Αθλητικά Παπούτσια

Mizuno Thunder Blade Z Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια Βόλεϊ ΛευκάΚωδικός: 45224729

Το Mizuno Thunder Blade Z είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν που συνδυάζει την απόλυτη απόδοση με τον εκθαμβωτικό σχεδιασμό. Αυτό το αθλητικό παπούτσι είναι η ιδανική επιλογή για αθλητές που

Δες όλη την περιγραφή

Το Mizuno Thunder Blade Z είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν που συνδυάζει την απόλυτη απόδοση με τον εκθαμβωτικό σχεδιασμό. Αυτό το αθλητικό παπούτσι είναι η ιδανική επιλογή για αθλητές που αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και στυλ.

Δες όλη την περιγραφή
98,99
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 98,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 77,00 €

  2. 112,20 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    98,99 €

Περιγραφή

Το Mizuno Thunder Blade Z είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο προϊόν που συνδυάζει την απόλυτη απόδοση με τον εκθαμβωτικό σχεδιασμό. Αυτό το αθλητικό παπούτσι είναι η ιδανική επιλογή για αθλητές που αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και στυλ. Διαθέτει κορυφαία τεχνολογία στη σόλα του, προσφέροντας απίστευτη πρόσφυση και ευελιξία σε κάθε κίνηση. Οι αεροθάλαμοι παρέχουν εξαιρετική απορρόφηση των κραδασμών, εξασφαλίζοντας άνεση και προστασία σε κάθε βήμα.

Το ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιείται στο πάνω μέρος του παπουτσιού εξασφαλίζει την απαραίτητη αναπνοή και ελευθερία κινήσεων. Η εξειδικευμένη σχεδίαση αυξάνει την αεροδυναμικότητα του παπουτσιού, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο γήπεδο.

Κατασκευαστής

Mizuno

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
V1GC237035
Τύπος
Βόλεϊ
Φύλο
Γυναίκα
Χρώμα
Λευκό
Ιδιότητες
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη