Sendo Cronus Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+
Κλιματιστικά - Air Condition

Sendo Cronus Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+ Κωδικός: 45250098

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Wi-Fi

Το κλιματιστικό της εταιρείας Sendo έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος και αποδίδει καλά στη θέρμανση.

Δες όλη την περιγραφή
408,90
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Τρί, 20 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 353,44 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    407,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής

    Sendo Cronus SND-12CRS3 SND-12CRS3 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    353,44 €

  3. Sendo Cronus SND-12CRS3 SND-12CRS3 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    428,95 €

  4. Sendo Cronus SND-12CRS3 SND-12CRS3 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    408,90 €

  5. Sendo Cronus SND-12CRS3 SND-12CRS3 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    429,00 €

Περιγραφή

Λειτουργία χαμηλής τάσης

Το κλιματιστικό μπορεί να λειτουργήσει με τάση εισόδου χαμηλωμένη στα 170V.

Μεγάλη απόσταση ροής αέρα

Η απόσταση ροής του αέρα μπορεί να φτάσει τα 15m

Αθόρυβος σχεδιασμός

Μεγάλος συμπιεστής σε συνεργασία με το καλύτερο σύστημα εναλλαγής θερμότητας, εξασφαλίζουν καλύτερη ψυκτική απόδοση.

Inverter

Η κατανάλωση ρεύματος μειώνεται κατά 40% μιας και απαιτείται πολύ λιγότερη κατανάλωση για “συνεχόμενη συντήρηση” θερμοκρασίας και συνεχόμενη λειτουργία σε “χαμηλές στροφές”, από το να ανοίγει και να κλείνει!

R32

Ο συντελεστής παγκόσμιας θέρμανσης του ψυκτικού R32 είναι ίσος με το 1/3 του R410A. Σε σύγκριση με το παραδοσιακό R410A, το R32 είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι ένα ψυκτικό μέσο ενός συστατικού και έτσι είναι πιο εύκολο στη διαχείριση και στην ανακύκλωση.

Στις ίδιες συνθήκες και την ίδια συχνότητα λειτουργίας του συμπιεστή, η απόδοση ψύξης και η ενεργειακή απόδοση του R32 είναι περίπου 5% υψηλότερη από το R410A. Συνεπώς τα προϊόντα R32 είναι πιο αποδοτικά ενεργειακά.

3D Ροή αέρα

Βελτιώνει την κατανομή και τη ροή του αέρα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ακόμα πιο άνετα.

WiFi

Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το κλιματιστικό σας, όπως εσείς επιθυμείτε, ακόμα και όταν δεν είστε στον χώρο σας με την μοναδικη εφαρμογη Sendo Smart App.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Sendo

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
SND-12CRS3

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
12000 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
12000 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Όχι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,2 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
192 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
797 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
63 dB
Εξωτερικής Μονάδας
59 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
75 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
28,5 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
20 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
73 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
54,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
28,5 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

ekrepali
5
44 στους 45 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πήρα 2, για σπίτι 90τμ... το ένα για σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, το άλλο για διάδρομο και δωμάτια (είναι απέναντι το ένα από το άλλο σε απόσταση 10 μέτρων). Στην αρχή βάζω ανεμιστήρες στη 3η σκάλα, πιάνει θερμοκρασία σε όλο το σπίτι. Μετά στο silent κι ούτε καταλαβαίνεις ότι λειτουργούν. Τέλεια αποδοτικότητα, στους 27 βαθμούς στη ψύξη με 32 βαθμούς έξω και το σπίτι παγώνει. Δε νομίζω ότι θα το δουλέψω ποτέ κάτω από 26. Θα επανέλθω με νέα σχόλια σχετικά με κατανάλωση 4μήνου, καθώς και με άποψη για θέρμανση φέτος το χειμώνα που δε θα κάψω αέριο.

ΕDIT: Aπ'ότι φαίνεται δεν έχει κανονικό ιονιστή (πλακέτα)... έχει έξτρα φίλτρα HEPA που κουμπώνουν ανάμεσα στα στοιχεία και στα φίλτρα σκόνης όπου στη λειτουργεία 'ΗΕΑLTH' λειτουργούν σαν ιονιστής γιατί κρατάνε τα σωματίδια. Παίξανε με τις λέξεις στην παρουσίαση του προϊόντος (ιονιστής - αντιβακτηριδιακή λειτουργία). Τέσπα μικρό το κακό... ίσα-ίσα εγώ το προτιμώ έτσι γιατί ο κανονικός ιονιστής που ηλεκτρίζει τα σωματίδια τα κάνει να πέφτουν κάτω και κολλάνε σε τοίχους και καναπέδες, δηλαδή μένουν στο χώρο. Ενώ τα φίλτρο HEPA τα βγάζεις όταν θες να πλύνεις και τα φίλτρα σκόνης (προσοχή όχι νερό στα HEPA, μόνο τίναγμα ή φύσημα).

Το wifi με δυσκόλεψε αλλά επιτέλους τα κατάφερα. Κατ'αρχάς φροντίσε να έχετε ενεργό location και bluetooth στο κινητό κι επίσης να έχετε ενεργό το WPS στο router. Και το κλιματιστικό αναμένο στο cool. Στο AC Freedom αφού κάνετε register και βάλετε τη τοποθεσία σας, πηγαίνετε στην επιλογή σκαναρίσματος barcode (προσωπικά δε ξέρω που είναι το barcode που έπρεπε να σκανάρω, ίσως το πέταξα και δε θυμάμαι). Εκεί όμως έχει μια υποεπιλογή για καταχώρηση του κωδικού ενεργοποίησης ο οποίος είναι 6364d (για το παλιό Sendo Cronus, δε ξέρω αν είναι ίδιος για το Cronus2). Κοιτάξτε και το manual αν έχετε άλλο κωδικό, είναι στις πρώτες σελίδες του Manual Wifi, στο κέντρο του barcode. Εν συνεχεία ζητάει να κάνετε reset τη συσκευή πατώντας ταυτόχρονα Cool και "+" για 3 δευτερόλεπτα. Θα ακούσετε 8 μπιπ (6 συνεχόμενα + 2 αμέσως μετά)... μετά τικάρετε το κουτάκι ότι ακούσατε τα μπιπ και Νext. Αρχίζει μετά η σύνδεση κλιματιστικού με Wifi, δε πετυχαίνει πάντα με τη 1η. Αν δε γίνει σύνδεση σε 30 δευτερόλεπτα, κάντε άκυρο και ξαναπροσπαθήστε. Σε ένα κλιματιστικό μου πήρε καμιά 10ριά προσπάθεις. Μ'αρέσει στην εφαρμογή που έχει το silent (mute) στη λίστα με τις ρυθμίσεις ταχύτητας, ενώ στο τηλεκοντρόλ πρέπει να μπεις στο κεντρικό menu για να το επιλέξεις. Βολεύει δηλαδή αν είσαι σε σημείο που δε πιάνει καλά το τηλεκοντρόλ για να μη σηκώνεσαι. Για τη ρύθμιση θυρίδων πάνω κάτω εννοείται θα πρέπει να είσαι παρών στο δωμάτιο για να βλέπεις πού να σταματήσεις... δε γίνεται απομακρυσμένα.

EDIT 21/6/22: Αρχίσαμε πλέον να τα δουλεύουμε στους 28 βαθμούς γιατί στους 27 κρυώναμε. Μιλάμε για τρομερή απόδοση. Επίσης στους 28 βαθμούς παρατηρώ ότι διατηρεί καλύτερα την υγρασία στο χώρο, δε ξηραίνει την ατμόσφαιρα.

EDIT: Ξέχασα να αναφέρω κάτι θετικό σχετικά με την εγγύηση... στην αρχή δε δεχόταν τα Serial Number στην ιστοσελίδα τους https://sendo.world/services-el/warranty-el/ ... έβγαζε μήνυμα πως είναι λάθος / δεν ισχύουν. Πήρα τηλέφωνο, με συνδέσανε με το τμήμα service... τους είπα ποια είναι τα serial numbers. Μετά από 1 εργάσιμη με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι τώρα είναι ΟΚ και μπορώ να τα καταχωρήσω στην ιστοσελίδα... όντως το έκανα και ήρθαν email επιβεβαίωσης για τα 5 χρόνια εγγύησης. Ίσως ήταν θέμα διαφορετικού εισαγωγέα / αντιπροσώπου και γι'αυτό να μην τα αναγνώριζε στην αρχή, σε κάθε περίπτωση η εξυπηρέτηση ήταν άριστη.

ΕDIT 8/11/22: Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στη θέρμανση, ανεβαίνει πολύ γρήγορα η θερμοκρασία στο χώρο με τον ανεμιστήρα στο αυτόματο. Θετικό πως όταν κόβει, ανεβαίνουν ψηλά οι θυρίδες (γυρνάει σε πάρα πολύ χαμηλές στροφές ο ανεμιστήρας, ούτε που καταλαβαίνεις ότι δουλεύει αν δε βάλεις κοντά το χέρι οπότε δε φέρνει πάνω σου παγωμένο αέρα).

Το ele.h (electric heating) δεν το χρησιμοποιώ προς το παρών, αλλά θα είναι χρήσιμο στα μεγαλύτερα κρύα... ώστε όταν παίρνει μπρος το κλιματιστικό μετά από διάλλειμα να μη φέρνει παγωμένο αέρα για μερικά δευτερόλεπτα στο ξεκίνημα. Μου τη σπάει λίγο τώρα που πρέπει να το απενεργοποιώ απ'το menu κάθε φορά που ανάβω το κλιματιστικό (είναι προεπιλεγμένο στη θέρμανση).

Επίσης να αναφέρω ότι δουλεύει και στην θέρμανση η επιλογή 'silent", δηλαδή η πολύ χαμηλή σκάλα του ανεμιστήρα. Χρησιμεύει σε όσους θέλουν να κοιμούνται χωρίς να τους χτυπάει ο αέρας, αλλά φαντάζομαι θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση διότι αν φεύγει με δύναμη αέρας στο χώρο θα αργεί να πιάσει το δωμάτιο την επιθυμητή θερμοκρασία και θα αργεί να κόψει η συμπιεστής ή δε θα κόβει καθόλου και θα δουλεύει συνέχεια.

Το ifeel θέλει αρκετές δοκιμές για να δουλεύει σωστά και να μη κάνει άλλα αντί άλλων. 1) Θα πρέπει να βρείτε κατάλληλο σημείο να αφήσετε το τηλεκοντρόλ όπου α) να μη το χτυπάει ο αέρας, β) να πιάνει την πραγματική θερμοκρασία του χώρου (πχ μην έχετε δίπλα κάνα φούρνο, ή να μην είναι κρύα/ζεστή η επιφάνεια) γ) να έχει οπτική επαφή με το κλιματιστικό, δηλαδή αν πατήσετε κάποιο πλήκτρο σε εκείνο το σημείο που το έχετε ακουμπήσει... να ακούσετε το "τικ" στο κλιματιστικό (εγώ χρησιμοποιώ μια βάση τηλεκοντρόλ η οποία έχει 30% κλίση οπότε το τηλεκοντρόλ σημαδεύει πάντα το κλιματιστικό) δ) οι μπαταρίες να μη πέφτουν κάτω από 1.5V, αλλιώς το τηλεκοντρόλ μετράει λάθος τη θερμοκρασία του χώρου, συνεπώς μη χρησιμοποιείται επαναφορτιζόμενες αλλά μιας χρήσης αλκαλικές τις οποίες ιδανικά θα μετράτε 1 φορά το μήνα τουλάχιστον με βολτόμετρο.

Υπόψιν ότι και το ifeel, αλλά κι η κλασική μέθοδος λειτουργίας με τον θερμοστάτη της μονάδας λειτουργούν με offset +2 στη θέρμανση (δηλαδή ζητάς 22, παίρνει μπρος στο 22 και κόβει στο 24) και -2 στη ψύξη (δηλαδή ζητάς 28, παίρνει μπρος στο 28 και κόβει στο 26).

EDIT 22/11: Σε γνωστό που λειτούργησε το κλιμαστιτικό στη θέρμανση 4 ώρες συνεχόμενα στο silent με το ele.h ενεργοποιημένο, άρχισε να του κάνει το κλασικό συνεχόμενο ζουζουνιτό που κάνουν κι οι ηλεκτρικές θερμάστρες όταν υπερθερμαίνονται. Είναι απολύτως φυσιολογικό, φαντάζομαι και το κλιματιστικό έχει ίδια ηλεκτρική αντίσταση χαμηλού κόστους... και καλό θα είναι να την προστατέψουμε ώστε να έχει μακροζωία. Επιβεβαιώνω δηλαδή αυτό που έγραψα παραπάνω ότι είναι προτιμότερο να το λειτουργούμε στη θέρμανσης με το ele.h απενεργοποιημένο... και να το ενεργοποιούμε μόνο πχ αν κοιμόμαστε σε κοντινή απόσταση για να μη μας έρχεται κρύος αέρας στις εκκινήσεις (φυσικά με τη προϋπόθεση ότι το κλιμαστικό θα κόβει ανά διαστήματα)

EDIT 29:11: Δοκιμή στη θέρμανση. Σπίτι 90τμ με κακή μόνωση... κανονικά απαιτούνται 2x24000btu και όχι 2 x 12000btu, αλλά για διάφορους λόγους (διάταξη, ηλεκτρολογικά, έλλειψη χρημάτων) δεν είχα άλλη επιλογή απ'το να πάρω τα 12άρια. Με 8-9 βαθμούς έξω όλο το 24ωρο και τα κλιματιστικά μονίμως αναμμένα στο ifeel (16 ώρες στους 22 βαθμούς και 8 ώρες στους 21 βαθμούς) έκαψαν και τα 2 μαζί συνολικά 18kwh, δηλαδή 750W ανά ώρα... δηλαδή το καθένα δούλευε περίπου στα 375W μέσο όρο. Σίγουρα λοιπόν αν μπούνε σε βέλτιστο χώρο με μόνωση θα πέφτουν κάτω από 300W. Με τόσο μικρή κατανάλωση (για τα δεδομένα του σπιτιού μου) και σούπερ απόδοση, είμαι 100% ικανοποιημένος απ'την αγορά.

EDIT 23/12: Αναμένα όλη μέρα το τελευταίο μήνα με μέσο όρο εξωτερικής θερμοκρασίας 13 βαθμούς και ζητούμενη θερμοκρασία 21 τη μέρα και 20 τη νύχτα (όταν η εξωτερική ήταν κάτω από 10) και 20 τη μέρα και 19 νύχτα (όταν η εξωτερική ήταν πάνω από 10), έκαψαν σύνολο 420kwh δηλαδή λειτουργούσαν με μέσο όρο στα 290W έκαστο. Μια χαρά!

EDIT: 14/1 Aλλαγή μοτέρ εσωτερικής μονάδας πάνω στο 6μηνο, όλα μια χαρά. Το service (ομοίως με άλλες εταιρίες / συσκευές) έχει τη γνωστή αντιμετώπιση κατά τη δήλωση της βλάβης. "μήπως έγινε κακή εγκατάσταση, μήπως το 'να, μήπως τ'άλλο". Σου εξηγούν ότι αν δεν είναι εργοστασιασκή η βλάβη, η αμοιβή του τεχνικού θα είναι 40 ευρώ για την επισκευή. Εντάξει, δεν τους αδικώ... οφείλουν να το κάνουν ώστε να μην υπάρχουν μετά παρεξηγήσεις... αλλά σε βάζουν σε σκέψεις. Εγώ ήμουν 99,.9% σίγουρος ότι χάλασε το μοτέρ, οπότε δε δίστασα να τη δηλώσω.

EDIT: 30/10 Στο άλλο κλιματιστικό, αλλαγή μοτεράκι περσιδών. 2η βλάβη σε 2 χρόνια, ελπίζω να είναι τυχαίο και να μην ακολουθήσουν κι άλλες. Πάντως με τα 10 χρόνια εγγύηση έχω το κεφάλι μου ήσυχο... κι όσοι αγοράζουν τώρα Sendo έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής. Προσοχή όμως να μη ξεχάσετε την ετήσια συντήρηση (με απόδειξη) αλλιώς δεν υπάρχει εγγύηση. Εγώ πλέον συνεργάζομαι με τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό ώστε να μη μπορεί σε καμία περίπτωση η εταιρία να υποστηρίξει πως οι βλάβες οφείλτονται σε κακό service.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Απόδοση στη θέρμανση
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Plato
2
23 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Τα 2 αστερακια τα βαζω για την απαραδεκτη εξυπηρετηση!
Προβλημα και με το εξουσιοδοτημενο service της sendo.

Σε καινουργιο κλιματιστικο διαπιστωσα εναν περιεργο θορυβο
στην εσωτερικη μοναδα.
Καλεσα το service (η κληση χρεωνεται) και σε 2-3 μερες ηρθαν οι τεχνικοι.
Με μιση ματια και αρκετη βαρεμαρα
διαπιστωσαν προβλημα σε ενα λαστιχακι.
Μετα απο μερες το αλλαξαν και ο περιεργος ηχος παρεμεινε.
Προσπαθησαν να με πεισουν οτι ειναι λογικος θορυβος
και χωρις πολλα πολλα εφυγαν αμεσως!

Τελικα εγω καθαριζοντας την μοναδα προσεξα ενα πλαστικο που εξειχε
δεξια απο τις περσιδες και οταν το πιεσα ο περιεργος ηχος δυναμωσε παρα πολυ!
Ο δικος μου ψυκτικος που το ειδε, προσεξε οτι το πλαστικο εκει δεν κουμπωνει
και γι αυτο κατι ακουμπαει και προκαλει τον θορυβο.

Αποτελεσμα: Λαθος διαγνωση, ασκοπη αλλαγη ανταλλακτικου
και αρκετος χαμενος χρονος!!
Ξαναπηρα τηλεφωνο το service και περιμενω...

Ξαναερχονται λοιπον, και ενας αλλος τεχνικος τους καταλαβαινει
οτι το προβλημα στα πλαστικα δεν φτιαχνεται και ζηταει αλλαγη της μοναδας.
Του λενε ΟΧΙ απο την Sendo και να κατσει να το φτιαξει με το ζορι.
Αφου το λυνει και το ξαναδενει ολο, παλι τα ιδια!
Οποτε και περιμενω την καινουργια εσωτερικη μοναδα αναγκαστικά.

Μετα απο 1/5 μηνα ακριβως τελικα, αλλαχτηκε η εσωτερικη μοναδα
με καινουργια και ειχαν βγαλει απο την κουτα το νεο κοντρολ
Δε με πειραξε βεβαια αυτο, αλλα φαινεται η γυφτια σε ολο της το μεγαλειο!

Το μηχανημα κατα τα αλλα δουλευει καλα και αποδίδει
Ελπιζω να μην χρειαστει κατι αλλο συντομα!
Για τα λεφτα του μου φαινεται πολυ καλο
αλλα με αυτο το service δεν ξερω τι θα γινει,
Αφηστε που απο την πρωτη στιγμη
με ρωταγαν ποιος το τοποθετησε,γιατι το εβαλε και πως το εβαλε
για να καταλληξουν στο οτι μπορει να χασω την εγγυηση μου.
Αυτο εγινε τοσο εντονα που ενιωσα σαν να θελουν να την χασω!

Προβληματικη επικοινωνια γενικα και δεν υπαρχει και κανενας υπευθυνος,
λες και το service ειναι εντελως αυτονομο και δεν ελεγχεται απο κανεναν,
εκτος και αν αυτος που σηκωνει τα τηλεφωνα ειναι ο ιδιος ο αντιπροσωπος,
αφου πεφτω συνεχεια στο ιδιο ατομο.

  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Manos SK.
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω μία εβδομάδα. Το τοποθέτησα σε δωμάτιο 18 τ.μ στους καυσωνες του Ιουλίου του 2024. Ειναι αθόρυβο, κατσκευασμένο από ποιοτικά πλαστικά, έχει πολλές λειτουργίες και η ποιότητα του ψυχρού αέρα που βγάζει δεν ενοχλεί ακόμα και κατα την διάρκεια του ύπνου. Φτάνει το δωμάτιο στην επιθυμητή θερμόκρασία άμεσα! Δεν έχω δοκιμάσει τις λειτουργίες wifi αλλά δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά! Ειναι ένα πολύ καλό κλιματιστικό για την τιμή του και το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • savvasktm
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω βάλει σε σαλόνι περίπου 25τμ. είμαι αρκετά ευχαριστημένος για την ώρα γιατι η εσωτερική μονάδα είναι αρκετά αθόρυβη, η εξωτερική εχει κατι ψιλοτριγμους ανάλογα τις στροφές του συμπιεστή. Μετα απο 1 ώρα λειτουργίας αποδίδει πολύ καλά και στο υπόλοιπο σπίτι ( 1 δωμάτιο και ενα μικρό μπάνιο).

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mariapapad.
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Εγκατεστημένο σε μικρό δωμάτιο 9τμ με συρόμενη μεγάλη πόρτα που το συνδέει με το σαλονι-κουζινα, όλο μαζί 30τμ, σε σπίτι με διπλά τζάμια, ανύπαρκτη μόνωση, ραμποτε στο ταβάνι και από πάνω κεραμίδια που από παντού μπαίνει κρύο και υπερβολικη υγρασία που τρέχουν νερά απ' τους τοίχους σε ορεινή περιοχή με κρύο κοντά στα Καλάβρυτα:
    Στη θέρμανση αποδίδει τέλεια! Στους -10εξωτερικα του σπιτιού Από 10 βαθμούς μέσα στο σπίτι στο τουρμπο φτάνει τους 25 σε μισή ώρα, με ανοιχτή τη συρόμενη πόρτα, ενώ η μονάδα κοιτάει στον τοίχο κάθετα του τοίχου με την πόρτα που συνδέει το δωμάτιο με το υπόλοιπο σπίτι. Δηλαδή η μονάδα φυσάει παράλληλα με την πόρτα.
    Μετά στο low ή και στο silent mode ακόμα, κρατάει το σπίτι στους 21 βαθμούς εύκολα.
    Στην ψύξη επίσης αποδιδει τελεια. Σε 3 λεπτά λειτουργίας στο χαμηλό, δε στέκεσαι απ' το κρύο!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sokratiskefalidis
    2
    8 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Παιδιά, ναι είναι πολύ φθηνό, ναι είναι ψυλο εμφανίσιμο, ναι κάτι κάνει σε θέρμανση και ψύξη σε 35 τμ με καλή μόνωση,
    ΑΛΛΑ, ούτε φούρνο το κάνει ΟΥΤΕ ψυγείο το κάνει. Επίσης η εσωτερική μονάδα κάνει θόρυβο.
    Αρκετά ενοχλητικό και το έχω 7-8 μήνες.
    Κάνει θόρυβο στην δεύτερη σκάλα.
    Γενικά είναι για κανένα γραφείο που δεν θα σε πολύ νοιάζει όχι κάτι παραπάνω.
    Κρίμα γιατί με τις τοοοοοσο καλές βαθμολογίες πήγα και το πήρα και περίμενα θαύματα.
    Ήρεμα με τα 5αστερια παιδιά. Και τα δυο αστέρια τα παίρνει λόγο τιμής κ εμφάνισης.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikosonik
    5
    17 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    μετά το 12άρι που αποδείχθηκε ΑΨΟΓΟ σε σαλοκουζίνα 35τμ , πήρα και ένα 24άρι για τη γιαγιά μου όπου είναι απίστευτη η δύναμη του.
    Το 12άρι συγκριτικά με ένα πανάκριβο 9άρι Toyotomi που έχω είναι δυσανάλογα πιό ισχυρο απτον Ιάπωνα , πολύ πιό αθόρυβο και αποδοτικό.....(αν αναλογιστείς τη διαφορά μονάχα ~3.000 BTU)
    Απο καταναλώσεις χωρίς νάχω μετρητή και με πολύ νορμάλ χρήση δε με έτσουξε καθόλου στη ΔΕΗ.
    Το wifi - δέν ασχολήθηκα κάν , ότι θές τα έχεις στο κοντρόλ του.
    Προσοχή στις καλωδιώσεις , να είναι 2,5άρι το καλώδιο (2.5mm² ) , ειδικά στα 24άρια...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • moraitisj1
    1
    15 στους 49 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    7-6-2022 αγοραστηκε καινουργιο
    10/6/2022 τοποθετηθηκε απο πιστοποιημενο συνεργειο κ σε μια ωρα δεν δουλευε καηκε η πλακετα.
    αξιοπιστια 0

