FreedConn R1 Plus E Ενδοεπικοινωνία Μονή για Κράνος Μηχανής με Bluetooth Κάμερα Πορείας 1080P/WiFi Αναμετάδοση/Ενδοεπικοινωνία Μονή για Κράνος Μηχανής 1000m για έως 6 χρήστες
Ενδοεπικοινωνία Μηχανής

FreedConn R1 Plus E Ενδοεπικοινωνία Μονή για Κράνος Μηχανής με Bluetooth Κάμερα Πορείας 1080P/WiFi Αναμετάδοση/Ενδοεπικοινωνία Μονή για Κράνος Μηχανής 1000m για έως 6 χρήστες Κωδικός: 45230600

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 1500mAh
  • Σύνδεση έως 2 Bluetooth συσκευές
  • Χρόνος εγγραφής βίντεο 4.5 ώρες
  • Κάρτα μνήμης έως 64GB
  • Bluetooth 5.0, WiFi, Type-C
Δες όλη την περιγραφή
125,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 125,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 129,00 €

  2. 128,00 €

  3. 128,00 €

  4. 138,00 €

  5. 128,00 €

  6. 125,00 €

  7. 128,00 €

  8. 128,00 €

  9. 128,00 €

Περιγραφή

Η FreedConn R1 Plus E είναι μια προηγμένη ενδοεπικοινωνία με ενσωματωμένη κάμερα πορείας που προσφέρει εντυπωσιακή ανάλυση 1080P. Εξοπλισμένη με WiFi λειτουργία, επιτρέπει ασύρματη μετάδοση των εικόνων στο smartphone ή το tablet σας για άμεση προβολή και κοινή χρήση των καταγραφών σας.

Η ενδοεπικοινωνία της FreedConn έχει δυνατότητα για ασύρματη σύνδεση έως και 6 χρηστών, προσφέροντας ανώτερη επικοινωνία μεταξύ αναβατών κατά τη διάρκεια των μηχανοκίνητων περιηγήσεων τους.

Επιπλέον, προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόδοση με την εξαιρετικά μεγάλη εμβέλεια επικοινωνίας 1000 μέτρων, εξασφαλίζοντας τη συνεχή σύνδεση μεταξύ των μελών της ομάδας. Σχεδιασμένη για να ταιριάζει άνετα σε κράνη μοτοσυκλέτας, η εγκατάσταση της είναι εύκολη και γρήγορη, δίνοντάς σας την ελευθερία να απολαμβάνετε τις περιπέτειες σας με ασφάλεια και να απαθανατίζετε τις αναμνήσεις σας σε κάθε ταξίδι.

Κατασκευαστής

FreedConn

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ενδοεπικοινωνία Μονή
Bluetooth
Ναι
Αξεσουάρ Ενδοεπικοινωνιών
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • damosp
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προσοχή!! Θέλει πολύ υψηλής ταχύτητας μνήμη για να έχετε καλή ποιότητα εικόνας και χωρίς lagging. Την έχω χρησιμοποιήσει με 128GB U1 και έμεινα πολύ δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά με την 128GB U3V30 (170M/s) που έχω πλέον είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Με κάτι ακόμα ποιο γρήγορο θα έχετε πιστεύω πολύ καλά αποτελέσματα.
    Η μπαταρία αν δεν χρησιμοποιείται το βίντεο πρακτικά δεν τελειώνει. Αντέχει πάνω από 1.5 μήνα και ακόμα λέει battery full.
    Αν χρησιμοποιείται το βίντεο τότε μόλις σας βγάλει μήνυμα 80% battery καλό είναι να το φορτίσετε γιατί στο 60% ΔΕΝ μπορεί πλέον να τραβήξει βίντεο και σβήνει μόνο του (μόνο το βίντεο, όχι η ενδοεπικοινωνία).
    Η απόσταση που λέει προφανώς ισχύει αν είστε ομάδα και "μεταφέρει" ο ένας το σήμα στον άλλο. Δύο μεταξύ τους επικοινωνούν για μέγιστο περί τα 100m σε ανοικτό πεδίο.
    Είμαι κάτοχος και δύο T-COM SC και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Αν και δεν είναι κάτι που μου χρειάζεται ακόμα πρακτικά, μόνο μία φορά κατά λάθος κατάφερα να τα συνδέσω και τα τρία μεταξύ τους αν και ούτε το έχω ψάξει ούτε το έχω ξαναδοκιμάσει.
    Το συγκεκριμένο θα ήταν πολύ καλύτερο αν του είχαν και την οθόνη του SC, για να σου δίνει περισσότερες πληροφορίες του που βρίσκεσαι στα μενού κλπ. Γενικά μια πολύ καλή αγορά..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
john_gatidis

με TCON-SC της ίδιας εταιρίας μπορεί να συνδεθεί ; έχει τις ίδιες συχνότητες ;

επίσης διαθέτει ράδιο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες