Lian Li Galahad II Trinity Performance Υδρόψυξη Επεξεργαστή Τριπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700/1200/115x
Υδρόψυξη

Lian Li Galahad II Trinity Performance Υδρόψυξη Επεξεργαστή Τριπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700/1200/115xΚωδικός: 45045620

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Στροφές ανεμιστήρα: 3000 rpm
  • Επίπεδα θορύβου Full Load: 39,9 dB
  • Διάσταση ανεμιστήρα: 120 χιλ.
  • Ροή αέρα: 108,3 CFM
  • RGB φωτισμός
Δες όλη την περιγραφή
194,77
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 194,77 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 179,00 €

  2. 194,77 €

Περιγραφή

Η Lian Li Galahad II Trinity  απευθύνεται σε χρήστες υπολογιστών και gamers που επιθυμούν να βελτιώσουν την ψύξη του συστήματός τους. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε χρήστες που χρησιμοποιούν υψηλής απόδοσης υπολογιστές, ιδίως σε συστήματα που απαιτούν αποτελεσματική ψύξη για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών που μπορεί να προκύψουν από τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών και άλλα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης.

Ψυγείο αλουμινίου υψηλής πυκνότητας

Τα θερμαντικά σώματα πάχους 32 χιλιοστών διαθέτουν πτερύγια διπλού κύματος 19 FPI, τα οποία παρέχουν μεγαλύτερη επιφάνεια για την απαγωγή της θερμότητας με ανεμιστήρα υψηλής απόδοσης.

Ανεμιστήρας LCP με δυνατότητα αλυσιδωτής σύνδεσης

Τα πτερύγια του ψυγείου διπλής συστοιχίας παρέχουν καλύτερη απαγωγή θερμότητας λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειας. Ωστόσο, η αυξημένη πυκνότητα απαιτεί επίσης έναν ανεμιστήρα με μεγαλύτερη απόδοση. 

Αυτοί οι ανεμιστήρες LCP υψηλής απόδοσης μπορούν να αλυσοδεθούν με ένα μόνο κοντό καλώδιο που μπορεί να κρυφτεί μέσα στο πλαίσιο του ανεμιστήρα. Ακριβώς όπως και ο UNIFAN P28, αυτός ο ανεμιστήρας 120 mm έχει πάχος 28 mm και διαθέτει ρουλεμάν με ασπίδα χαλκού για σταθερότητα υψηλών στροφών και αθόρυβη λειτουργία.

Λειτουργίες ταχύτητας

Δύο λειτουργίες ταχύτητας του ανεμιστήρα μπορούν να ρυθμιστούν με τον περιλαμβανόμενο ρυθμιστή ταχύτητας ανεμιστήρα για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες χρήσης:

Τοποθέτηση με οποιονδήποτε τρόπο

Αυτός ο πρωτοποριακός σύνδεσμος σωλήνων 45° δίνει στους σωλήνες την ελευθερία περιστροφής 360°, επιτρέποντας την εγκατάσταση της σειράς Galahad ll Trinity με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Εύκολη εγκατάσταση

Η σειρά Galahad II Trinity εισάγει επανασχεδιασμένες πλάτες στήριξης για να παρέχει στους χρήστες μια εγκατάσταση χωρίς προβλήματα, διατηρώντας παράλληλα τη συμβατότητα με τις περισσότερες κύριες υποδοχές CPU. Τα backplates έχουν μονοκόμματο σχεδιασμό με σταθερές αντηρίδες για να διευκολύνουν την εγκατάσταση.

Αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας

Επίσης, συνοδεύεται από ένα φιλμ ελέγχου θερμικής πάστας και έναν διασκορπιστή που βοηθούν να διασφαλιστεί η σωστή ποσότητα θερμικής πάστας για αποτελεσματική απορρόφηση θερμότητας.

Άψογο λογισμικό

Ελέγξτε και κάντε προεπισκόπηση με ακρίβεια του αποτελέσματος φωτισμού και της ταχύτητας του κινητήρα σε πραγματικό χρόνο της αντλίας Galahad II Trinity και των ανεμιστήρων με το L-Connect 3.

Απλή σύνδεση

Ο ελεγκτής είναι ενσωματωμένος στην αντλία και ο ανεμιστήρας μπορεί να συνδεθεί στην αντλία για έλεγχο μέσω του L-Connect 3.

Κατασκευαστής

Lian Li

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Socket
1150/1151/1155/1156, 1200, 1700, 2011, 2011-3, 2066, AM2/AM2+, AM3/AM3+, AM4, AM5, TR4
Μέγεθος Ψυγείου
Τριπλού Ανεμιστήρα
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Χρώμα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα
3000 rpm
Επίπεδα Θορύβου Ανεμιστήρα (Full Load)
39,9 dB
Ροή Αέρα
108,3 cfm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • tdemis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Ψύχει άνετα έναν I5 14600KF overclocked στα 5700MHz με 1,20V Core Voltage με 25500 score Cinebench R23 και max temp 72-73 βαθμούς.Αλλά ναι κάνει σαν αεροπλάνο σε full RPM γι αυτό τα 4 αστεράκια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • liobasupload
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    βαζω 4 αστερια γτ τα ανεμιστηρακια που εχει ειναι αρκετα θορυβωδεις οταν ανεβαζει θερμοκρασια, θερμοκρασιεσ 71 c σε 5800x3d
    απλα ξενερωσα γτ εχω ανεμιστηρακια αθορυβα με καλο airflow και ξαφνικα αρχισε να ακουγεται ο υπολογιστης λογο της lian li
    αν και σκεφτομαι να βγαλω τα ανεμιστηρακια που εχει και να βαλω δικα μου αθορυβα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stevepap
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Μετά από μία thermaltake th360 ένα έχω να πω. Η μέρα με τη νύχτα. Η ψύκτρα κάθεται επάνω σε έναν r3800x που ως γνωστόν είναι μία "ζεστή" cpu θα έλεγα. Οι διαφορές τώρα: Στον επεξεργαστή έχω κάνει ένα μικρό oc στα 4100ghz και ένα μικρό undervolt για να πέσουν λίγο τα temps. Με την thermaltake σε φουλ stress είχα 77 με 79c και με την lian li 66 με 68c σε cinebenh. Η διαφορά είναι μεγάλη όπως βλέπετε. Αξίζει με το παραπάνω τα χρήματά της.

    • Αποτελεσματική ψύξη
    • Τοποθέτηση
    • Αθόρυβη
    • Όγκος ψυγείου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

29 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Skeletor

Όχι δεν είναι rgb τα cooler. Μόνο το κεντρικό είναι rgb που κουμπώνει στον επεξεργαστή

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)