    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pantelis_Katsikis
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Εγκαταστάθηκε σήμερα το 12αρι σε μεγάλο υπνοδωμάτιο αλλά αφήνω πόρτα ανοιχτή και ψύχει ικανοποιητικά και το διπλανό. Καλή ψύξη, φουλ αθόρυβο σε σημείο που απορώ με κάποια από τα σχόλια, φωτιζόμενο χειριστήριο και καλή ποιότητα κατασκευής. Ιονιστη δεν έχει. Το wifi παίζει πένα και όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω με το Sendo smart app. Θα επανέλθω στο 6 μηνο...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spyranteros1664
    5
    64 στους 64 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Γράφω αυτή τη κριτική για να βοηθήσω όσους έχουν θέμα στη σύνδεση του Wifi. Όσο και να προσπαθούσα με την εφαρμογή "AcFreedom" δεν λειτουργούσε τίποτα. Ψάξτε στο playstore "Sendo Smart" και όταν φτάσετε στο σημείο που λέει να κάνεις reset τη συσκευή, πατήστε μαζί τα πλήκτρα "Cool" και "-" στο επόμενο βήμα βρείτε το δίκτυο με το όνομα "Smartlife" και σε αντίθεση με το AcFreedom που δεν έκανε τίποτα, θα συνδεθεί αμέσως. Πάω να ξαναζεστάνω τώρα το φαγητό μου γιατί γύρισα απο τη δουλειά 3 το μεσημέρι και τώρα είναι 7 και το μόνο που έκανα ήταν να καθαρίσω τη βρώμα από τη τρύπα που έκαναν για την εγκατάσταση και να προσπαθήσω να συνδέσω το Wifi. Πάντως το σπίτι δρόσισε πένα! Μόνο το φαγητό μου είναι πιο κρύο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νικος Φς
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    πολυ καλο,ομορφο, ευκολο στην χρηση , δυνατο στην θερμανση,αθορυβο (ακομα και στο δυνατο ακουγεται σαν μικρος ανεμιστηρας και σιγουρα δεν ενοχλει) στο turbo κανει λιγο θορυβο αλλα αναμενομενο(παντως ειχα αεροθερμο που στο χαμηλο εκανε ποιο πολυ θορυβο απο το turbo του A/C) .το εχω στους 20β και αυτοματο.κραταει την θερμοκρασια γυρω στους 21-22β ανετα σε σπιτι χωρις μονωση.
    απο τις καλυτερες αγορες που εκανα.vmf σιγουρα.

    update: μετα απο 7 μηνες χρηση σε ζεστο και κρυο (12k BTU) ειναι παρα πολυ καλο. περασα και τα πρωτα 40αρια του καυσωνα. ανετα ο χωρος σε θερμοκρασια κρυου 24-26 βαθμους και το εχω ρυθμισει 25 η 26 και auto - cool. αθορυβο. οποιος εχει προβλημα θορυβου ας κοιταξει το ''λαθος η βιαστικη εγκατασταση'' για να μην το πω διαφορετικα. στο ζεστο δεν ειδα καμια διαφορα στο ρευμα/λογαριασμο σχετικα με αλλη πηγη θερμανσης αλλα περασα ποιο ανετο χειμωνα. και μεχρι εδω στο κρυο τα παει πολυ καλα. θα περιμενω και τον λογαριασμο για να ενημερωσω.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • the_zarko
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Αφορά 12αρι
    Πολύ καλό κλιματιστικό, αποδίδει απίστευτα σε ψύξη και θέρμανση, στην θέρμανση μπορώ να πω (το εχω δουλέψει περισσότερο) ότι γίνεται φούρνος με την λειτουργία τούρμπο σε λίγα λεπτά και μετά απλά κατεβάζεις σκάλα στο κλιματιστικό και είσαι μια χαρά.
    αθόρυβο με λειτουργεια turbo, silence,με wifi δεν ακούς τίποτα από την εξωτερική μονάδα,
    Αξίζει τα λεφτά του.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • micaela
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Μολις το αγορασα και το δοκιμασα σε κρυο. Σε 5 λεπτα μου εκανε 24 m2 υπνοδωματιο παγο στους 16 C. Θα επανελθω το χειμωνα. Παντως ειναι πολυ ομορφο προιον. Τα υπολοιπα θα τα δουμε.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria Amanatidou
    5
    18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Απόδοση ψύξης άριστη και γρήγορη, σχεδόν αθόρυβο μέσα και έξω, με ιονιστή και wifi, κομψό και σε τιμή αξεπέραστη! Επιλέγοντας από το μενού Health πρώτη φορά ανέπνευσα τόσο καθαρό αέρα μέσα σε δωμάτιο και ειδικά με καύσωνα! Χαίρομαι που εμπιστεύτηκα τις θετικές κριτικές εδώ και το επέλεξα και δεν πήρα κάποιας άλλης μάρκας πιο διαδεδομένη! Αξίζει πραγματικά για την τιμή του και με το παραπάνω! Το προτείνω ανεπιφύλαχτα σε όλους και ειδικά σε οικογένειες με παιδάκια! Ακόμη και στην κατανάλωση του ρεύματος δεν είδα κάποια αρνητική διαφορά. Πιστεύω και εύχομαι πως και στην θέρμανση θα είναι εξίσου αποτελεσματικό.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fyllis_tse
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το βρήκα στα 315€ και πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει πολλά περισσότερα.
    Θα το χαρακτήριζα αθόρυβο και δυνατό με χαμηλή κατανάλωση δοκιμασμένο σε ψύξη και θέρμανση.
    Σίγουρα το προτείνω και θα το έπαιρνα ξανά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos.papas21
    5
    18 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το πήρα τώρα στον καύσωνα και γι'αυτό θα πω μόνο για την ψύξη. Έχει πάρα πολύ καλή απόδοση!!! Τοποθετήθηκε σε δωμάτιο 25 τετραγωνικά και το κάνει ψυγείο σε χρόνο ρεκόρ!!! Από θόρυβο δεν έχω ακούσει ποιο αθόρυβο κλιματιστικό, στην πολύ χαμηλή λειτουργία δεν καταλαβαίνεις ότι δουλεύει και γενικά και στην τούρμπο λειτουργία είναι ελάχιστος ο θόρυβος του. Η εξωτερική μονάδα τοποθετήθηκε ακριβός έξω από το παράθυρο και δεν ακούγεται τίποτα αθόρυβη και αυτή!! Τι να πω για την τιμή που το πήρα δεν υπάρχει το μηχάνημα!! Το WiFi λειτουργεί άριστα με την εφαρμογή στο κινητό! Για την θέρμανση θα δούμε αργότερα αλλά καταλαβαίνω ότι και εκεί θα είναι αποδοτικό. Στην τιμή αυτή όποιος θέλει κλιματιστικό με κλειστά τα μάτια το παίρνει. Αυτό που πήρα είναι 12.000btu.

    24/11/2021 Επανέρχομαι για την θέρμανση. Άψογο και στην θέρμανση το κάνει φούρνο το δωμάτιο σε χρόνο ρεκόρ. Πάντα μιλάμε για 25 τετραγωνικά δωμάτιο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aktinologos
    5
    20 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Η αξιολόγηση αφορά τη μονάδα με τα 12000 btu...
    Μετά από χρήση 4 ημερών σε συνθήκες καύσωνα, στη ψύξη...
    Έχω ακόμη ένα Toyotomi κ ένα Lg , κλιματιστικό, αρκετών χρόνων, με ετήσια συντήρηση... Είναι πολύ καλύτερο...
    Και όπως μου είπε κ ο τεχνικός, είναι ίδιο ακριβώς με τα Tesla, με τα οποία γίνεται χαμός...
    Το κλιματιστικό τοποθετήθηκε σε σαλόνι, 45m², με σχετικά καλή μόνωση (πχ, διπλά τζάμια)...
    Μέχρι τώρα είναι μακράν ότι καλύτερο σε vfm...
    Αθόρυβο, μέσα κ έξω
    Πολύ όμορφο στυλ
    Wifi (σχετικα ευκολη σύνδεση μέσω της εφαρμογής AcFreedom)
    Με θερμοκρασίες εξω της τάξης των 40 ⁰c, στους 22 βαθμούς, το δωμάτιο φτάνει στους 27 βαθμούς σε μισή ώρα...
    Στη τουρμπο λειτουργία, μετά από μια ώρα, φτάνει 24 βαθμούς, κ με λίγη ακόμη λειτουργία, θες σεντόνι, αν το βάλεις στους 20 βαθμούς...
    Θεωρώ πολύ καλή αγορά, για όλους...
    Το μόνο που μένει, είναι να δω τη διάρκεια απόδοσης...
    Θα αγόραζα κ άλλο...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Poppy_P21
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Εχω μικρο σπι 65τμ, το εβαλα σαλονοκουζινα κ απεναντι ειναι το υπνοδωματιο. Το εχω στους 25 βαθμούς και με καλυπτει ανετα το βραδυ το βαζω 24 ωστε να δροσιζει και το υπνοδωματιο! Γενικα ολ9 το σπιτι ειναι σε καλη θερμοκρασια για μενα που δε μ αρεσει το πολικο ψυχος το καλοκαίρι. Ο ψυκτικος μου ανεφερε για εγκυηση 10 ετων φανταζομαι εννοει στο μοτερ.
    Το χω κοντα 2 βδομαδες θα επανελθω αν χρειαστει.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostspann
    5
    21 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Θα τα πω ως έχουν. Ήμουν πολύ επιφυλακτικος και έλεγα τι πάω να πάρω...μετά από συμβουλή του ψυκτικού μου και έντονη επιμονή από εκείνον πήρα το παρόν κλιματιστικό....είναι απλά VFM!!! Είναι εξαιρετικό έως τώρα στην ψύξη σε όλα τού. Κομψό, δυνατό, ΑΘΌΡΥΒΟ και κυρίως η εξωτερική μονάδα που το είχα και φόβο ακουμπάει στον τοίχο που από μέσα με κακή μόνωση στο παράθυρο δεν ακούς ούτε το παραμικρό θόρυβο η δόνηση! Είναι απλά ότι καλύτερο...! Και αφήστε τους άλλους να δίνουν 500 600....στο 12αρι 40 τμ το κάνει ψυγείο σε χρόνο dt!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • karolos_simos
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    άψογο πολύ λίγο θόρυβο καλή ψύξη καλή τιμή .δεν θέλεις και κάτι άλλο!!!!
    η εταιρεία όσο αφορά τη σύνδεση για το wi fi αμμεση ανταπόκριση μέσα σε λίγα λεπτά
    από δω και πέρα ο χρόνος θα δείξει
    η αξιολόγηση αφορά 9000btu.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vlasman_power
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Σαν κλιματιστικό είναι πραγματικά ποιοτικό σε σχέση πάντα με την τιμή του, αλλά θα προτιμούσα να είχα πάει στην επιλογή μεγαλύτερης ισχύος για πιο γρήγορη απόδοση,μιας και ο χώρος (ενιαίος σαλόνι,τραπεζαρία, κουζίνα) που καλύπτει, του βάζει δύσκολα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostasibra10
    5
    17 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Λοιπόν πρώτη φορά αξιολογώ ένα προϊόν επειδή ο καθένας ζητάει βοήθεια κ πρέπει να ανοίγουμε τα μάτια στον καθένα να του δώσουμε μια λύση...το κλιματιστικό είναι εντελώς αθόρυβο δουλεύει τζάμι κάνει πολύ καλή ψύξη για την θέρμανση δεν ξερω ακόμα επειδή είναι καλοκαίρι...αξίζει να το αγοράσετε εάν είστε στην κατηγορία όπως εμένα που κοιτάμε κάτι καλό αλλά φθηνό

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • IDEALI_PETI
    5
    9 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πολύ καλό.το πήρα βιαστικά λόγο καύσωνα από έναν γνωστό που μου το προτείνε δεν περίμενα τέτοια αποδώση

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες