BlitzWolf Φορτιστής με Ενσωματωμένο Καλώδιο με 3 Θύρες USB-A και 3 Θύρες USB-C 75W Quick Charge 3.0 Μαύρος (BW-S25)
Φορτιστές Κινητών

BlitzWolf Φορτιστής με Ενσωματωμένο Καλώδιο με 3 Θύρες USB-A και 3 Θύρες USB-C 75W Quick Charge 3.0 Μαύρος (BW-S25) Κωδικός: 45093791

Αναζητάτε έναν πρακτικό φορτιστή που θα σας επιτρέψει να ανανεώνετε ενέργεια σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα; Ο φορτιστής τοίχου Blitzwolf BW-S25 θα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Επιτρέπει τη φόρτιση με...

Δες όλη την περιγραφή

Αναζητάτε έναν πρακτικό φορτιστή που θα σας επιτρέψει να ανανεώνετε ενέργεια σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα; Ο φορτιστής τοίχου Blitzwolf BW-S25 θα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Επιτρέπει τη φόρτιση με μέγιστη ισχύ έως και 75 W και υποστηρίζει πολλά πρότυπα γρήγορης φόρτισης. Είναι εξοπλισμένο με έως και 6 θύρες εξόδου USB - 3x USB-A και 3x USB-C. Ένα καλώδιο...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΔευ, 29 Ιουλ - Παρ, 02 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 47,84 €

Περιγραφή

Αναζητάτε έναν πρακτικό φορτιστή που θα σας επιτρέψει να ανανεώνετε ενέργεια σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα; Ο φορτιστής τοίχου Blitzwolf BW-S25 θα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Επιτρέπει τη φόρτιση με μέγιστη ισχύ έως και 75 W και υποστηρίζει πολλά πρότυπα γρήγορης φόρτισης. Είναι εξοπλισμένο με έως και 6 θύρες εξόδου USB - 3x USB-A και 3x USB-C. Ένα καλώδιο μήκους 1,5 μέτρου θα σας επιτρέψει να συνδέσετε το φορτιστή στο τροφοδοτικό.

Ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση

Η φόρτιση των συσκευών σας δεν χρειάζεται πολύ χρόνο! Ο φορτιστής Blitzwolf προσφέρει φόρτιση με μέγιστη ισχύ έως και 75 W. Υποστηρίζει επίσης πολλά πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης, όπως Quick Charge 3.0, Power Delivery 3.0, AFC ή SCP. Χάρη σε αυτό, θα επαναφέρετε ενέργεια στον εξοπλισμό σας εν ριπή οφθαλμού!

6 θύρες φόρτισης

Τώρα χρειάζεστε μόνο έναν φορτιστή για να φορτίσετε πολλές συσκευές! Το μοντέλο BW-S25 είναι εξοπλισμένο με έως και 6 θύρες USB, οι οποίες θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Υπάρχουν 3 θύρες USB-C και 3 θύρες USB-A στη διάθεσή σας, χάρη στις οποίες μπορείτε εύκολα να ανανεώνετε ενέργεια σε διάφορες συσκευές. Μπορείτε να φορτίζετε εύκολα το smartphone, το tablet, το smartwatch, το laptop και άλλες συσκευές ταυτόχρονα. Με το Blitzwolf θα ανακαλύψετε ένα νέο επίπεδο άνεσης!

Κρατήστε το γραφείο σας τακτοποιημένο

Ο συμπαγής σχεδιασμός του φορτιστή σίγουρα δεν θα πιάνει πολύ χώρο στο γραφείο. Θα σας κρατήσει επίσης οργανωμένους! Χάρη σε αυτό, δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε χρόνο αναζητώντας το σωστό καλώδιο ανάμεσα στο κουβάρι των καλωδίων. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει μια πρακτική βάση που όχι μόνο κρατά τον φορτιστή σταθερό σε μία θέση, αλλά σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε άνετα τις συνδεδεμένες συσκευές.

Κατασκευαστής

BlitzWolf

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Wall Charger
Συνδεσιμότητα
USB-A, USB-C
Ισχύς Φόρτισης
75 W
GaN
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Θύρες

Θύρες Εξόδου USB-A
3
Θύρες Εξόδου USB-C
3
Ένταση Ρεύματος Κύριας Θύρας (Max)
4,5 A

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης
Quick Charge 3.0
Υποστηριζόμενες Συσκευές
Smartwatch

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες