To efresh.gr ήρθε στο Skroutz και εξυπηρετεί διευθύνσεις αποκλειστικά εντός Αττικής! Επίλεξε διεύθυνση παράδοσης για να συνεχίσεις.

Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Γιώτης (1kg) -0.35

Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Γιώτης (1kg) -0.35Κωδικός: 45294314

Το καλό αλεύρι αποτελεί το μυστικό επιτυχίας για κάθε παρασκεύασμα, γι αυτό η ΓΙΩΤΗΣ προσφέρει το πιο φίνο και εκλεκτό αλεύρι: το Aλεύρι ΓΙΩΤΗΣ για όλες τις χρήσεις. Το αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ είναι υψηλής...

Δες όλη την περιγραφή

Το καλό αλεύρι αποτελεί το μυστικό επιτυχίας για κάθε παρασκεύασμα, γι αυτό η ΓΙΩΤΗΣ προσφέρει το πιο φίνο και εκλεκτό αλεύρι: το Aλεύρι ΓΙΩΤΗΣ για όλες τις χρήσεις. Το αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ είναι υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται από διαλεχτό σιτάρι, και δίνει σίγουρη επιτυχία σε κάθε είδους ζύμες, τσουρέκια, ψωμί, τάρτες, πίτες, κουλουράκια και τηγανητά....

Δες όλη την περιγραφή
1,75

1,75 € / kg

Αναφορά προϊόντος

από 1,75 €

Περιγραφή

Το καλό αλεύρι αποτελεί το μυστικό επιτυχίας για κάθε παρασκεύασμα, γι αυτό η ΓΙΩΤΗΣ προσφέρει το πιο φίνο και εκλεκτό αλεύρι: το Aλεύρι ΓΙΩΤΗΣ για όλες τις χρήσεις. Το αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ είναι υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται από διαλεχτό σιτάρι, και δίνει σίγουρη επιτυχία σε κάθε είδους ζύμες, τσουρέκια, ψωμί, τάρτες, πίτες, κουλουράκια και τηγανητά. Εμπιστευθείτε το για να έχει σίγουρη επιτυχία και κάθε δική σας σπιτική δημιουργία.

Κατασκευαστής

Γιώτης

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αλεύρι
Τύπος
Σιταριού
Σκληρότητα
Μαλακό
Χρήση
για όλες τις χρήσεις
Τεμάχια
1 τμχ
Βάρος
1000 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ολικής Άλεσης
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη