το dock είναι κατασκευασμένο για να αντέχει. Οι καμπύλες άκρες και το διαστημικό γκρι φινίρισμα του δίνουν μια κομψή και ομαλή αίσθηση που συμπληρώνει τέλεια την αισθητική της Apple. 

Η βάση έρχεται επίσης με ένα λαστιχένιο μαξιλαράκι βάσης, ώστε να μπορείτε να το στέκεται κάθετα ή να το τοποθετείτε οριζόντια για να ταιριάζει καλύτερα στο χώρο του γραφείου σας. 

Οι 16 θύρες είναι προσεκτικά τοποθετημένες τόσο στο πίσω όσο και στο μπροστινό μέρος, με λιγότερες στο μπροστινό μέρος για να διατηρηθεί η κομψή εμφάνιση της βάσης, περιορίζοντας την ακαταστασία και μεγιστοποιώντας τον δημιουργικό σας χώρο.

Κατασκευαστής

Satechi (Docking Stations Laptop)

Χαρακτηριστικά

Σύνδεση
Thunderbolt 4
Θύρες USB
1 θύρα USB-A 2.0, 1 θύρα USB-C 3.2, 5 θύρες USB-A 3.2
Συνδέσεις με Οθόνη
2 θύρες DisplayPort 1.4, 2 θύρες HDMI 2.1
Υποστήριξη PowerDelivery (PD)
Ναι
Υποστήριξη 4K
Ναι
Ethernet
Ναι
Παροχή Ρεύματος
Παροχή Ρεύματος USB
Παράλληλη χρήση οθονών
4 Οθόνες
Audio I/O
Ναι
Card Reader
Ναι
Υποστήριξη Apple
Ναι
Χρώμα
Γκρι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες