C-TECH Προστατευτική Πόρτα από Μέταλλο σε Λευκό Χρώμα 82x76cm
Προστατευτικά για Μωρά

C-TECH Προστατευτική Πόρτα από Μέταλλο σε Λευκό Χρώμα 82x76cmΚωδικός: 45242700

Μεταλλική πόρτα ασφαλείας για την προστασία παιδιών μικρής ηλικίας. Τοποθετείται σε μέρη του σπιτιού που βρίσκονται κοντά σε σκάλες ή άλλα σημεία που θεωρούνται επικίνδυνα για τα παιδιά. Επιπλέον,

Δες όλη την περιγραφή

Μεταλλική πόρτα ασφαλείας για την προστασία παιδιών μικρής ηλικίας. Τοποθετείται σε μέρη του σπιτιού που βρίσκονται κοντά σε σκάλες ή άλλα σημεία που θεωρούνται επικίνδυνα για τα παιδιά. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό για σκύλους, αποτρέποντας την πρόσβαση τους σε σκάλες ή συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού. Διαθέτει ύψος 76cm και

Δες όλη την περιγραφή
39,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 39,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 39,90 €

  2. 39,90 €

Περιγραφή

Μεταλλική πόρτα ασφαλείας για την προστασία παιδιών μικρής ηλικίας. Τοποθετείται σε μέρη του σπιτιού που βρίσκονται κοντά σε σκάλες ή άλλα σημεία που θεωρούνται επικίνδυνα για τα παιδιά. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό για σκύλους, αποτρέποντας την πρόσβαση τους σε σκάλες ή συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού. Διαθέτει ύψος 76cm και ανοίγει και προς τις 2 πλευρές. Η εγκατάσταση της γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να τρυπήσετε τον τοίχο ή τα έπιπλα σας. Δεν αφήνει σημάδια και παρέχει μέγιστη σταθερότητα. Επιπλέον μπορεί να τοποθετηθεί και σε σημεία με δοκούς, με την χρήση ειδικών εξαρτημάτων (πωλούνται ξεχωριστά). 

Είναι συμβατή με χώρους διαστάσεων 75-82cm αλλά με την χρήση προεκτάσεων (πωλούνται ξεχωριστά) μπορεί να τοποθετηθεί και σε χώρους με μεγαλύτερη διάσταση.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Προστατευτική Πόρτα
Υλικό
Μέταλλο
Τρόπος Εγκατάστασης
Σταθερό
Πτυσσόμενο
Όχι
Χρώμα
Λευκό
Τεμάχια
1 τμχ

Διαστάσεις

Πλάτος
76 cm
Μήκος
82 cm
Ύψος
76 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

88 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη