To efresh.gr ήρθε στο Skroutz και εξυπηρετεί διευθύνσεις αποκλειστικά εντός Αττικής! Επίλεξε διεύθυνση παράδοσης για να συνεχίσεις.

Γάλα 'Ζωής' Πλήρες 3,7% λιπαρά ΟΛΥΜΠΟΣ (1.0 lt)

Γάλα 'Ζωής' Πλήρες 3,7% λιπαρά ΟΛΥΜΠΟΣ (1.0 lt)Κωδικός: 45294289

Το μοναδικό 100% ελληνικό γάλα που παράγεται με τη φυσική μέθοδο του μικροφιλτραρίσματος . Χάρη στην ήπια και φυσική μέθοδο παραγωγής του, διατηρεί αναλλοίωτη την πλούσια και καθαρή γεύση του, καθώς...

Δες όλη την περιγραφή

Το μοναδικό 100% ελληνικό γάλα που παράγεται με τη φυσική μέθοδο του μικροφιλτραρίσματος . Χάρη στην ήπια και φυσική μέθοδο παραγωγής του, διατηρεί αναλλοίωτη την πλούσια και καθαρή γεύση του, καθώς και την υψηλή θρεπτική αξία του για περισσότερες ημέρες. Εμείς στην ΟΛΥΜΠΟΣ συλλέγουμε καθημερινά το γάλα μας από επιλεγμένες φάρμες της περιοχής μας, ώστε να...

Δες όλη την περιγραφή
1,78

1,78 € / lt

Αναφορά προϊόντος

από 1,78 €

Περιγραφή

Το μοναδικό 100% ελληνικό γάλα που παράγεται με τη φυσική μέθοδο του μικροφιλτραρίσματος . Χάρη στην ήπια και φυσική μέθοδο παραγωγής του, διατηρεί αναλλοίωτη την πλούσια και καθαρή γεύση του, καθώς και την υψηλή θρεπτική αξία του για περισσότερες ημέρες. Εμείς στην ΟΛΥΜΠΟΣ συλλέγουμε καθημερινά το γάλα μας από επιλεγμένες φάρμες της περιοχής μας, ώστε να έχετε πάντα στο ποτήρι σας ένα γάλα άξιο εμπιστοσύνης για εσάς και τα παιδιά σας.

Συστατικά

Μικροφιλτραρισμένο , 100% Ελληνικό Γάλα, Πλήρες 3,7% Λιπαρά.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Υψηλής Παστερίωσης

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Vegan
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι
Χωρίς Λακτόζη
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πρωτεΐνης
Όχι
Ελαφρύ
Όχι
Προσφορές
-

Ποσότητα

Όγκος
1000 ml
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη