Επέκταση Παιχνιδιού HeroQuest - Hero Collection: Path of the Wandering Monk
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Επέκταση Παιχνιδιού HeroQuest - Hero Collection: Path of the Wandering MonkΚωδικός: 45259379

"Μη γνωρίζεις το μονοπάτι, αλλά τον λόγο που το περπατάς". Μπείτε στα παπούτσια του σοφού ήρωα Μοναχού και επεκτείνετε την περιπέτειά σας στο HeroQuest με τις φιγούρες Path of the Wandering Monk! Ο

Δες όλη την περιγραφή

"Μη γνωρίζεις το μονοπάτι, αλλά τον λόγο που το περπατάς". Μπείτε στα παπούτσια του σοφού ήρωα Μοναχού και επεκτείνετε την περιπέτειά σας στο HeroQuest με τις φιγούρες Path of the Wandering Monk! Ο χαριτωμένος ήρωας Μοναχός είναι μαθητής τεχνικών άοπλης μάχης που διαμορφώνονται με σεβασμό στα 4 στοιχεία.

Δες όλη την περιγραφή
11,69
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 11,69 €

Περιγραφή

"Μη γνωρίζεις το μονοπάτι, αλλά τον λόγο που το περπατάς". Μπείτε στα παπούτσια του σοφού ήρωα Μοναχού και επεκτείνετε την περιπέτειά σας στο HeroQuest με τις φιγούρες Path of the Wandering Monk! Ο χαριτωμένος ήρωας Μοναχός είναι μαθητής τεχνικών άοπλης μάχης που διαμορφώνονται με σεβασμό στα 4 στοιχεία. Όταν παίζετε ως αυτός ο ήρωας, δεν έχετε την ικανότητα να χρησιμοποιείτε μεταλλικές πανοπλίες και ασπίδες, αλλά μπορείτε να χειρίζεστε στιλέτα, βαλλίστρες, τσεκούρια, κοντόσπαθα και ραβδιά. 

Αυτή η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει 2 εξαιρετικά λεπτομερείς φιγούρες Monk με δυνάμεις και δεξιότητες που δεν έχουν εμφανιστεί σε χαρακτήρες του HeroQuest. Περιλαμβάνει επίσης 7 κάρτες παιχνιδιού και έναν πάπυρο. (Απαιτείται σύστημα παιχνιδιού HeroQuest Game System για να παίξετε. Πωλείται ξεχωριστά).

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
F9527

Κατηγορία

Είδος
Φαντασίας

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Επεκτάσεις
Ναι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

55 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη